E36-Armani (Garāžas variants)
Vasarnieki smuki, buus virsu cits skats buus.
Lai labi ripo.
Lai labi ripo.
Sveikts pūlkā Prieks, ka cilvēki pārsēžas no raudi uz bmw (no offense)
Nav neviena bilde ar nomazgātu auto izskats gan jau uz 50% palielinātos Un uzacis jādabūn gana ātri nost, bet nu tās tik manas domas Izskatās jau ka te viss pēc maza laika būs tip top :)
Nav neviena bilde ar nomazgātu auto izskats gan jau uz 50% palielinātos Un uzacis jādabūn gana ātri nost, bet nu tās tik manas domas Izskatās jau ka te viss pēc maza laika būs tip top :)
Tas tikai parāda tavu attieksmi pret māšinu !
+325Riccijs rakstīja:Tas tikai parāda tavu attieksmi pret māšinu !
Izskatās stipri palietots, bet pareizajās rokās šī mašīna var atdzimt
Lai veicas!
Lai veicas!
Nu par palietošanu taisnība,bet parādi man 90 gada 325 labu,nenobrauktu 1000 euro vertībā
Tiklidz paliks siltāks,ķersimies klāt vizuālajam,un tiks krāsots,cik daudz vēl nezinu,bet izskatās ka visa
Tiklidz paliks siltāks,ķersimies klāt vizuālajam,un tiks krāsots,cik daudz vēl nezinu,bet izskatās ka visa
Viss jau labi, tikai ar tādu pieeju var sanākt tā, ka uz pavasari tur jau nebus ko krāsot un pulēt!
P.S. Neizbrīnīšos, ka uz pavasari drīzāk konkrēto aparātu redzēsim iekš ss.lv, bet nu kaut es kļūdītos.
P.S. Neizbrīnīšos, ka uz pavasari drīzāk konkrēto aparātu redzēsim iekš ss.lv, bet nu kaut es kļūdītos.
d[-_-]b
Arī turēšu īkšķus, lai tā nenotiktu !325 BMW rakstīja:Viss jau labi, tikai ar tādu pieeju var sanākt tā, ka uz pavasari tur jau nebus ko krāsot un pulēt!
Kur es to auto esmju redzējis? no kurienes esi?
Nu redz, nomazgāts izsktās pat ļoti labi!
Veiksmi darbos, auto nonācis pareizās rokās.
Veiksmi darbos, auto nonācis pareizās rokās.
NOIS! Tgd vēl jāsagaida siltais laiks,. vaig vasaras diskus
Stock ir ok, bet vaig kko ar ko atšķirties Tpc jau es nopizģīju beanam teddy bearu bet ir okei, teddy approvesArmani rakstīja:Man ir nelabs niķis,es laboju,laboju,lieku iekšā un tad uziet zajobs un mainu auto un saku no gala
Sita man laikam kāda 8 jau Bet nu pieriebies visu no sakuma,un cerams ka novedišu visu lidz galam un brauksu pats jo ir daudz lietas kuras man patik tiesi e36
Centishos un nekadi tuning elementi seit tiesam nebus,man patik stock no arpuses. Stock sakopts
True that Karoch te viss būs okArmani rakstīja:Kad vizuali un tehniski buus labs auto tad ari domasim par individualitati
Tie ir paspārņi, bez tiem sūdīgi jā.Armani rakstīja:Gribeju paintereseties ka jus cinaties ar prieksejiem sparniem,lejusdalaa,kur sanak kaa kabata un visas smiltis tur krajas. Es domaju uz slieksnu pusi. Cik esmu redzejis divam žurkām
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!