E36-dexter1
Jau 2 gadus mēģinu uztaisīt savu tofiku, tad nu kaut ko mēģināšu atrādīt.
BMW e36
M52B25
Coupe
1996.10
Montreal Blue Metallic
no rūpīcas izripoja ar pusādas rekaro salonu, rūpnīcā uzstādītu M paku, digitālo klimu, melnajiem griestiem. vairāk nekas nenāk prātā, bet nu gan jau ka ka bildes rādīs vairāk.
Auto bija manā redzeslokā kopš atceļoja no fāterlandes.
baigi smagi šodien rakstās, lai runā bildes...
BMW e36
M52B25
Coupe
1996.10
Montreal Blue Metallic
no rūpīcas izripoja ar pusādas rekaro salonu, rūpnīcā uzstādītu M paku, digitālo klimu, melnajiem griestiem. vairāk nekas nenāk prātā, bet nu gan jau ka ka bildes rādīs vairāk.
Auto bija manā redzeslokā kopš atceļoja no fāterlandes.
baigi smagi šodien rakstās, lai runā bildes...
Pēdējais labojis dexter1 - 17 Feb 2014, 10:09, kopā labots 1 reizi.
kads dzinulis? izskataas jau baigi ok :) baigi patiik kraasa montreal, pasham 2vi taadi biijushi :)
sorry nepierakstiju-> M52B25mrkashell rakstīja:kads dzinulis? izskataas jau baigi ok :) baigi patiik kraasa montreal, pasham 2vi taadi biijushi :)
šis ir tas,kas agrāk visu laiku pasažā staveja? ja jā,tad cik redzeju,bija sterils un smuks ja nemaldos,tad tagad ir piemizoti miglinieki?
Kāds Tev tām kontūrām bija ET?
Šo Jelgavā agrāk bieži esmu redzējis pasāžas pazemes stāvvietā Izskatās akurāts gan ziemā, gan vasarā !
banāns aizgāja pie Artūra. viņš turpināja viņu lietot drifta režīmā, paralēli piemetot klāt kaut ko, ko Motorings bija izravējis.
bet tad viņam ienāca e92 un tāpēc e36 tika tirgots nost. paspēju pieskriet pie viņa, pirms auto tika palaists tālāk miera meklējumos un ieķerts elektriskie pakaļējie logi un M3 iekšējie sliekšņi.
P.S. bildes ieskatam...
P.S. bildes ieskatam...
jap. tas tas pats... līdz piemīztajiem vēl neesmu ticis... man te viss lēni notiek...gan4a rakstīja:šis ir tas,kas agrāk visu laiku pasažā staveja? ja jā,tad cik redzeju,bija sterils un smuks ja nemaldos,tad tagad ir piemizoti miglinieki?
no galvas nepateikšu...Finks rakstīja:Kāds Tev tām kontūrām bija ET?
Auto tik visu vienā postā varēji salikt
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Man arī lūdzu čomu no, kura apkarināt sevi ar M3 aksesuāriem.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
tāāāāā---- darīts ir daudz kas bet nu aprakstīšu tik daļu no visa.
stiklā bija plaisa, tāpēc tika nomainīts stikls... uzlikta M-tech 3 stūre... vanosa blīvgredzeni.. novērsta rūsa, (p.s. ja jums nav pacēlāja atbalsta spilveni, tad labāk aizmetiniet ciet tos caurumus, jo tas ir perēklis) P.P.S. vairāk sliekšņos un citur apakšā rūsas nav... ir tikai aizmugurējās arkas- tas dēļ nepareizām riepām un pārlielu sēdinājumu. to kaut kad tuvākajā laikā mēģināšu novērst.
stiklā bija plaisa, tāpēc tika nomainīts stikls... uzlikta M-tech 3 stūre... vanosa blīvgredzeni.. novērsta rūsa, (p.s. ja jums nav pacēlāja atbalsta spilveni, tad labāk aizmetiniet ciet tos caurumus, jo tas ir perēklis) P.P.S. vairāk sliekšņos un citur apakšā rūsas nav... ir tikai aizmugurējās arkas- tas dēļ nepareizām riepām un pārlielu sēdinājumu. to kaut kad tuvākajā laikā mēģināšu novērst.
baigi grūti manipulēt ar folderiem + vienlaicīgi strādāt... darba laiks takš...c1c1s rakstīja:Auto tik visu vienā postā varēji salikt