E36 Coupé - WentzLV
Čau visiem!!
Tika iegādāts: 04.06.2013
Krāsa: Montreal blau
Motors: M52B20
Sākšu ar to, ka šis ir mans pirmais auto.
Komplektācija un ekstras prasītos vairāk, taču man pagaidām nekas netrūkst, ja nu vienīgi OBC, bet to iespējams vēlāk, kas šobrīd ir un strādā - parastā pečka, centrālā atslēga, elektriskie logi priekšā, elektriskā lūka un spoguļi, taču to visu, kas trūkst, kompensē laba HiFi skaņas sistēma, tumši zils pusādas Recaro salons un oriģinālie melnie griesti.
Ir aizmugures M-bampers, M-sliekšņi un M-moldingi. Kad nopirku auto, priekšā bija ķekavas M-stila bampers, bet viņš nebija ziemas izturīgs un nelaimīgā kārtā tika iznīcināts, tāpēc uz doto brīdi priekšā ir pre-facelift parastais bampers Montreal blau krāsā.
Nobraucu vienu mēnesi un pie BMW-Valcha uzstādīju gāzes iekārtu un bez problēmām visu šo laiku braucu EKO režīmā.
Mazliet arī biju paskaitījis ciparus, lai redzētu atšķirību naudā, braucu pārsvarā pa Rīgu.
Pa šo laiku nomainīts ir tikai ģenerātors, akumulātors un masas vads, kā arī eļļa, filtri u.c. sīkumi tika pielikti un noņemti.
Tuvākā vēlme un doma ir par priekšējo M-bamperi, bet patreiz meklēju kādu uzliku stock bamperim. Nekādus lielos darbus un trakos drifta brīnumus no šī topika negaidiet!
=======================================================================================
Vasaras beigās auto izskatījās šādi, priekšējie diski gan nebija mani, bet varnis91
=======================================================================================
Uz pavasari būs pavisam citi diski - R16, tie kas ir redzami bildēs jau ir pārdoti.
BMW E36 Coupe, 1995
1. reģistrācijas datums: 28.09.1995Tika iegādāts: 04.06.2013
Krāsa: Montreal blau
Motors: M52B20
Sākšu ar to, ka šis ir mans pirmais auto.
Komplektācija un ekstras prasītos vairāk, taču man pagaidām nekas netrūkst, ja nu vienīgi OBC, bet to iespējams vēlāk, kas šobrīd ir un strādā - parastā pečka, centrālā atslēga, elektriskie logi priekšā, elektriskā lūka un spoguļi, taču to visu, kas trūkst, kompensē laba HiFi skaņas sistēma, tumši zils pusādas Recaro salons un oriģinālie melnie griesti.
Ir aizmugures M-bampers, M-sliekšņi un M-moldingi. Kad nopirku auto, priekšā bija ķekavas M-stila bampers, bet viņš nebija ziemas izturīgs un nelaimīgā kārtā tika iznīcināts, tāpēc uz doto brīdi priekšā ir pre-facelift parastais bampers Montreal blau krāsā.
Nobraucu vienu mēnesi un pie BMW-Valcha uzstādīju gāzes iekārtu un bez problēmām visu šo laiku braucu EKO režīmā.
Mazliet arī biju paskaitījis ciparus, lai redzētu atšķirību naudā, braucu pārsvarā pa Rīgu.
Pa šo laiku nomainīts ir tikai ģenerātors, akumulātors un masas vads, kā arī eļļa, filtri u.c. sīkumi tika pielikti un noņemti.
Tuvākā vēlme un doma ir par priekšējo M-bamperi, bet patreiz meklēju kādu uzliku stock bamperim. Nekādus lielos darbus un trakos drifta brīnumus no šī topika negaidiet!
BILDES
Pirmās bildes ar auto, pagāšā vasara.
Šeit jau ar miglas lukturiem un uzacīm, kurām ātri pieauga kājas.
Vasaras beigās auto izskatījās šādi, priekšējie diski gan nebija mani, bet varnis91
Uz pavasari būs pavisam citi diski - R16, tie kas ir redzami bildēs jau ir pārdoti.
Pēdējais labojis WentzLV - 23 Feb 2014, 22:25, kopā labots 3 reizes.
the Pursuit of Happiness.
pirmais!!
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
labi noformēts apraksts, smuks aparāts
Ar steigu vajag amputēt tās uzacis
Pa vasaru redzēts pie Rigas cirka , tiri tā neko smuks!
Tieši tā, pirmaisJānis.P rakstīja:pirmais!!
MiroMan rakstīja:
Paldies!!mikelsons rakstīja:labi noformēts apraksts, smuks aparāts
Viņas diez gan ātri pazuda, ja godīgi tīri labi izskatījās, vienīgi tā bilde tāda neveiksmīga sanākusi.Amish rakstīja:Ar steigu vajag amputēt tās uzacis
Pa vasaru tik daudz E36 redzēti, vēl vairāk pēc tam kad pats nopirku! Paldies!Reinellz rakstīja:Pa vasaru redzēts pie Rigas cirka , tiri tā neko smuks!
Ir labs.
me gusta
un apraksts arī labs, interesanti un viegli lasīt
lai veicas turpmākajos darbos ko esi ieplānojis
Tikai lai iestutētu - man atkal jāaizbrauc uz pus gadu ekskursijā uz Amsterdamu!varnis91 rakstīja:ir ok ir verts iestutet kadu lielaku motoru !!!
Sveiks,iespējams,ka zini mani esam tikušies dzīve Depo laukumā Skaists bmw ko piebilst!
Mikroautobusu lietotas rezerves daļas, remonts.(Sprinter,Vito,Traffic,Vivaro,Transit,u.c) Serviss atrodas Berģos, ja ir interese PM!
Nu es taču centos priekš jums!!blondaaa rakstīja:me gusta
Paldies.
Čau!! Zinu, atceros protams, tik nezināju, ka tu arī esi šeit forumā :)Lvkenny rakstīja:Sveiks,iespējams,ka zini mani esam tikušies dzīve Depo laukumā Skaists bmw ko piebilst!
Nu tas bija vispār traks vakars tajā DEPO!!
Man jau patīk, krāsa ar pareizā
Jā, vienīgi pagaidām riepas baigi augstās būs, bet tās iespējams tiks nomainītas uz zemākām.
krasa laba ,nau dauddz krasu ko es gribetu savam auto!!!
Bet si gan butu laba!!!
Bet si gan butu laba!!!
Tev taču praktiski tāda pat krāsa diskiem
Varētu jau rīt likt virsū, tā pat jau pa pagalmu tik braukāju pēdējās dienas!
Varētu jau rīt likt virsū, tā pat jau pa pagalmu tik braukāju pēdējās dienas!
Atradu un uzliku savam stock bamperim lūpu (nezinu cik viņa ilgi kalpos, bet gan jau) bija izvēle starp Golf3 un Passat, izskatās jau interesanti, drīz ielikšu foto