E36 - Rolitis
- BMW 328 30.10.1995
- Iegādājos auto 10.06.2013
- Komplektācija Recaro pusādas salons , Melnie griesti . Klimata kontrole , Airbag stūrē , Kāju apgaisnojums ,M bampers, vairak nevaru izdomat ko uzrakstit
- Iegādājos šo auto jo apnika 80 Audi
- Plānotie darbi - Pārkrāsot vai piekrāsot (varat arī ieteikt kur un par kadam naudām)
- Uzcinit bik motoram kaut ko jo baigie duumi un smird citreiz , man teica it ka ka vārsta blīvslēgi var būt pie vainas.
- Uzlikt koilas (Ir nopirktas no lietotāja psih-arno , tik jāatrod laiks uzlikt )
- Uzlikt smukus diskus
- Uz vasaru iespējams notonēt priekšējos stiklus
- Uzlikt LSD bloķi (varat piedāvāt)
- Uzlikt uz bagažnieka to lūpiņu vai kā viņu tur sauc :)
- M spoguļus un M aizmugurējo bamperi uzlikt
- Aizmugurējam logam saulessargu laikam tā viņš saucās nu sapratāt gan jau
- Savilkt nopietnāku mūziku un varbūt kaut kad nākotnē nopakot visu mašīnu
- Padarītie darbi - Pirms ziemas izieta TA ar diezgan daudz 2vniekiem
- Nomainitas atsaites , kardāna mufte, kārbas spilveni, Izpūtēja gumijas, eļļa nomainīta , salona gaisa filtrs un visi pārējie filtri, Pametinats bik slieksnis un visa apakša pirms ziemas izsmērēta ar to melno
- Ieliktas dzirdrinātās miglas un dzeltenie eņģeli bez tiem apvalciņiem
- Salona ādiņas nomainītas tas kas pie ātrumslēdzēja un roķenes
- Uzliktas uzacis
---- Nu principā tā kaut kā visu neatceros varbūt ko piemirsu bet nu vēlāk gan jau papildināšu ja kādam vispār interesēs šis auto ----
- Iegādājos auto 10.06.2013
- Komplektācija Recaro pusādas salons , Melnie griesti . Klimata kontrole , Airbag stūrē , Kāju apgaisnojums ,M bampers, vairak nevaru izdomat ko uzrakstit
- Iegādājos šo auto jo apnika 80 Audi
- Plānotie darbi - Pārkrāsot vai piekrāsot (varat arī ieteikt kur un par kadam naudām)
- Uzcinit bik motoram kaut ko jo baigie duumi un smird citreiz , man teica it ka ka vārsta blīvslēgi var būt pie vainas.
- Uzlikt koilas (Ir nopirktas no lietotāja psih-arno , tik jāatrod laiks uzlikt )
- Uzlikt smukus diskus
- Uz vasaru iespējams notonēt priekšējos stiklus
- Uzlikt LSD bloķi (varat piedāvāt)
- Uzlikt uz bagažnieka to lūpiņu vai kā viņu tur sauc :)
- M spoguļus un M aizmugurējo bamperi uzlikt
- Aizmugurējam logam saulessargu laikam tā viņš saucās nu sapratāt gan jau
- Savilkt nopietnāku mūziku un varbūt kaut kad nākotnē nopakot visu mašīnu
- Padarītie darbi - Pirms ziemas izieta TA ar diezgan daudz 2vniekiem
- Nomainitas atsaites , kardāna mufte, kārbas spilveni, Izpūtēja gumijas, eļļa nomainīta , salona gaisa filtrs un visi pārējie filtri, Pametinats bik slieksnis un visa apakša pirms ziemas izsmērēta ar to melno
- Ieliktas dzirdrinātās miglas un dzeltenie eņģeli bez tiem apvalciņiem
- Salona ādiņas nomainītas tas kas pie ātrumslēdzēja un roķenes
- Uzliktas uzacis
---- Nu principā tā kaut kā visu neatceros varbūt ko piemirsu bet nu vēlāk gan jau papildināšu ja kādam vispār interesēs šis auto ----
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
.......74
lai labi ripo
Lai viss veiksmīgi ar auto
Glīts
sveiks, ja velies ieagadaties krasas savam auto zvani man, dabusi par labakajam cenam ka e36.lv lietotajs darzciema iela SIA krasu forums . :)
Auto krāsošanas risinājumi
Sedinajums nav maksimums bet zemak ja laizhu ir dirsa pabraukt nevar tagad ir viduu zem mashiinas 3 cm
.......74
Viss kā vajag, tikai tā uzlīme uz durvīm galīgi neder, izskatās arī tāda šķība.
skaistulis uzlime vareja but apksa durvim
Ta uzlime naca lidz durviim! Nesen nomainiju tapat nav mana mashinas krasa isti :) Kad parkrasosies nebus ! :)
.......74
Piekrītu ka uzlīme šķība, diski ar sēdinājumu izskatās labi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Man vienīgajam šķiet, ka tas auto izskatījās labāk, kad tikko bija nopirkts?
taga ir labaks tik diski ieprieksejie man labak patika
Kā ar tādu sedinājumu pārvietoties pa pilsētu?