E36-Marelss

Lūdzu saki, ka tās pakaļas lampas ir izmestas miskastē. 

Auto aplīmēšana - 2779 5009
http://www.aareklama.lv/
http://www.aareklama.lv/
Soory,vel nē, bet tur tās arī nonāks tuvākā laikā.
Dēļ viņām arī divnieku dabuju šodien 

Ja uztaisiisi video kur ar cirvi sadauzi tos pakalejos lukturus, dabuusi no manis +1 respect punktu, un domaaju ka ne tikai no manis 

Rudziņ, viens tādas rezerves daļu topikā tirgo visu laiku, liekas, ka pa faivu gāja

Jo neatstaro ja?Marelss rakstīja:Soory,vel nē, bet tur tās arī nonāks tuvākā laikā.Dēļ viņām arī divnieku dabuju šodien

kāāā man patīk tik sarkani e36... 

Nobildeetos labpraat ar to kas par siem 5ur prasaRidlihs rakstīja:Rudziņ, viens tādas rezerves daļu topikā tirgo visu laiku, liekas, ka pa faivu gāja

SarunājušiRudziņš rakstīja:Ja uztaisiisi video kur ar cirvi sadauzi tos pakalejos lukturus, dabuusi no manis +1 respect punktu, un domaaju ka ne tikai no manis

Jā,džeks ilgi viņus pētija pa vairākām reizēm. Un beigās teica lai uzlīmēju uz moldinga atstarotāju. Ko nu nedarīšu,manuprāt skats pazudīs.Un lukturi tāpat man nepatīkRidlihs rakstīja:Rudziņ, viens tādas rezerves daļu topikā tirgo visu laiku, liekas, ka pa faivu gāja![]()
Jo neatstaro ja?Marelss rakstīja:Soory,vel nē, bet tur tās arī nonāks tuvākā laikā.Dēļ viņām arī divnieku dabuju šodien

Paldiesaigarzzz rakstīja:kāāā man patīk tik sarkani e36...

Šodien mans Bavārietis tika atkal pie jauna ģenģera šis jau pa kārtu trešais. Laikam kautkā neiet ar viņiem
Prikols,ka izbraucu no apskates csdd ārā uzreiz pazuda lādēšana 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Kad skaldīsi lukturus? 

Šomēnes viss ticamāk varbūt vari piedāvāt jau vietā?
Atceros kad bija pirmais e36 tas bija 2008 gadā daudzi bija kā bez galvas dēļ šiem

Atceros kad bija pirmais e36 tas bija 2008 gadā daudzi bija kā bez galvas dēļ šiem

Atdotu savus oranžos vienīgos, la vien tu viņus saskaldītu 
Tikko redzēju SSā viens tirgo tieši šitādu sarkanu ar tiem kosmosa burbuļiem aizmugurē

Tikko redzēju SSā viens tirgo tieši šitādu sarkanu ar tiem kosmosa burbuļiem aizmugurē

- ikey07
Dod šu,lai nav kaunā jākrīt
Savādāk izbraucot ielās jādomā vai akmens nelidos logā 
Tas neēsmu es kas tirgo

Tas neēsmu es kas tirgo

Kadi diski plānos uzlikt??

Paldies,man ar patīk 

Pagaidām braukāšu ar šiem,kamēr savedīšu auto kārtība.Pēc tam domāšu kautko ar diskiem,vis ticamāk tas uz nākamo vasaru būsdaviz rakstīja:Kadi diski plānos uzlikt??![]()