e36 dīzelis

Jau kādu laiku esmu e36 īpašnieks, nolēmu beidzot šeit piereģistrēties
Man pieder 91. gada 2.5 TD, gribēju daudzmaz pievilcīgu un ekonomisku mašīnu pa lētām naudām.
Tikai žēl ka tad nezināju kas ir TD un TDS
Iegādājios to pagāšvasar ap jūnija vidu.
Komplektācija nav nekāda, viss standarta, tik priekšā el logi, spoguļi. Līdzi deva ķekavas sliekšņus
Bija uzliktas arī eņģeļ acis no kurām tikai 3 dega, un 1 tā knapi, bet nu galu galā izskatījās šādi.
(laba bilde sanāca)
Pats neko dižu neesmu darījis, ieliku maģi, tumbas, sūbi, notonēju logus un protams savedis kārtībā hadeni, un veicis apkopes un šogad ar pirmo reizi izgāju apskati.
Bet laika gaitā pēc ziemas šur tur jau burbuļi parādās, pa lietu slidinoties tika uzsists disks
Pēc tā atgadījuma braucu ar diviem bleķiniekiem aizmugurē.
Tad vēl mēģinājām pieregulēt turbīnu, un testa braucienā halbe nebija nofiksējusies, un rezultātā man uz 80 km/h tā ielidoja stiklā.
Pēc visa šī man viņš izskatās tā. (nevar pamanīt ka stikls ir saplaisājis, un ja ieskatās tad redz ka kapots ir pelēks)
Tas nebūs uz ilgu šodien ja tika iepirkti diski (paldies Sancix).
Un diskiem arī plānākas gumijas likšu kuras dabūju kopā ar diskiem pa lētām naudām.
Pēctam jau ceru uz šā-tā piekrāsošanu, varbūt ķekavas sliekšņus uzlikšu un dekoratīvos plastmasus uz lampām, kuri jau bija, bet tas vēl jādomā.
Man pieder 91. gada 2.5 TD, gribēju daudzmaz pievilcīgu un ekonomisku mašīnu pa lētām naudām.
Tikai žēl ka tad nezināju kas ir TD un TDS

Iegādājios to pagāšvasar ap jūnija vidu.
Komplektācija nav nekāda, viss standarta, tik priekšā el logi, spoguļi. Līdzi deva ķekavas sliekšņus

(laba bilde sanāca)
Pats neko dižu neesmu darījis, ieliku maģi, tumbas, sūbi, notonēju logus un protams savedis kārtībā hadeni, un veicis apkopes un šogad ar pirmo reizi izgāju apskati.
Bet laika gaitā pēc ziemas šur tur jau burbuļi parādās, pa lietu slidinoties tika uzsists disks
Pēc tā atgadījuma braucu ar diviem bleķiniekiem aizmugurē.
Tad vēl mēģinājām pieregulēt turbīnu, un testa braucienā halbe nebija nofiksējusies, un rezultātā man uz 80 km/h tā ielidoja stiklā.
Pēc visa šī man viņš izskatās tā. (nevar pamanīt ka stikls ir saplaisājis, un ja ieskatās tad redz ka kapots ir pelēks)
Tas nebūs uz ilgu šodien ja tika iepirkti diski (paldies Sancix).
Un diskiem arī plānākas gumijas likšu kuras dabūju kopā ar diskiem pa lētām naudām.
Pēctam jau ceru uz šā-tā piekrāsošanu, varbūt ķekavas sliekšņus uzlikšu un dekoratīvos plastmasus uz lampām, kuri jau bija, bet tas vēl jādomā.

Uzliksi plānāku mizu diskiem un būs labi.

no kuras valodas ir aizgūts termins { halbe} ?
ne latviski, ne krieviski neko tādu neesmu sastapis...

Un no visa tā tu ieraudzīji vienu vārdu?
Varu iztulkot - motora pārsegs

Artix94 rakstīja:Un no visa tā tu ieraudzīji vienu vārdu?
to es saprotu,bet no kurienes tāds žargons, jo krieviski ir капот

"haube" ir vāciski. bet nejau halbe 

Redzēts auto , laikam esi no JT mehiem? 

Aha, 4kurss. 

tad laikam zini mani ? , es pagājušo gadu pabeidzubaumanis rakstīja:Redzēts auto , laikam esi no JT mehiem?