alnitos otrais e36
Pārdevu veco e36 un iegādājos ko jaunāku un jaudīgāku.
BMW E36,13.05.1997, m52b20.
Iegādājos 2014.05. 11
Klimatkontrole, ASC(laikam nestrādā), priekšā elektriskie logi, lampu mīzēji(truba laikam ciet), 7pogu OBC(paldies Baumanis), Apgaismojums pie kājām, beņķu apsilde, tik paši beņķi nav apsildāmie, M sliekšņu uzlikas, tonēti logi.
No rūpnīcas vēl bij nakusi Mpaka un apsildāmie benķi, kas nebija, kad nopirku.
VIN: EN68330
Pagaidām plānā eļļas, filtri,tosoli, ielikt aizmugurē tumbas, gultni priekšā mainīt,diskus iepirkt , reliņi, bagažnieka spoilerīts, gan ar laiku m priekšu, bet nu laiks rādīs kā ar finansēm būs.
BMW E36,13.05.1997, m52b20.
Iegādājos 2014.05. 11
Klimatkontrole, ASC(laikam nestrādā), priekšā elektriskie logi, lampu mīzēji(truba laikam ciet), 7pogu OBC(paldies Baumanis), Apgaismojums pie kājām, beņķu apsilde, tik paši beņķi nav apsildāmie, M sliekšņu uzlikas, tonēti logi.
No rūpnīcas vēl bij nakusi Mpaka un apsildāmie benķi, kas nebija, kad nopirku.
VIN: EN68330
Pagaidām plānā eļļas, filtri,tosoli, ielikt aizmugurē tumbas, gultni priekšā mainīt,diskus iepirkt , reliņi, bagažnieka spoilerīts, gan ar laiku m priekšu, bet nu laiks rādīs kā ar finansēm būs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
TIkai man liekas ka touringi izskatās sportiskāki par coupe?
Izskatās labs prikums
Izskatās labs prikums
- ikey07
Nu ko, lēnām jāceļ augšā
krāsa sitai krasai m paka riktigi piestavetu
Tas gadijūmā nav fočets JUGLA3?
It's a little step for a man, but giant step for mankind!
Redzēts Dobelē pie rimi, smuks tonis un izskatās ok.
Man vienīgajam tikai tā škiet, ka kūtiņas bez jumta reliņiem izskatās savādi?
Bet tā jau smuka kūtiņa! Lai labi ripo..
Bet tā jau smuka kūtiņa! Lai labi ripo..
pa cik tad nopirki? so ari gribeju pirkt kad bija pie veca saimnieka tikai nokaveju, tad vins man vinu gribeja atdot pa 1000eur un deva lidzi subi, pusadas apsildamos benkus, melnie griesti un citas lietas kuras lietotajs unregistred tirgoja no si auto
bildes ir tas auto kadu tas saimnieks tigoja tad.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nē, Dobelēri44iys rakstīja:Tas gadijūmā nav fočets JUGLA3?
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Panēmu pa 900euraarchijs rakstīja:pa cik tad nopirki? so ari gribeju pirkt kad bija pie veca saimnieka tikai nokaveju, tad vins man vinu gribeja atdot pa 1000eur un deva lidzi subi, pusadas apsildamos benkus, melnie griesti un citas lietas kuras lietotajs unregistred tirgoja no si auto
ņem par labu
ja kas man arī ir lietie diski , tikai R15
ja kas man arī ir lietie diski , tikai R15