KObreto auto
Tad nu sākšu ar to ka gribu uzlīmes
Vajag nozīmēt arī manu sķūni. Tad tā tame-iepirkts 2007 sākumā:ORģinali 318is(bet nu jau 325),bloķis 3.45,short shift by drift works,elektriskie logi,laba mūzika,vecais klimats,kondiš,abs,ksenons tuvajos,ACT diski r16 priekša 8,5,aizmugure 9,5,sēdināts!
Dzimis 1993-05-21
Krāsa DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181)
Motors M50b25 dzimis 1991-02-08 (automats)
Комплектация автомобиля
Код опции Описание опции
L804A Экспортное исполнение для Швейцарии
S209A Самоблокирующийся дифференциал
S240A Рулевое колесо с НПБ, кожа
S246A Рулевая колонка с механическим приводом
S314A Наружн.зеркало/замок двери водит.с обогр
S320A Отсутствует обозначение модели
S428A Знак аварийной остановки и аптечка
S510A регулировка угла наклона фар
S520A фары противотуманные
S530A кондиционер
S556A Индикатор температуры наружного воздуха
S564A Комплект плафонов освещения салона
S687A подготовка под радиоприемник
S704A Спортивная ходовая часть M
S848A Дополненный жгут проводов
Mainīts daudz,kas Jāsāk domat pat,kas nav mainīts
Kāds bija pirms tam varam skatīties te:
http://www.bavariancar.lv/forum/showthread.php?t=15507
Bildes ieskatam:SALONS
Vajag nozīmēt arī manu sķūni. Tad tā tame-iepirkts 2007 sākumā:ORģinali 318is(bet nu jau 325),bloķis 3.45,short shift by drift works,elektriskie logi,laba mūzika,vecais klimats,kondiš,abs,ksenons tuvajos,ACT diski r16 priekša 8,5,aizmugure 9,5,sēdināts!
Dzimis 1993-05-21
Krāsa DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181)
Motors M50b25 dzimis 1991-02-08 (automats)
Комплектация автомобиля
Код опции Описание опции
L804A Экспортное исполнение для Швейцарии
S209A Самоблокирующийся дифференциал
S240A Рулевое колесо с НПБ, кожа
S246A Рулевая колонка с механическим приводом
S314A Наружн.зеркало/замок двери водит.с обогр
S320A Отсутствует обозначение модели
S428A Знак аварийной остановки и аптечка
S510A регулировка угла наклона фар
S520A фары противотуманные
S530A кондиционер
S556A Индикатор температуры наружного воздуха
S564A Комплект плафонов освещения салона
S687A подготовка под радиоприемник
S704A Спортивная ходовая часть M
S848A Дополненный жгут проводов
Mainīts daudz,kas Jāsāk domat pat,kas nav mainīts
Kāds bija pirms tam varam skatīties te:
http://www.bavariancar.lv/forum/showthread.php?t=15507
Bildes ieskatam:SALONS
šodien nopirkti jauni depo pagriezieni un jaunas spūldžītes
pa mazu šitāda tipa diski žurkai
un kas ar ratstyle? būs viss auto, vai atstāsi tikai spārnu?
un kas ar ratstyle? būs viss auto, vai atstāsi tikai spārnu?
Tā jau neko,tik baigi zems,kur ar tādu var pabraukt?
outside patiiik .... sedinaajums un rims....
bet ieksa gan vairs nav manaa gaumeee, sorry. Bet kopumaa ir ok.....
galvenais, ka pasham patiik...
bet ieksa gan vairs nav manaa gaumeee, sorry. Bet kopumaa ir ok.....
galvenais, ka pasham patiik...
paliks tikai spārns rūsināts gribās redzēt ko apskatē teiks tam sparnam tā pat ir kapi un uz fikso izdomājām šitādu uztaisīt būs viens pēc krāsa spārns un šitais skatam
pa mazu Tu domā diamters? es jau tā dabūju arkas locīt..
par zemumu ir tā,ka nevareja tikt pari guļošajam ta balka (kas zem auto,nezinu kā saucas) durās zemē un viss āmen pārskrūvēju viņu uz otru pozīciju uz augstāko,tagad visu izpūtēju ķeru
teikšum,kā ir gribās vel zemāku,izskatās pēc dzipa tagad
kas salonam vainas? pasaki ko Tu domā,es pateikšu savus plānus par viņu..
pa mazu Tu domā diamters? es jau tā dabūju arkas locīt..
par zemumu ir tā,ka nevareja tikt pari guļošajam ta balka (kas zem auto,nezinu kā saucas) durās zemē un viss āmen pārskrūvēju viņu uz otru pozīciju uz augstāko,tagad visu izpūtēju ķeru
teikšum,kā ir gribās vel zemāku,izskatās pēc dzipa tagad
kas salonam vainas? pasaki ko Tu domā,es pateikšu savus plānus par viņu..
Man vnk liekas bundža pa lielu priekš diskiem, plati jau ir bez gala.
nuu... par salonu runaajot, skiet, ka melnie griesti neder kopaa ar to visu balto, kas apkaart ir, bet skiet, ka nav original melnie ne taa? :p
un apsivkaam ariii ir bediigs skats.. bet nu ja to visu uzpucee un saved kartibaa, tad nebutu ne vainas, bet nu tas mans subjektivais viedoklis...
un apsivkaam ariii ir bediigs skats.. bet nu ja to visu uzpucee un saved kartibaa, tad nebutu ne vainas, bet nu tas mans subjektivais viedoklis...
Apskatē par spārnu neko neteiks, ja vien nebūs mega caurumi. Viens te gāja skati ar pilnībā norūsinātu MK3 un viss ok, tikai vajadzēja teh. pasē krāsu mainīt uz ''brūna''
Diski vienkārši iespārda!!!
Tādi jau bija kad nopirki auto?
Melnos griestus pats taisīji?
Tādi jau bija kad nopirki auto?
Melnos griestus pats taisīji?
man patiiik!
Diski ļoti labi piestāv
Izskatās baigais bandīts
paldies paldies
nē diskus piepirku klāt,bet ir problēma ar to pulējumu,viņs samērā ātri izbeidzās Jo man tas pulējums ar pastām panakts un nobrauc drusku pa granteni ātri pazūd,rēli kopš uzlikti ir 3men. pagājuši un jau viss ir nost
Par salonu ir tā,ka pats zinu,kas ir kas-tās apšifkas man jau kopš nopirku ir tādas,jāsāk salonām ķerties klāt. Un jā,griezti ir paloniņa tunis viss jau būtu skaisti,tikai kad viņš sasmērējas(un tas notiek ļoti ātri)tad atmazgāt viņū nevar,jo kad mazgā tad paliek balti plēķi Tāpēc ņemšū piemēru no viena lietotāja un parlīmēšu būs kā orižinal.
IR vēl sapnīts nofloket paneli,protams mtech 2 stūri,tās apšīfkas prasās visus panelus jau mainīt,griezti un pilnais kompis. tas tāds sapnīts pirms gulētiešanas
nē diskus piepirku klāt,bet ir problēma ar to pulējumu,viņs samērā ātri izbeidzās Jo man tas pulējums ar pastām panakts un nobrauc drusku pa granteni ātri pazūd,rēli kopš uzlikti ir 3men. pagājuši un jau viss ir nost
Par salonu ir tā,ka pats zinu,kas ir kas-tās apšifkas man jau kopš nopirku ir tādas,jāsāk salonām ķerties klāt. Un jā,griezti ir paloniņa tunis viss jau būtu skaisti,tikai kad viņš sasmērējas(un tas notiek ļoti ātri)tad atmazgāt viņū nevar,jo kad mazgā tad paliek balti plēķi Tāpēc ņemšū piemēru no viena lietotāja un parlīmēšu būs kā orižinal.
IR vēl sapnīts nofloket paneli,protams mtech 2 stūri,tās apšīfkas prasās visus panelus jau mainīt,griezti un pilnais kompis. tas tāds sapnīts pirms gulētiešanas
drīz tā pat braukšu pie tevis tad varēsi dzīvē ievērtētpsih-arno rakstīja:Diski ļoti labi piestāv