318 tds kūtiņa
318 tds, 1996 gada.
Ar šo braucamo esmu kopā nedaudz vairāk kā gadu. Kāpēc kūtiņa? Tāpēc ka kūtiņas ir mazāk nodzītas, ietilpīgākas un vairāk piemērotas manām vajadzībām. varu bez problēmām mazajai ratiņus bagažniekā ielikt un vel rūpes paliek...
par mazo motorīti runājot - nekad nebiju gaidijis kad 1.7 dīzelītis tā iet...318 TDS izvēlējos tāpēc, ka mazāk problēmu kā ar 325 tds. patēriņš arī ļoti simpātisks. Obigāti gribēju traktormotoru. Mors tiešām labs, nav nodzīts, kvēpu ārā vispār dabūt nevar vienalga kā min.
Protams ir pāris nesmukumi. salons prasās pēc jaunām tapetēm. komplektācija švakra. bet nu vismaz ir kur izpausties. Iepriekšējais saimnieks ir iebraucis atsperēs ar fleksi tā kā jūtu katru bedri.
par šo gadu esmu nomainijis 2 gultņus, ūdessūkni (iekšā vēl bija oriģinālais no rupnīcas), bremžu diskus un kalotkas. pirms pirms ziemas tika samainītas kvēlsveces.
Patīkami ka bundža saglabājusies ļoti labi un nav neviena ielāpa.
Savu mašīnīti skrūvēju pats, jo strādāju servisā. Ir vēl daudz kas ieplānots ko gribas izdarīt, lai būtu tāda, kā man patīk.
ieskatam pāris foto...
Ar šo braucamo esmu kopā nedaudz vairāk kā gadu. Kāpēc kūtiņa? Tāpēc ka kūtiņas ir mazāk nodzītas, ietilpīgākas un vairāk piemērotas manām vajadzībām. varu bez problēmām mazajai ratiņus bagažniekā ielikt un vel rūpes paliek...
par mazo motorīti runājot - nekad nebiju gaidijis kad 1.7 dīzelītis tā iet...318 TDS izvēlējos tāpēc, ka mazāk problēmu kā ar 325 tds. patēriņš arī ļoti simpātisks. Obigāti gribēju traktormotoru. Mors tiešām labs, nav nodzīts, kvēpu ārā vispār dabūt nevar vienalga kā min.
Protams ir pāris nesmukumi. salons prasās pēc jaunām tapetēm. komplektācija švakra. bet nu vismaz ir kur izpausties. Iepriekšējais saimnieks ir iebraucis atsperēs ar fleksi tā kā jūtu katru bedri.
par šo gadu esmu nomainijis 2 gultņus, ūdessūkni (iekšā vēl bija oriģinālais no rupnīcas), bremžu diskus un kalotkas. pirms pirms ziemas tika samainītas kvēlsveces.
Patīkami ka bundža saglabājusies ļoti labi un nav neviena ielāpa.
Savu mašīnīti skrūvēju pats, jo strādāju servisā. Ir vēl daudz kas ieplānots ko gribas izdarīt, lai būtu tāda, kā man patīk.
ieskatam pāris foto...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu dikti jau M paku gribās uzmontēt...
diski paliks ?
nee diski nepaliks.. gribu no e46 M pakas
Sveiks 1.8TURBODĪZELsport klubā
Ar kādām problēmām esi saskāries braucos ar šo super TDS Vāciešu dievu dāvanu?
Ar kādām problēmām esi saskāries braucos ar šo super TDS Vāciešu dievu dāvanu?
nav jau gluži dieva dāvana... bet neviena mašīna nav ideāla...
līdz šim problēmu nav bijis. arī ziemā pie - 25 grādi leca kā suns pie kājas...
pašlaik sprauslu meklēju ar vadu jo tā sāk punķoties, bet tā viss ideāli...
līdz šim problēmu nav bijis. arī ziemā pie - 25 grādi leca kā suns pie kājas...
pašlaik sprauslu meklēju ar vadu jo tā sāk punķoties, bet tā viss ideāli...
lielākai daļai kkādas pretenzijas pret šo nemotoru, bet es nesūdzos.
raudī arī ar 1.7 dīzelīti varu pogas izgriezt... B4 2.0 atstāju aiz muguras vēsi...
2.5 td arī no manis pamukt nevar, tā kā viss kārtībā.
raudī arī ar 1.7 dīzelīti varu pogas izgriezt... B4 2.0 atstāju aiz muguras vēsi...
2.5 td arī no manis pamukt nevar, tā kā viss kārtībā.
to sprauslu ar vadu, vari ari no 2.5 tds ielikt
Churchill rakstīja:Čipots?
pats neesmu čipojis, bet nu pieļau ju ka iepriekšējais saimnieks ir kko darijis, jo neticas ka 1.7 stock tik labi iet...
Saldus