E36-e13 kupejnieks
Manā īpašumā nonāca pavisam nesen - 2014. gada 13. maijā, kad to no gādīgām rokām atņēmu(atpirku) iepriekšējam saimniekam. Ar skaistu, attītu nobraukumu - ~296k Auto komplektācija bagātīga - facelifts, ādas apsildāmi sēdekļi, pilnais kompis, divu zonu klima, elektriskie priekšējie logi, asc, melnie griesti, elektriski vadāmi m spoguļi, elkoņbalsts utml. Auto tika apskatīts pavisam nejauši, pirkt sterilu e36 nebija manos plānos, bet dienā kad bija plānots braukt skatīties 2.5 miskastes, tās izrādījās pārdotas, ātri uzgājām ko apskatāmu un aizbraucām uzmest aci.
Skats labs - braukusi sieviete, motors kluss, kopts, pa ziemu turēts garāžā, barots ar dārgām eļļām, ruslans praktiski nav, tikai gatavojas nākt ārā. Tehniski gāja labi. Bija skaidrs - jāņem.
Lietošanas laikā jau atrasti arī defekti - ar priekšejo lukturu vadiem kāds spēlējies, vienam nav masa, citam viena eņģeļ acs izdegusi, stūres pastiprinātājs ik pa retam brīdim pazūd, kompis rāda, ka antifrīzs nav, bremžu ugunis it kā nedegot. Uz vibrācijām signalizē par bremžu kluču nodilumu, saplēsts vadītāja beņķis. Sajūgam tuvojas beigas. Termo mufte nedarbojas pienācīgi. Kārba retu reizi izgrūž kloķi no ātruma. Vadītāja elektriskais logs izdod fantastiskas skaņas un protams nosēdušās durvis Neaizmirstot džipa sēdinājumu priekšā :) Jau paspēju nomainīt 16niekus uz skaistiem 17niekiem, nomainīt maģi un savilkt mic, aux, usb vadus. Kas plānā? Daudz. Sākot ar tuvākajiem plāniem no augšas.
Savest kārtībā gaismas, jaunas enģeļacis(atnāca vakar) un xenoni, nomainīt aizmugurējos lukturus
LSD un bukse,
Jauns sajūgs,
Coili,
Jauna kārba, atvieglināts spararats,
Jauna termomufte,
Mpaka,
Izvilkt buktes un nopulēt mašīnu, notonēt logus,
Uzlabot audio sistēmu, iemest subi bagāžniekā,
Un pats galvenais - S50.
Tas tā, pagaidām.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tici man,tev nevajag to s50
Krasa kad sapulesi izskatisies ljoti labi.par m paku,nu hvz,vinjas parak daudz paliek.interesantus diskus un nomest uz zemes.kopumaa jasamazga motortelpa,jasaved salons kartiba un bus labs
Kas tie par vadiem aiziet no piepipetaja uz paneli?
Krasa kad sapulesi izskatisies ljoti labi.par m paku,nu hvz,vinjas parak daudz paliek.interesantus diskus un nomest uz zemes.kopumaa jasamazga motortelpa,jasaved salons kartiba un bus labs
Kas tie par vadiem aiziet no piepipetaja uz paneli?
ar kompatu pa brugji
Labāk labā bundžā likt iekšā labas lietas, nekā vecā :S
Mikrofons gar pašu malu un no piepīpētāja usb telefona lādēšanai.
Mikrofons gar pašu malu un no piepīpētāja usb telefona lādēšanai.
mikrafons kam?
tu ieraksti pats sevi kaa dziedi pie stures?
tu ieraksti pats sevi kaa dziedi pie stures?
ar kompatu pa brugji
Lai pa telefonu varētu runāt pie stūres Pirmo reizi ko tādu redzi? :)
istenibaa tadu novietojumu jaa
ja es redzetu tevi runajot pie stures un neviens blakus nesezh,es domatu ka kads tevi ir pa stipru atslanijis kkad
ja es redzetu tevi runajot pie stures un neviens blakus nesezh,es domatu ka kads tevi ir pa stipru atslanijis kkad
ar kompatu pa brugji
Smuka kupeja, nezinu kāpēc bet baigi smuka - krāsa arī
Ja vēl M paku uzliksi vsp būs
Ja vēl M paku uzliksi vsp būs
CIk nu var saprast, tad šķiet, ka nav facelifts, bet gan protuning facelift padjobku nasis prefeisam.
Auto solīds. Patīkams salona klāsts.
Mpaka un throwing stars diskus, būs bomba tad.
Ir skaists
ko jus ar m pakam visu laiku piesienaties un trowingstariem?
tak ir tik daud citu smuku disku un paku pat nevajag,lai auto izskatitos sex
tak ir tik daud citu smuku disku un paku pat nevajag,lai auto izskatitos sex
ar kompatu pa brugji
man gan šķiet, ka tomēr ir facelifts, spriežot gan pēc priekšējā bampera, gan paneļa, gan arī nāsīm...fishers rakstīja:CIk nu var saprast, tad šķiet, ka nav facelifts, bet gan protuning facelift padjobku nasis prefeisam.
Ir ok, tikai šis manuprāt ir tizlākais tonis no visiem violētajiem. Mans tourings arī ir tādā krāsā - kad tīrs un spīd saulīte ir ok, bet ēnā un vel mazliet netīrs izskatās maksimāli neizteiksmīgi, pēc izbalējuša daytona violet.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Spidometrs arī ir no prefacelift
Patīkama komplektācija un patīkami diski
Patīkama komplektācija un patīkami diski
Visnotaļ prieks, ka auto tomēr ir nonācis pie diezgan sakarīga īpašnieka un, cerams, ka arī turpmāk tiks kopts un "barots ar dārgām eļļām un citām dārgām, OEM detaļām"!
Taču par to tīto nobraukumu gan nav ko pļurkstēt!! Tas, ka CSDD līkrocis, nenozīmē, ka kāds tinis nobraukumu! Tak pieslēdz pie kompja un paskaties beidzot.
Taču par to tīto nobraukumu gan nav ko pļurkstēt!! Tas, ka CSDD līkrocis, nenozīmē, ka kāds tinis nobraukumu! Tak pieslēdz pie kompja un paskaties beidzot.
Daudz kas noticis pa šo laiku, updeitojis gan slinki esmu.
Contouri bija dabūjuši pa seju, loga pacēlāj mehānismā bija aprauts zobrats, lodbalsti abās pusēs iznīcināti, izpūtējs tieši pie izplūdes kolektora nokritis, ūdenssūknis pagalam u.c. sīki defekti
BET
Nomainījām spararatu uz vienmastnieku no M50 1992. gada 2.0l benzīna
Jauns sajūga komplekts,
LSD 3.15 ar jaunām šaibām un jaunu reduktora buksi :)
Kārba un kulise sakopta.
Nomainījām nolauzto izplūdes kolektoru uz citu.
Sakopām vadus lampām, ielikām eņģeļus kuri neiet :)
Jauns ūdenssūknis un pilnībā strādājoša termomufte.
Samainījām gaisa, salona, eļļas filtrus,
Agregāt siksnas.
Lampas ar balto pagriezienu
un citas sīkas lietas.
Bildes ieskatam - Dažas atlikušās lietas, kas tiks paveiktas līdz sezonas beigu pasākumam
Uzlikt koilas,
pabeigt savus satriecošos Style 19 diskus.
Contouri bija dabūjuši pa seju, loga pacēlāj mehānismā bija aprauts zobrats, lodbalsti abās pusēs iznīcināti, izpūtējs tieši pie izplūdes kolektora nokritis, ūdenssūknis pagalam u.c. sīki defekti
BET
Nomainījām spararatu uz vienmastnieku no M50 1992. gada 2.0l benzīna
Jauns sajūga komplekts,
LSD 3.15 ar jaunām šaibām un jaunu reduktora buksi :)
Kārba un kulise sakopta.
Nomainījām nolauzto izplūdes kolektoru uz citu.
Sakopām vadus lampām, ielikām eņģeļus kuri neiet :)
Jauns ūdenssūknis un pilnībā strādājoša termomufte.
Samainījām gaisa, salona, eļļas filtrus,
Agregāt siksnas.
Lampas ar balto pagriezienu
un citas sīkas lietas.
Bildes ieskatam - Dažas atlikušās lietas, kas tiks paveiktas līdz sezonas beigu pasākumam
Uzlikt koilas,
pabeigt savus satriecošos Style 19 diskus.
Ā un iepriekšējam īpašniekam patika darīt visādas nerātnības, vadus lampās līmēja ar līmi, ja nevarēja, tad vilka kā celtnieks. Un logu mehānisms nebija uz kniedēm, bet gan uz seškantēm, no otras puses
Mani diski ir pabeigti un izskatās superīgi! :)
Paldies Ch. par diskiem un KristapsA par pulēšanu!
Nē, nav melnā krāsā, disku centrs ir mašīnas krāsā!
Paldies Ch. par diskiem un KristapsA par pulēšanu!
Nē, nav melnā krāsā, disku centrs ir mašīnas krāsā!
diski