black E36-pārvērtības :)

Profila bilde
rudenko
Ziņojumi: 90
Pievienojies: 02 Jan 2014, 19:39
Braucu ar: 325

24 Jūn 2014, 23:55

sveiki visiem!
bmw 318i uz glazes ir 1995.05
iegadajos 25.05.2014
no komplektacijas neka ipasa nav el.luka un logi (kas ir visam kupejam) parasta pecka pusadas recaro nu looti laba stavokli oem m pireksejais bampers un m atrumu parslegs :hahaha:
tatad sis ir mans otrais bmw. viena jauka diena zvana man coms no UK un prasa vai man nevajaogt donoru manam zilajam 325. sis tad nu man sak stastit ka drizuma taisas braukt uz LV un ka vinam vajagot masinu viena virziena tobish uz latviju esot vinam tur daudz mantas ko vest tipa pats vins ar vinu brauksot un visus cela izdevumus maksasot pats un pa kadiem 300 einariem man vinu atdosot. :gigigi:
es protams ilgi nedomajot saku lai notiek. :hahaha: tad nu vel sanak ta ka man pasam esot jaizvelas to kas man patikot 700 marcinu robezas. sakas liela meklesana. :lol: izvele bij diezgan liela un protams tika meklets auto ar 6 cilindirem kožu-rožu un pec iespejas pilnaku bet diemzel saja cenu diapazona nekas labs nebij un laika ar vairs nebij daudz. :blabla: tad ari nonacam pie si varianta. :clap:
masinai ir servisa vesture lidz 2009 gadam un +- servisa gramatai atbilsos noskrejiens kas nav baigi mazs bet vismaz izskatas pec patiesibas 123.000 judzes jeb ap 200.000 km. :rolleyes:
taka uz auto nekadu dizo planu nebij...nonemt diskus aizmugurejas lampas un dazus sikumus. domaju varbut kautko pacensties notirgot un parejo nodot luznos bet ieraugot auto dzive man vina iepatikas. :gigigi: tad ari radas si drandioza ideja parlikt sturi... :lol: :lol: yeeahh thats the way im talking about (pat visi tarakani mana pauri piecelas kajas un saka applaudet) :olee: :olee: :olee:
saku interesties kur un kurs varetu veikt so aizraujoso proceduru bet viss beidzas diezgan bedigi. :sad: pec kada laicina atradu vienu cali kas to bij darijis pats bet sis uzreiz teica ka vairs to netaisas darit bet izstastit ka labak ko darit un kadas dalas vajag varot. :giggle:
beigas nonacu pie sledziena ja pats neko nedarisu tad ari nekas uz prieksu nekustesies. :nenene: taka kautko tadu darisu pirmo reizi ka ari vispar kopuma visu kas saistis ar masinam iznemot kautkadas elemtaras lietas :lol: :lol: :lol: tad ludzu nesaukt mani par mulki idiotu utt...pats zinu ka tas nav ipasi gudri. :idiots: zinu 100% ka bez citu palidzibas gala netiksu. bet galvenais jau ka pasam dikti patik nemties gar masinu :giggle:
zinu ka daudzus sejieniesus si visa padarisana uzjautrinas bet lai jau cilvekiem tiek priecins :D
talak lai runa bildes...viss vel protams ir tikai sakuma stadija :hahaha:
Profila bilde
rudenko
Ziņojumi: 90
Pievienojies: 02 Jan 2014, 19:39
Braucu ar: 325

24 Jūn 2014, 23:59

vel dazas... :hahaha:
Profila bilde
Ramyrez
Ziņojumi: 2890
Pievienojies: 10 Nov 2011, 08:02