E36-tomaats
Labs vakars.
Forumā jau esmu kādu laiku. Pirms mēneša iegādājos savu pirmo e36.Nolēmu tagad viņu atrādīt. Vajadzēja ikdienas braucamo ar kuru nebūtu kauns parādīties cilvēkos. Vēlējos 2,5tds sedanu , bet beigās iegādājos to , pret ko biju kategoriski pret - 318tds touringu
Tātad tourings 96.gada. Madeiraviollet krāsā. No ekstrām ir elektro logs (1 un tas pats pasažiera ), pašaptumšojošais spogulis , un tas arī viss.
Par kasjakiem nemaz negribas runāt. Iepriekšējais samnieks ir bijis kkāds makgaivers, jo viss ir salīmēts ar superlīmi(abšifkām hroma lentas , ap kloķi hroma lentas , pavarotņiki priekšējie , durvju rokturis labais aizmugurējais , laikam arī atpakaļskata spogulis), švammes fārās un migliniekos, interkūleris uz savilcējiem, vadītāja logs uzstutēts ar dēli, lai neizkrīt un cits gateris.
Cerams , ka izdosies šo izcelt no miroņiem.
Pagaidām izdarīts:
Pārlīmēti griesti un priekšējās stoikas ( nopērkot nebija vispār apšuvuma )
Nomainīta lūka , jo vecajai bija kaput
pārmetināti sliekšņi
nomainītas nāsis , kurām bija aplauzti stiprinājumi un kuras es pazaudēju stiepjot posmā ogre-tīnūži ( cik nu ar tdsu ir iespējams stiept )
nomainītie priekšējie atbalsti amīšiem
uzliktas lēcu lampas
nomainīts kožuks ap kloķi
nomainītas abšifkas pret tādām uz kurām nav superlīmes pēdas un audums nav atlobījies
protams uzreiz pēc nopirkšanas nomainīta eļļa , filtri un novērsta sūce no eļļas radiatora.
Plānos:
Novērst graboņu un čikstoņu no pakaļēja labā riteņa
Kautkas no mpakas (sliekšņi , pr.bampers, difuzors, moldingi)
Koili uz nākošo vasaru
Kādi piedurīgi R17
Apsildāmas auduma sportsitzes
Prasās pilnībā pārkrāsot , jo nav detaļas bez kasjakiem vai ruslana.
Suporti ventilējamajiem diskiem , jauni diski, kalotkas , bremžu trubiņas.
Izdarīt kko ar auto audio
Bilžu daudz nav , negribas viņu fočēt
Forumā jau esmu kādu laiku. Pirms mēneša iegādājos savu pirmo e36.Nolēmu tagad viņu atrādīt. Vajadzēja ikdienas braucamo ar kuru nebūtu kauns parādīties cilvēkos. Vēlējos 2,5tds sedanu , bet beigās iegādājos to , pret ko biju kategoriski pret - 318tds touringu
Tātad tourings 96.gada. Madeiraviollet krāsā. No ekstrām ir elektro logs (1 un tas pats pasažiera ), pašaptumšojošais spogulis , un tas arī viss.
Par kasjakiem nemaz negribas runāt. Iepriekšējais samnieks ir bijis kkāds makgaivers, jo viss ir salīmēts ar superlīmi(abšifkām hroma lentas , ap kloķi hroma lentas , pavarotņiki priekšējie , durvju rokturis labais aizmugurējais , laikam arī atpakaļskata spogulis), švammes fārās un migliniekos, interkūleris uz savilcējiem, vadītāja logs uzstutēts ar dēli, lai neizkrīt un cits gateris.
Cerams , ka izdosies šo izcelt no miroņiem.
Pagaidām izdarīts:
Pārlīmēti griesti un priekšējās stoikas ( nopērkot nebija vispār apšuvuma )
Nomainīta lūka , jo vecajai bija kaput
pārmetināti sliekšņi
nomainītas nāsis , kurām bija aplauzti stiprinājumi un kuras es pazaudēju stiepjot posmā ogre-tīnūži ( cik nu ar tdsu ir iespējams stiept )
nomainītie priekšējie atbalsti amīšiem
uzliktas lēcu lampas
nomainīts kožuks ap kloķi
nomainītas abšifkas pret tādām uz kurām nav superlīmes pēdas un audums nav atlobījies
protams uzreiz pēc nopirkšanas nomainīta eļļa , filtri un novērsta sūce no eļļas radiatora.
Plānos:
Novērst graboņu un čikstoņu no pakaļēja labā riteņa
Kautkas no mpakas (sliekšņi , pr.bampers, difuzors, moldingi)
Koili uz nākošo vasaru
Kādi piedurīgi R17
Apsildāmas auduma sportsitzes
Prasās pilnībā pārkrāsot , jo nav detaļas bez kasjakiem vai ruslana.
Suporti ventilējamajiem diskiem , jauni diski, kalotkas , bremžu trubiņas.
Izdarīt kko ar auto audio
Bilžu daudz nav , negribas viņu fočēt
Pēdējais labojis tomaats - 09 Jūl 2014, 23:02, kopā labots 3 reizes.
P.S Kas varētu but pa huiņu , ka elektriskais logs lien ārā no rāmja , esmu mainījis mehānismus un tos plastmasas bimbuļus , kas pa sliedēm staigā ,bet tāpat. Liekas , ka kkas nav ar loga gumiju , jo kad es logu salieku es tās gumijas saeļļoju , tad kādu laiku verās, pēc kāda laika atkal atkārtojas. Zajebal katrās brīvdienās jāties ap to logu.
tāda problēma var būt ja stikls nav kārtīgi iekšējā sliedē kur gumija iekš durvīm, otra kas man bij nedaudz saliekta viena no pacēlāja kājām.
Man ir tā, ka logs veras smagi un līdz ar to liecas viena pacēlāja kāja. Kurš var palīdzēt ?
Sen nekas nav rakstīts , bet pa lielam ir tikai dedzināta sātana degviela lielos apjomos.
Pa šo laiku ir :
pārkrāsota brille
nomainīti miglinieki
nomainīta sprausta , tā , kas ar vadu
sataisīts vadītāja logs
izurbts stūres bloķēšanas mehānisms
Tikts galā ar gateri starterim pienākošajos vados.
vēlreiz pārmetināts slieksnis
Iepirkts un gaida uzlikšanu. Priekšā bremžu diski ar kalotkām. Aizmugurē rocenei bremžu loki , visas atsperītes un troses.
Tuvākajos plānos:
Sajūgs
Jauns aķis
Kvēlsveces
Visas vizuālās izvirtības atstāt uz pavasari.
Kā arī gadījās Ogrē , mazliet aizķert nodalošo barjeru.
Pa šo laiku ir :
pārkrāsota brille
nomainīti miglinieki
nomainīta sprausta , tā , kas ar vadu
sataisīts vadītāja logs
izurbts stūres bloķēšanas mehānisms
Tikts galā ar gateri starterim pienākošajos vados.
vēlreiz pārmetināts slieksnis
Iepirkts un gaida uzlikšanu. Priekšā bremžu diski ar kalotkām. Aizmugurē rocenei bremžu loki , visas atsperītes un troses.
Tuvākajos plānos:
Sajūgs
Jauns aķis
Kvēlsveces
Visas vizuālās izvirtības atstāt uz pavasari.
Kā arī gadījās Ogrē , mazliet aizķert nodalošo barjeru.
Vai nu Tu nobastoji sabraucienu, vai nu es vienkārši Tevi šodien Ogrē neredzēju
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nobastoju gan
Sen nekas nav rakstīts un reāli nekas nav darīts.Biju pārsteigts , ka mīnusos leca kā pienākas , tāpēc laikam aķi pagaidām nemainīšu. Bet parcik topiks ir kā atskaite man pašam tad
Izieta tehniskā ar pirmo reizi , par ko biju diezgan pārsteigts , ieguldīju 10 eiro , 5 par lukturu regulāciju un 5 par bremžu pārbaudi
Pievienots kruīzkontroles slēdzis , kuru ilgi nevarēju dabūt, bet vakar man tas izdevās
Nomainītas haubei troses un pazaudēti aptuveni 73% nervu
Nomainīta eļļa uz 5w40 un eļļas filtrs
Izpidarasīts salons
Nomainītas tumbas
Izņemts nepraktiskais sūbis
Nomainīts 1 ļitaks , kuru uzsitu uz apmales
Šipenes ziemai
Protams trāpīts grāvī dēļ , kā tika atrauts bamperis , nolauzts vilkšanas āķis , saliekts slieksnis , priekšējais kreisais spārns un laikam arī izpūtējs uzsists.
Wishlistam pievienojas cup holderis ,jo esmu sācis dzert kafiju , kuru nav kur iebāzt
Kā arī top sūbim kaste , ideju aizņēmos no usera Rapakivi
Tas arī viss pagaidām.Snapu nav, jo vizuāli nekas nav mainījies Pirmais sniegs
Izieta tehniskā ar pirmo reizi , par ko biju diezgan pārsteigts , ieguldīju 10 eiro , 5 par lukturu regulāciju un 5 par bremžu pārbaudi
Pievienots kruīzkontroles slēdzis , kuru ilgi nevarēju dabūt, bet vakar man tas izdevās
Nomainītas haubei troses un pazaudēti aptuveni 73% nervu
Nomainīta eļļa uz 5w40 un eļļas filtrs
Izpidarasīts salons
Nomainītas tumbas
Izņemts nepraktiskais sūbis
Nomainīts 1 ļitaks , kuru uzsitu uz apmales
Šipenes ziemai
Protams trāpīts grāvī dēļ , kā tika atrauts bamperis , nolauzts vilkšanas āķis , saliekts slieksnis , priekšējais kreisais spārns un laikam arī izpūtējs uzsists.
Wishlistam pievienojas cup holderis ,jo esmu sācis dzert kafiju , kuru nav kur iebāzt
Kā arī top sūbim kaste , ideju aizņēmos no usera Rapakivi
Tas arī viss pagaidām.Snapu nav, jo vizuāli nekas nav mainījies Pirmais sniegs
Kur, Lielvārdē bija tāds sniegs?
Slidinājāmies Graužupes karjera rajonā, bet tur ne uz pusi tik daudz
Slidinājāmies Graužupes karjera rajonā, bet tur ne uz pusi tik daudz
It's all about the win
Fočēts tieši pie graužupes karjera , vēl pa ogresgala ceļiem...
Tad jau pa vienu rajonu slidinamies
It's all about the win