E36-Gincha318
Sveicinati.Nu es savu mazuli 318is iegadajos pavisam nesen.2-3nedelas atpakal ir r labs.izlaiduma gads 27.01.1994
nu komplekta vinam nak el logi.centrala.itka rekaro salons,bet auduma kas ir japarsuj ka arii rupnieciska m paka,bet nav melnie griesti.Pats jau izgaju skati bija jamaina pirksts labais un jasametina labajam sparnam apaksa un janomaina indekatora lampina panelii plus pacs jau ieliki papildus engelacis un ksenonus migliniekos zalganus ksenonus papildus nomainiju sajuga disku ar visu kurvi veikala ieteica ka sach esot labs to arii uzliku .protams ir arii sur tur rusa.
nopirku no sieviete vina bija braukusi 3.5gadus ar vinu bet itka vel pirms vinas esot kads no drifteriem atdzinis uz lv no vacijas.
doma ir ielikt turbinu,bet tas vel isti jaapsver ar kadu kas to labak zin.nu tas arii sakotneji itka viss
nu komplekta vinam nak el logi.centrala.itka rekaro salons,bet auduma kas ir japarsuj ka arii rupnieciska m paka,bet nav melnie griesti.Pats jau izgaju skati bija jamaina pirksts labais un jasametina labajam sparnam apaksa un janomaina indekatora lampina panelii plus pacs jau ieliki papildus engelacis un ksenonus migliniekos zalganus ksenonus papildus nomainiju sajuga disku ar visu kurvi veikala ieteica ka sach esot labs to arii uzliku .protams ir arii sur tur rusa.
nopirku no sieviete vina bija braukusi 3.5gadus ar vinu bet itka vel pirms vinas esot kads no drifteriem atdzinis uz lv no vacijas.
doma ir ielikt turbinu,bet tas vel isti jaapsver ar kadu kas to labak zin.nu tas arii sakotneji itka viss
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Gincha318 - 18 Aug 2014, 20:55, kopā labots 2 reizes.
Huligans
Bildes varbūt sagriez pareizi, lai nav jāmežģī galva skatoties...
smadzenes ar mežģas lasot. nevajag nekādu turbīnu, nav vērts.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Izdevīgāk un sakarīgāk sanāk ielikt 2.5 vai 2.8
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Smuks auto.
Tik paplāns tas apraksts un maz bildes + kakls jāmežģī...
Tik paplāns tas apraksts un maz bildes + kakls jāmežģī...
Nu tad ja liek tad 2.8 japadoma.
kadel paplans?
Un sasodits ka lai tas bildes sagriez pareizi pasam jau besii pasam
kadel paplans?
Un sasodits ka lai tas bildes sagriez pareizi pasam jau besii pasam
Huligans
Negribējās kaklu mežģīt
Baigi patīk krāsa un diski.
Baigi patīk krāsa un diski.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Šitais bieži redzēts buļļu bāzē, krāsa super! Tikai tie enģeļi un aizmugurējie lukturi nu galīgi garām, Es atstātu OEM izskatu
Krāsa laba!
Tev gadījumā nav viens spārns aizmugurē izpuvis diezgan manāmi? - ja ir, tad pie viena Rimčika kā reiz abi bijām piebraukuši, tur arī redzēju. '
P.S. Un bildes arī tev slikti parāda patieso auto krāsu.
Tev gadījumā nav viens spārns aizmugurē izpuvis diezgan manāmi? - ja ir, tad pie viena Rimčika kā reiz abi bijām piebraukuši, tur arī redzēju. '
krāsa laba ..smuki .... .... svejcināts bariņā..... un es domaju ka šie dzeltenie ir retums
pastāsti kapēc nav vērts ? uz 1,8 likt turbīnu ? ja pats visu dara tad turbīna nostājas 2,8 cenā un 2,5tds trubīna ar 2,0 bar neviens 2,8 klāt nestāvēsraudzha rakstīja:smadzenes ar mežģas lasot. nevajag nekādu turbīnu, nav vērts.
P.S smuks tikai no 2. bildes man acis nožilba
Nu ta jau varetu atstat to oem bet vajag dazadibu doma arii aizmugure notonetScoobyFresh rakstīja:Šitais bieži redzēts buļļu bāzē, krāsa super! Tikai tie enģeļi un aizmugurējie lukturi nu galīgi garām, Es atstātu OEM izskatu
Huligans
Varetu but ilguciema?Ginekologs rakstīja:Krāsa laba!
man labais prieksejais ir diezgan papuvis varbut pat kads var ieteikt kur iegadaties orginalos sparnus!?
Krasa daba izskatas manuprat labaka.
Huligans
Es ilguciema redzu tadu pasu ka man tikai ar melnu jumtujancix007 rakstīja:krāsa laba ..smuki .... .... svejcināts bariņā..... un es domaju ka šie dzeltenie ir retums
Huligans
Jā, Iļģuciema Rimi, neatceros vairs īsti, bet ejot veikalā jau no attāluma manīju rižo lienam ārā. Iļģuciemā grozās vēl 2 dzeltenas kupejas ar melnu jumtu!