Reinholda zilais E36 v2
Čau visiem.
Ar pirmo E36, ehh, sanāca kā sanāca, bet pavisam droši zināju, ka arī nākamais būs E36. Nezināju gan, ka gandrīz tāds pats. Laikam kaut kas ir tajās maurīcijzilajās kupejās man pazudis.
Diemžēl vēl aizvien budžets nav debesīs, bet varbūt arī labi, jo super glaunu mašīnu būt žēl nīcināt pa Rīgas ielām, un arī paslidināties ir plānos.
No pagājušā E36 zināju, ka kupejas patīk, kaut kas no M pakas toreiz palika neīstenots, un biju pārliecināts, ka 1.8IS ir par īsu. Tad nu tā sanāca, ka te pat forumā uzradās šī mašīna, kuru lietotājs Metrz, paldies liels arī viņam, pēc apskates novērtēja kā daudz maz normālu variantu. Braukt gribējās, ilgi nedomāju, un nu jau 2 dienas vizinos ar to. Pēc ilgākas pauzes bez mašīnas, pēc 1.8 vienriteņa, mašīna ar 2.5 un LSD liekas kā paradīze, esmu apmierināts. :)
Tātad:
Pēc papīriem 320, bet iekšā mīt m50b25.
Nekādas baigās ekstras nav, bet pietiek un nesūdzos:
LSD, tiesa, mazajā korpusā
Kaut kāda glāžu atsaite priekšā
Pasēdēts, bet ne saplēsts, nedaudz netīrs Recaro salons
11 pogu OBC
Analogā klima, ar izravētu kondišku
M-tech 2 stūre
Priekšā un aizmugurē M bamperi
Krietni padzīvojis M ātrumpārslēgs
Mašīnu apskatot mūzikas vispār nebija, bet iemeta līdzi kaut kādu nebūt JVC maģīti, tā kā vismaz klusumā nav jābrauc. Sākumā stickerbomb bamperi nepatika, taču, nezinu, vai pieradu, vai kas, bet nu jau šķiet tīri normāli. Kā te forumā saka:"Vismaz savādāk!" Katrā ziņā viegli atpazīt.
Šodien sanāca vairāk pa centru pabraukāties un samāties ar kādiem 5-6 citiem E36. :)
Plāni nekādi lieli nav, šobrīd gribu tikai braukt, braukt un braukt. Bet noteikti ar laiku būs tās pašas FK koilas, noteikti diskus jāiegādājas. Standarta lietas, kas te forumā nav nekas jauns, bet tas tā...
Dažas bildes, uz ātro ar telefonu sasnapotas: Es laikam esmu novecojis un nemāku bildes salikt. :/ Bildites.lv teica, ka pa lielu izmērs, no failiem nerādās te.
Te linkā ir bildes: http://failiem.lv/u/bgabtwc :)
EDIT: Iemācījos internetu, salaboju bildes.
Ar pirmo E36, ehh, sanāca kā sanāca, bet pavisam droši zināju, ka arī nākamais būs E36. Nezināju gan, ka gandrīz tāds pats. Laikam kaut kas ir tajās maurīcijzilajās kupejās man pazudis.
Diemžēl vēl aizvien budžets nav debesīs, bet varbūt arī labi, jo super glaunu mašīnu būt žēl nīcināt pa Rīgas ielām, un arī paslidināties ir plānos.
No pagājušā E36 zināju, ka kupejas patīk, kaut kas no M pakas toreiz palika neīstenots, un biju pārliecināts, ka 1.8IS ir par īsu. Tad nu tā sanāca, ka te pat forumā uzradās šī mašīna, kuru lietotājs Metrz, paldies liels arī viņam, pēc apskates novērtēja kā daudz maz normālu variantu. Braukt gribējās, ilgi nedomāju, un nu jau 2 dienas vizinos ar to. Pēc ilgākas pauzes bez mašīnas, pēc 1.8 vienriteņa, mašīna ar 2.5 un LSD liekas kā paradīze, esmu apmierināts. :)
Tātad:
Pēc papīriem 320, bet iekšā mīt m50b25.
Nekādas baigās ekstras nav, bet pietiek un nesūdzos:
LSD, tiesa, mazajā korpusā
Kaut kāda glāžu atsaite priekšā
Pasēdēts, bet ne saplēsts, nedaudz netīrs Recaro salons
11 pogu OBC
Analogā klima, ar izravētu kondišku
M-tech 2 stūre
Priekšā un aizmugurē M bamperi
Krietni padzīvojis M ātrumpārslēgs
Mašīnu apskatot mūzikas vispār nebija, bet iemeta līdzi kaut kādu nebūt JVC maģīti, tā kā vismaz klusumā nav jābrauc. Sākumā stickerbomb bamperi nepatika, taču, nezinu, vai pieradu, vai kas, bet nu jau šķiet tīri normāli. Kā te forumā saka:"Vismaz savādāk!" Katrā ziņā viegli atpazīt.
Šodien sanāca vairāk pa centru pabraukāties un samāties ar kādiem 5-6 citiem E36. :)
Plāni nekādi lieli nav, šobrīd gribu tikai braukt, braukt un braukt. Bet noteikti ar laiku būs tās pašas FK koilas, noteikti diskus jāiegādājas. Standarta lietas, kas te forumā nav nekas jauns, bet tas tā...
Dažas bildes, uz ātro ar telefonu sasnapotas: Es laikam esmu novecojis un nemāku bildes salikt. :/ Bildites.lv teica, ka pa lielu izmērs, no failiem nerādās te.
Te linkā ir bildes: http://failiem.lv/u/bgabtwc :)
EDIT: Iemācījos internetu, salaboju bildes.
Pēdējais labojis Reinholds - 26 Feb 2015, 22:29, kopā labots 2 reizes.
Priekš kam krāsot detaļas, ja var visu nofist ar stikerbombu
Sākumā biju 100% par plēšanu nost, bet tagad nezinu, augstāk jau rakstīju. Krāsa apakšā pareizā, tas nav iemesls aplīmēšanai.
Tagad uz to neiespringstu, redzēs. Zinu, ka stickeri te nav cieņā, bet kaut kā vienalga... nebus arī style5.
Tagad uz to neiespringstu, redzēs. Zinu, ka stickeri te nav cieņā, bet kaut kā vienalga... nebus arī style5.
liec sarusejushus blekjiniekus
man nekas nav pret stickeriem,bet bljac,ja tev bampers mashinas krasaa,nafigam bojaat to visu ar uzlimeem??
man nekas nav pret stickeriem,bet bljac,ja tev bampers mashinas krasaa,nafigam bojaat to visu ar uzlimeem??
ar kompatu pa brugji
Jopčik, ne jau es līmēju. Pats nelīmētu un pa 2 dienām neesmu ticis līdz nost raušanai, yoo.
tik shoitam neuztaisi divus caurumus blokaa ka Tu to biji tam isam uztaisijis
ar kompatu pa brugji
tas nav pusdziva bmw?
Tur divi bija?cipruss18 rakstīja:tik shoitam neuztaisi divus caurumus blokaa ka Tu to biji tam isam uztaisijis
Njah, pacentīšos.
Ir, jā...boris737 rakstīja:tas nav pusdziva bmw?
Diskus vari manus ieķert!
Ganjau dzīvē izskatās labāk nekā bildēs, veiksmi ar šo. Cerams,ka ar šo veiksies labāk nekā ar pirmo e36. :)
Veiksmi ieplānotajos darbos un roku taisnošanā.
Veiksmi ieplānotajos darbos un roku taisnošanā.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Šodien pamēģināju paknibināt stickeru nost, bet tas sukucis ar krāsas laku kopā nāca nost. Tur laikam fēnu vajadzēs
Vēl tika iepirkts Pionieer maģis ar maināmo apgaismojumu, kura oranžais, tīri labi saiet kopā ar pārējo apgaismojumu. Gribēju lai, galvenais, būtu AUX ieeja, bet šim bluetooth ir vēl labāks, mazāk vadu.
Klikšķināma, izcilas kvalitātes bilde.
Sapratu, ka sēdināt nevar kamēr nepārvākšos. Jo tikko pagalmā parkojoties 2 reizes atpakaļģaitā pa tumsu ņemoties nelāgi sanāca novilkt pa zemi pret pretīgām pumpām.
Vēl tika iepirkts Pionieer maģis ar maināmo apgaismojumu, kura oranžais, tīri labi saiet kopā ar pārējo apgaismojumu. Gribēju lai, galvenais, būtu AUX ieeja, bet šim bluetooth ir vēl labāks, mazāk vadu.
Sapratu, ka sēdināt nevar kamēr nepārvākšos. Jo tikko pagalmā parkojoties 2 reizes atpakaļģaitā pa tumsu ņemoties nelāgi sanāca novilkt pa zemi pret pretīgām pumpām.
Laimīgs cilvēks tu ar to maģi. Man JVC maina gaismas kā ziemassvētku lampiņas nonstopā pats no sevis un izslegt un mainīt krāsas nevar vai nezinu kāreinissp rakstīja:Šodien pamēģināju paknibināt stickeru nost, bet tas sukucis ar krāsas laku kopā nāca nost. Tur laikam fēnu vajadzēs
Sent from kiegelis using Tapatalk.
Šitas arkls redzēts piektdienu vakaros Rumbulā
Maģīša apgaismojuma krāsa
Maģīša apgaismojuma krāsa
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Tam JVC, kas bija bija vienkārši zaļš, nemirgoja vismaz. Bet šitam, ja grib arī var Rainbow palaist.duuj rakstīja: Laimīgs cilvēks tu ar to maģi. Man JVC maina gaismas kā ziemassvētku lampiņas nonstopā pats no sevis un izslegt un mainīt krāsas nevar vai nezinu kā
Sent from kiegelis using Tapatalk.
Dažas bildītes:
visu auto vajag nolīmēt ar tiem stickeriem