E36-Natalija13
Mans 95g 316 comp.
Ļoti gribas viņu uzpucēt,nomainīt bamperus, izpūtēju, solonu, un daudz ko citu.bet nezinu ar ko sākt,jo manas zināšanas par auto aprobežojas ar aizdzīšanu uz servisu, bet gribu atvērt sev jaunas zināšanas un darīt kaut ko pašai .vajag tikai padomdevēju.
Ļoti gribas viņu uzpucēt,nomainīt bamperus, izpūtēju, solonu, un daudz ko citu.bet nezinu ar ko sākt,jo manas zināšanas par auto aprobežojas ar aizdzīšanu uz servisu, bet gribu atvērt sev jaunas zināšanas un darīt kaut ko pašai .vajag tikai padomdevēju.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sapērc visu ko vēlies un tev pateiks šeit kā nomainīt. Priekšējo bamperi kā 2 pirkstus apčurāt(man iespējams vieglāk trāpīt uz viņiem nekā tev) Noņem moldingus, tur būs pa 2 uzgriežņiem katrā pusē numurzīmei. Tos atskrūvē un bamperis nāk nost.
Par aizmugurējo, nezinu kā kompotam, bet kupejai jāizņem bagažnieka grīda un tur ir uzgriežņi.
Salonu-
Priekšējos. Aizbrauc līdz galam uz priekšu, aizmugurē ir pa skrūvei grīdā. Aizbrauc līdz galam uz aizmuguri un ir pa uzgriezniem katrā pusē.
Aizmugurējo padirseni - vienkārši rauj nost, viņš ieklipsējas tikai. Muguras daļu/sānus nezinu, jo man kupeja.
Izpūtēju aizved uz servisu, stundas darbs un vajag pacēlāju.
Sāc ar to, ka nomaini šos tizlos diskus un čigānu priekšējos pagriezienus.
Par aizmugurējo, nezinu kā kompotam, bet kupejai jāizņem bagažnieka grīda un tur ir uzgriežņi.
Salonu-
Priekšējos. Aizbrauc līdz galam uz priekšu, aizmugurē ir pa skrūvei grīdā. Aizbrauc līdz galam uz aizmuguri un ir pa uzgriezniem katrā pusē.
Aizmugurējo padirseni - vienkārši rauj nost, viņš ieklipsējas tikai. Muguras daļu/sānus nezinu, jo man kupeja.
Izpūtēju aizved uz servisu, stundas darbs un vajag pacēlāju.
Sāc ar to, ka nomaini šos tizlos diskus un čigānu priekšējos pagriezienus.
Pēdējais labojis Amish - 19 Okt 2014, 16:18, kopā labots 2 reizes.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Prasās precīzāku aprakstu + kādu bildi no salona. Ja interesē rezerves daļas, varu piedāvāt diezgan daudz ko no kompakta.
kā 2 pirkstus apčurāt(man iespējams vieglāk trāpīt uz viņiem nekā tev)
Par to pat nestrīdēšos
Palika sīkums, ka lai zinu kādu izpūtēju izvēlas( piem ), kur meklēt bamperus utt
Par to pat nestrīdēšos
Palika sīkums, ka lai zinu kādu izpūtēju izvēlas( piem ), kur meklēt bamperus utt
Izpūtējs tev der tikai no compactiem. Visas nepieciešamās rezervesdaļas meklē forumā, pērk/pārdod sadaļā. Ja interesē, varu piedāvāt bamperus, salonu...
derētu gan plašāks apraksts, kas ir ar tiem bamperiem? kādus gribi, kāda vaina tagadējiem?
pelēkais salons, nav diezko čotks, nu nekas, galvenais ir vēlēšanās, tad nomainīt nav problēma.
pelēkais salons, nav diezko čotks, nu nekas, galvenais ir vēlēšanās, tad nomainīt nav problēma.
izputeju varu tev uzbuvet
compotinjs skiet loti labs
vairak bildes
vairak bildes
Gribu sportisku bamperi zemaku ...Lawwr rakstīja:derētu gan plašāks apraksts, kas ir ar tiem bamperiem? kādus gribi, kāda vaina tagadējiem?
Cik maksatu nomainiiit uzputeeju,vai mosh varetu parmetinaat tikai uzgali?boris737 rakstīja:izputeju varu tev uzbuvet
vairak bildes
varu uzbuvet un pielitk sporta bunduli cenu sarunasim pm
mana topika vari apstit kadu sev uztaisiju
mana topika vari apstit kadu sev uztaisiju
Garastāvokļa uzlabošanai .
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tu gadījumā neesi no ciemupes?
Nee no ogres bet ciemupe parados dažreiz
priek par velvienu ogrenieti ieksh e36.lv
E36 priekšējais ///M Buferis!!! visiem vienāds
E36 Compact aizmugurējais ///M buferis
E36 Compact ///M moldingi durvīm vai ķīnas podjobka
E36 Compact Aizmugurējās lampas ar balto pagriezienu
E36 Compact recaro salons (SĒDEKĻI, DURVJU APŠUVI)
E36 Dzidrie miglinieki
Nu un protams Sēdinājums un simpātiski lietie 16" vai 17" diski
Viena no vietām kur var apmēram uzmest aci ir te http://armandoparts.lv/lv/7-e36
E36 Dzidrie miglinieki
Viena no vietām kur var apmēram uzmest aci ir te http://armandoparts.lv/lv/7-e36
[quote="Dj_Zii"]priek par velvienu ogrenieti ieksh e36.lv [/quote
Kopaa jautraak.
Kopaa jautraak.
markskise rakstīja:E36 priekšējais ///M Buferis!!! visiem vienāds
E36 Dzidrie miglinieki
Noteikti gribeshu to paveikt lidz pavasarim.
sakuma vajag iepirkt koilas prieks vasaras un diskus. un ar to jau auto bus compaktam nevaig diskus lielakus par r16.
Man shie ir 16,ar 15 vieglak braukt.
uzvilku pa vasaru nobeigt 16 par pieminju teva bembim kuru nobeidzu, teva 320 aizgaja uz metaluzhnjiem.tad panjiemu sev compakt .
uzvilku pa vasaru nobeigt 16 par pieminju teva bembim kuru nobeidzu, teva 320 aizgaja uz metaluzhnjiem.tad panjiemu sev compakt .