318i E36-Ģirts
BMW e36 318i,1993 gada. Brokatrot metallic.
Tiku pie auto maiņas ceļā,2014. gada Oktobrī.
Komplektācija - pilnīga pamatpaka,ir tikai 7 pogu obc,kurš jau otro mēnesi rāda,ka ārā ir -37 grādi un elektro lūka,kura nestrādā.Airējami logi,no kuriem divi strādā Bet tas ir tikai pagaidām. Vēl R17 momo italy diski ar flančiem,tos ,ja kādam interesē, tirgoju.
Autiņš ir bijis sasists kaut kad,līdz ar ko tam ir pārmetināts aizmugurējais spārns no kāda melna e36, neskatoties uz to auto grīda ir pārsteidzoši labā kārtībā.
Kopš auto ir manā īpašumā esmu izdarijis:
*Nomainīts bagažnieka vāks,bija melns un sapvusi,uzliku līdzīgā krāsā,bet tādu pašu gan neatradu.
*uzlikti ksenoni no seeingman 320tā,jo rajonā tā ir stiļnāk
*Apslīpētas un ar cinku nopūstas metinātjumu šuves
*Tad vēl pagājušajās brīvdienās kopā ar seeingman nomainīts starteris,vismaz normāli izlamājāmies
Tuvākie plāni:
*Noslīpēt un sakrāsot sliekšņus,kamēr tie nav tik cauri kā seeingman žurkai
*piešpaktelēt un nopūst ar piejaukto krāsu to metināto spārnu
*zem bagažnieka to līsti arī pārmetināšu kaut kad
*jāsaved tie logu pacēlāji kārtībā.
Šī ir mana pirmā žurka,tiku pie tās apmaiņā pret manu e30.E30 prasija daudz laika,bet man bija vajadzīga ikdienas automašīna,ar ko aizbraukt uz darbu un brīvdienās patīkami pavizināties pa rajončiku(tā pat vien lai pavizinātos būtu paņēmis kādu mazdu,yarisu vai kaut ko citu briesmīgu)
Dažas bildes ar ir:
Ogrē zem Selvera ar Seeingman e36,skatos,ka šim bilžu vispār nav Šī ir iepriekšējā īpašnieka bilde vēl,tagad sānu moldingi bamperim ir,bamperus arī taisos mašīnas krāsā krāsot: Īsāk sakot,ir ko darīt,bet vismaz interesanti.
Tiku pie auto maiņas ceļā,2014. gada Oktobrī.
Komplektācija - pilnīga pamatpaka,ir tikai 7 pogu obc,kurš jau otro mēnesi rāda,ka ārā ir -37 grādi un elektro lūka,kura nestrādā.Airējami logi,no kuriem divi strādā Bet tas ir tikai pagaidām. Vēl R17 momo italy diski ar flančiem,tos ,ja kādam interesē, tirgoju.
Autiņš ir bijis sasists kaut kad,līdz ar ko tam ir pārmetināts aizmugurējais spārns no kāda melna e36, neskatoties uz to auto grīda ir pārsteidzoši labā kārtībā.
Kopš auto ir manā īpašumā esmu izdarijis:
*Nomainīts bagažnieka vāks,bija melns un sapvusi,uzliku līdzīgā krāsā,bet tādu pašu gan neatradu.
*uzlikti ksenoni no seeingman 320tā,jo rajonā tā ir stiļnāk
*Apslīpētas un ar cinku nopūstas metinātjumu šuves
*Tad vēl pagājušajās brīvdienās kopā ar seeingman nomainīts starteris,vismaz normāli izlamājāmies
Tuvākie plāni:
*Noslīpēt un sakrāsot sliekšņus,kamēr tie nav tik cauri kā seeingman žurkai
*piešpaktelēt un nopūst ar piejaukto krāsu to metināto spārnu
*zem bagažnieka to līsti arī pārmetināšu kaut kad
*jāsaved tie logu pacēlāji kārtībā.
Šī ir mana pirmā žurka,tiku pie tās apmaiņā pret manu e30.E30 prasija daudz laika,bet man bija vajadzīga ikdienas automašīna,ar ko aizbraukt uz darbu un brīvdienās patīkami pavizināties pa rajončiku(tā pat vien lai pavizinātos būtu paņēmis kādu mazdu,yarisu vai kaut ko citu briesmīgu)
Dažas bildes ar ir:
Ogrē zem Selvera ar Seeingman e36,skatos,ka šim bilžu vispār nav Šī ir iepriekšējā īpašnieka bilde vēl,tagad sānu moldingi bamperim ir,bamperus arī taisos mašīnas krāsā krāsot: Īsāk sakot,ir ko darīt,bet vismaz interesanti.
interesanti diski
Diski iet uz tirgošanu ar visiem flančiem komplektā,man ir laikam stock atsperes un tad,kad ir pilna mašīna strīķējas arkās,pagaidām domāju iecelt 15' bleķus uz kuriem ziemenes uzlikt,bet tā vispār sapņoju par BMW Motorsport diskiem vai ko citu OEM.
Tos pakaļējos lukturus vajag nomainīt!
Kaut kas tajos lukturos arī man nepatīk,bija doma notonēt tumšu augšu.
Ir ceļams !!!
Diski, nez dīvaini (nepatīk)
Lukturus toč prasās noronēt vai vispār samainīt pret oem ar balto augšu
Lai veicas darbos
Diski, nez dīvaini (nepatīk)
Lukturus toč prasās noronēt vai vispār samainīt pret oem ar balto augšu
Lai veicas darbos
Pa brīvdienām izdomāju nedaudz pakrāmēties gar savu bemberu.Pirmais kas reāli besija - aizmugures spārns melns,šuves...pieslīpēju cik varēju,piešpaktelēju,perfekti gan nesanāca,vajadzēja rupjāku smilšpapīru un kaut kā šķiet,ka šuvi vajadzēja izslīpēt vēl,bet nu par cik sametināts ļoti 'profesionāli',tad tālāk slīpēt bija bail ;D
Galu galā kopskats izdevās daudz labāks,nekā bija,nu vismaz pašam tā šķiet ,izdomāju bamperu ar nopūst,baigi nepaveicās,50 grami krāsas pietrūka ;D
Pēdējais brīvdienu tūnings - sarkanbaltsarkanā lentīte nāsī [emoji41]
Galu galā kopskats izdevās daudz labāks,nekā bija,nu vismaz pašam tā šķiet ,izdomāju bamperu ar nopūst,baigi nepaveicās,50 grami krāsas pietrūka ;D
Pēdējais brīvdienu tūnings - sarkanbaltsarkanā lentīte nāsī [emoji41]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šis tas ir mainijies pa šo īso brīdi,aizbraucu uz ProHid pēc enģeļiem,a tur līdzinieks,tikai bez aizmugures
Par cik bija 2h brīvs laiks,bet bija jāpaliek rīgā,tad izdomāju tur pat ceļa malā ieinstalēt jauno pirkumu,skruķis,plaķenes un ravēju ceļa malā ārā lampas,garāmgājēji tā interesanti skatijās
Nopirku dzeltenās,normālas bildes kā viņas spīd nav,jo bildēju visu ar cigarešpaciņu,labi,ka pārdevējs visu pārbaudija pirms pirkuma,jo vienā komplektā bija iemaldijusies viena zila tas tik būtu bijis supraaiz
Biju nosolijies nesēdināt,bet kaut kas man ļoooti dzīvē trūka... iedevu draudzenei laku,lai nopūš lampas ar,kamēr nav smoked white pagriezieni iepirkti,kuri netiek iepirkti,jo ir svarīgākas lietas ko šeit taisīt,tākā tas pagaidām viss.
Priekša manuprāt sanāca pat ļoti ok,sēdinājums aka fleksis atsperēs,un tā pat man patīk labāk,nekā uzlikt cietās,ar kurām braucot man aknas krīt ārā
And there comes the back...Te ir ko piestrādāt vēl,par lukturiem nevaru saprast,dzīvē izskatās ne tik melni,bet štukoju notonēt apakšu ar,vai tomēr nē,citādi baigi atšķirās:
Nākamajās brīvajās dienās tiks iepirkta krāsa un nokrāsoti sliekšņi,kuri protams pirms tam tiks apstrādāti un nopūsti ar pret rūsas grunti,kā arī priekšējo bamperu jānokrāso.
Aizgāzu uz laukiem...tagad pakaļa arī jāsēdina Īsāk sakot lēnām top automobilis.
Aizgāzu uz laukiem...tagad pakaļa arī jāsēdina Īsāk sakot lēnām top automobilis.