E36-Grunte
Čau visi forumieši sen jau jūs esmu vērojis Beidzot esmu saņemies un piereģistrejies. Auto e36 320i 1994 nopirku Ķengaragā kortos 02.05.2008.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tuulit tev Cipruss iedirsiis par uzlimi uz bardacoka
Fočēts šodien ar četrsturi Nokia kad saremontēs fočiku soņku būs labākas bildes Šodien rakstīt vairs nav iedvesmas
kopta coupe,man prasitos nedaudz zemak...
motor telpa izskatas zolidi tira
ta tik turpinat pieskatitsavu bmw
motor telpa izskatas zolidi tira
ta tik turpinat pieskatitsavu bmw
E36///M3 1996.coupe S50B32
Sveika e36 komūnā, esi atraktīva un turpini uzturēt savu žurciņu tā pat kā līdz šim!!!
GL&HF
GL&HF
Paldies atraktīvs
Ko tu raksti sieviešu dzimtē? Tas tak čalis
Pff, ieteiktu citu nick uzlikt..
Atvainojos par feilu
Atvainojos par feilu
prasas aprakstu lielaku
ew nu tak nebaidat jauno ar Ciprusu uzreiz
Idejas guru viedoklis:
1. Nopērc jaunu telefonu
2. Nobildē pa jaunu savu bmw
3.
1. Nopērc jaunu telefonu
2. Nobildē pa jaunu savu bmw
3.
Esmu ar ciprussu uz vienas rokas!GunTixV rakstīja:Tuulit tev Cipruss iedirsiis par uzlimi uz bardacoka
Numura zīme interesanta gadijusies, gribas redzēs kvalitatīvākas bildes :)
Būs kad iedvesma būs pagaidām paldiesAndzaK_LV rakstīja:prasas aprakstu lielaku
Par nr. cits stāstsRitvarsBB rakstīja:Numura zīme interesanta gadijusies, gribas redzēs kvalitatīvākas bildes :)
Tad kāda jēga veidot topiku, ja aprakstu esi par slinku uzrakstīt ? Šeit nav jāraksta esejas, bet pietiek ar pāris teikumiem, ar ko esi apmierināts, ar ko nēesi un ko taisies darīt/mainīt savam bumeram
E36 320i Coupe (1994) ekstras melns ādas salons,el.lūka,stūres lifts,el.spoguļi,āķis.
KO pats ieliku orginal-melnie griesti,spoileris uz bagāžnieka,elkoņbalsts ādas nevis kā vairākumam ādas imitācija,ļitaki,Mtech 2 stūre,durvju ručku moldingi jauni.
No Bimershop.lv M3 bampers,m3 moldingi,glāžu savilcējs,spido riņķi.
KO pats ieliku orginal-melnie griesti,spoileris uz bagāžnieka,elkoņbalsts ādas nevis kā vairākumam ādas imitācija,ļitaki,Mtech 2 stūre,durvju ručku moldingi jauni.
No Bimershop.lv M3 bampers,m3 moldingi,glāžu savilcējs,spido riņķi.
Jau labāk, paldies
Nav par ko
Vēl aizmirsu ka beņķi ir apsildāmie un pat darbojas. Nāk aukstāks laiks arī skate nav aiz kalniem ,uzdevums uzlikt
šipenes nomanīt bamperi pret parasto un ielikt gumijas kovrikus kuri ir iegādāti un izskatās kā oem.
šipenes nomanīt bamperi pret parasto un ielikt gumijas kovrikus kuri ir iegādāti un izskatās kā oem.
Vēl viena fīča no BMW ko aizmirsu pieminēt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.