maartyd cabrio
Tad nu tā. Esmu šeit galīgi zaļš un nepieredzējis. Tad nu mans stāsts ir šāds:
Šogad pievienojos http://e-36.lv vadītāju saimei un kā jau normāls jaunietis tiku pie sava pirmā auto - bmw e36 318i sedans. Komplektācijā praktiski nekā nav 7 pogu obc, priekšējie elektriskie logi, ar roku kruķījamā lūka, parastais auduma pelēkais salons.
Kad tika dabūts, stāvoklis bija tuvu katastrofālam - pilnīgi caurs labais slieksnis, šur tur ļurīga ritošā, bremžu trubiņas sarūsējušas, izpūtēja gals vienkārši neeksistēja un visādi sīkumi vēl. Tika savests kārtībā uz tehnisko - sametināti sliekšņi, uzliktas m uzlikas, arkas iekonservētas, nomainītas šādas tādas lietas ritošajā, nomainīta eļļa un šādi tādi sīkumi. Tagad nesen vēl pieliku migliniekus
Pa ziemu ir doma nopirkt priekšējo m bamperi, nomainīt brilli (kas ir katastrofāla), piekrāsot tur,kur rūsa lien ārā - durvju apakša, arkas, bagāžnieks. Visādā ziņā savest cilvēcīgu uz vasaru.
Pašreizējais izskats
Šogad pievienojos http://e-36.lv vadītāju saimei un kā jau normāls jaunietis tiku pie sava pirmā auto - bmw e36 318i sedans. Komplektācijā praktiski nekā nav 7 pogu obc, priekšējie elektriskie logi, ar roku kruķījamā lūka, parastais auduma pelēkais salons.
Kad tika dabūts, stāvoklis bija tuvu katastrofālam - pilnīgi caurs labais slieksnis, šur tur ļurīga ritošā, bremžu trubiņas sarūsējušas, izpūtēja gals vienkārši neeksistēja un visādi sīkumi vēl. Tika savests kārtībā uz tehnisko - sametināti sliekšņi, uzliktas m uzlikas, arkas iekonservētas, nomainītas šādas tādas lietas ritošajā, nomainīta eļļa un šādi tādi sīkumi. Tagad nesen vēl pieliku migliniekus
Pa ziemu ir doma nopirkt priekšējo m bamperi, nomainīt brilli (kas ir katastrofāla), piekrāsot tur,kur rūsa lien ārā - durvju apakša, arkas, bagāžnieks. Visādā ziņā savest cilvēcīgu uz vasaru.
Pašreizējais izskats
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis maartyd - 15 Jūn 2019, 19:32, kopā labots 5 reizes.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
del.
Pēdējais labojis maartyd - 18 Dec 2014, 23:59, kopā labots 1 reizi.
Izskatās ļoti līdzīgs manam kad nopirku, tik man nebija obc. Veiksmi darbos!
Apdomājies par savu un citu drošību. Vai arī - tās cenas gabalā?maartyd rakstīja:Tagad esmu ziemas riepu meklējumos. Interesē diezgan precīzi divi varianti:
1. - budžetā līdz 60 eiro ziemas riepas bez radzēm (4-5mm+)kopā ar kaut kādiem bleķiniekiem, kas der e36.
2. - budžetā līdz 45 eiro tikai ziemas riepas bez radzēm (4-5mm+) bez diskiem. R15 195/65
ziemas riepas virsū
Pēdējais labojis maartyd - 18 Dec 2014, 23:58, kopā labots 1 reizi.
Vēl ir doma ielikt subīti, jo maģis ir ļoti labs, tumbiņas arī, bet pietrūkst apakšējais reģistrs... gribās, ka rīb..
iesakiet droši kur un kā, par cik utt.
izskatas tiri neko tads
par tam riepam , man ir 185/65 r15 ar protektoru 7-8 mm un radzem , pagajušo gadu pa A7 (starp code un iecavu) slikta lajka nevareju pabraukt atrak par 50-60 km/h kad taja paša lajka priekšpiedziņa un AWD dzina mani ka stavošu , hadene ir viss ok , vienigajs variants ka rises nevareju trapit jo riepu baze ir pašauru taka atkarigs ka un kur viņš braukas , un ja cilveks mekle budzeta variantu , tam tomer ir savi iemesli
www.ss.lv <---- mekle komplektu vaj komplekte atsevišķi , ka ari tepat foruma vari pameklet , varbut kads tirgo , saslegt nebus problemas , vienigajs bananu un + vada ievilkšana (ja tev aķis atrodas motor telpa)
par tam riepam , man ir 185/65 r15 ar protektoru 7-8 mm un radzem , pagajušo gadu pa A7 (starp code un iecavu) slikta lajka nevareju pabraukt atrak par 50-60 km/h kad taja paša lajka priekšpiedziņa un AWD dzina mani ka stavošu , hadene ir viss ok , vienigajs variants ka rises nevareju trapit jo riepu baze ir pašauru taka atkarigs ka un kur viņš braukas , un ja cilveks mekle budzeta variantu , tam tomer ir savi iemesli
www.ss.lv <---- mekle komplektu vaj komplekte atsevišķi , ka ari tepat foruma vari pameklet , varbut kads tirgo , saslegt nebus problemas , vienigajs bananu un + vada ievilkšana (ja tev aķis atrodas motor telpa)
Piedāvājiet pēc iespējas par labāku cenu priekšējo m bamperu un calypsorot brilli!
Vispār brille steidzami. PM visus variantus
Vispār brille steidzami. PM visus variantus
mošk tomēr labas ziemenes un pēc tam subīti?maartyd rakstīja:Vēl ir doma ielikt subīti, jo maģis ir ļoti labs, tumbiņas arī, bet pietrūkst apakšējais reģistrs... gribās, ka rīb..
ziemenes doneRidlihs rakstīja:mošk tomēr labas ziemenes un pēc tam subīti?maartyd rakstīja:Vēl ir doma ielikt subīti, jo maģis ir ļoti labs, tumbiņas arī, bet pietrūkst apakšējais reģistrs... gribās, ka rīb..
normālas uzliki vai tādas kādas meklēji?
bildes no metināšanas darbiem nav?
bildes no metināšanas darbiem nav?
ir, ir normālas
tikai es ceru, ka ātrāk sāksies ziema, nekā es viņas nospolēšu pa asfaltu
tikai es ceru, ka ātrāk sāksies ziema, nekā es viņas nospolēšu pa asfaltu
Jo nevar atturēties no kārdinājuma
līdzīgs manam, gan krāsa, gan komplektācija, gan motors, tikkai man tāds palocīts:D , veiksmi darbos
thanksSusurs rakstīja:līdzīgs manam, gan krāsa, gan komplektācija, gan motors, tikkai man tāds palocīts:D , veiksmi darbos
nobraukums? mazlietots auto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
otrais riņķis jau. ja ne trešais.
kādā ziņā?normāls čalis rakstīja:otrais riņķis jau. ja ne trešais.
nein, sarkandaugavā pie paziņasDj Plosky rakstīja:Lietuvā metināts, info 146%