E36-bizzars
Tā tad beidzot saņēmos un kā devīto mašīnu nopirku bedzot BMW 320i coupe.
Komplektācija protams nau no pilnākajām mazais 8 pogu kompis, parastā pečka un tā tālāk.
Protams roka jāpieliek darbs vel man būs ko darīt ir šādi tādi sīkumi griesti nokarājušies bišku un abšipkas arī neizskatās
pēc pirmā svaiguma Galvenais ka labi ripo un hadene negrab vizmaz viens atvieglojums.
plāns jau ir ar laiku būs likt mpaku un doma likt būs pusādas recāro salonu bet tas kad būšū bišku bagātāks Vairāk bildes būs bišku vēlāk
Komplektācija protams nau no pilnākajām mazais 8 pogu kompis, parastā pečka un tā tālāk.
Protams roka jāpieliek darbs vel man būs ko darīt ir šādi tādi sīkumi griesti nokarājušies bišku un abšipkas arī neizskatās
pēc pirmā svaiguma Galvenais ka labi ripo un hadene negrab vizmaz viens atvieglojums.
plāns jau ir ar laiku būs likt mpaku un doma likt būs pusādas recāro salonu bet tas kad būšū bišku bagātāks Vairāk bildes būs bišku vēlāk
LV nepiestāv. Pārejais ok.
LV es plēsīšu nost jo pašam arī nepatīkGrunte rakstīja:LV nepiestāv. Pārejais ok.
Tev ir glāžu turāmais vai man tikai tā liekas ?
Tev tikai tā liekas, tas ir kasešu turētājs!
tas ir kasešu turētājstomaats rakstīja:Tev ir glāžu turāmais vai man tikai tā liekas ?
glāžu turamais nekopētas kopā ar pepeņiku, man iekas ja izdomā atkratīties no lupatas rekaro - welcome
to doma ir mainīt nākošmēnes jo gribās pusādas rekaro salonu nu tad arī varētu padomāt kur šito nogrūstEglitis rakstīja:glāžu turamais nekopētas kopā ar pepeņiku, man iekas ja izdomā atkratīties no lupatas rekaro - welcome
Šodien nobločēās aizmugurējais kreisais ritenis pie vainas bija loki par laimi problēmu novērsu un izbaudiju šodienas sniedziņu