E36-Maxtouring
gada atpakal nopirku sev e36 ,ar nedomotoru 1,8tds bija doma par kupeju,bet kutinja patil vairak jau bija kupe
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
un par gadu ir sataisits
uzlikam el.ventilatoru , tapec ka ar muftu ka vinja ir saslegta tad mashina vispar neiet uz priekshu, tagad samazina paterinsh, bija pilna stocka - 9 litri uz 100 pilseta , tagad man ir chips, un nav mufti . un sanak 7 litri uz 100 ... arpus - 5 litri
Hadene un vel bija aiz amiki, ar atbalstiem...
Sture,blokis 100 super svarkas lsd un diski no tukuma razvarki , pardoti naher
ta jau itka neko , reduktoru metinaju uz ziemu , vaj vispar laj ir , ja vispar tad vaj bija ta verts ar 1.8 dizeli ?
tas ļurbo datčiks tur galigi neiederas , patc gribeju savam uzlikt bet sapratu ka bļaustisies ka gateris vaj lauki
tas ļurbo datčiks tur galigi neiederas , patc gribeju savam uzlikt bet sapratu ka bļaustisies ka gateris vaj lauki
andrjuha37 rakstīja:ta jau itka neko , reduktoru metinaju uz ziemu , vaj vispar laj ir , ja vispar tad vaj bija ta verts ar 1.8 dizeli ?
vairāk jau bļaustītos par to, kā Tu raksti...
Nesaprotu pielietojumu tam ljurbo dacikam ??
Tāds pats ka'jebkuram dačikam. Lai zinātu kas notiek tev priekšā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
zuze91 rakstīja:Tāds pats ka'jebkuram dačikam. Lai zinātu kas notiek tev priekšā.
Teksti ir rēcīgi
lai veicas
lai veicas
a mums te gramatikas forums vaj ka ? kko neiebraucuGTis rakstīja:andrjuha37 rakstīja:ta jau itka neko , reduktoru metinaju uz ziemu , vaj vispar laj ir , ja vispar tad vaj bija ta verts ar 1.8 dizeli ?
vairāk jau bļaustītos par to, kā Tu raksti...
es esmu krievs
Kāda starpība. Latviski ir pārējais ir sekundāri.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nu vo !
TDSam no boost gauge ir tik pat liela jēga kā no svētbildēm. Varbūt vēl bardačokā esi sabēris suharus? Tantes saka, ka tas dod +5hp
[quote="andrjuha37"]ta jau itka neko , reduktoru metinaju uz ziemu , vaj vispar laj ir , ja vispar tad vaj bija ta verts ar 1.8 dizeli ?
man uz 1.6 ir svarka un netikai ziemai
man uz 1.6 ir svarka un netikai ziemai
man viens choms atdevu na haljavu , pats es to nepirktu neee man ir + 10 hpRubiins rakstīja:TDSam no boost gauge ir tik pat liela jēga kā no svētbildēm. Varbūt vēl bardačokā esi sabēris suharus? Tantes saka, ka tas dod +5hp