E36-Š.Lamberte
velviens balts izskatās ļoti labi
brūnais salons gan nepatīk 

Jānis sūdu nenopirks, tas toč 

Skjiet ka ir redzets sigulda, ja nemaldos
ja taa tad ir ljoti ok :)

ja taa tad ir ljoti ok :)

Pa smuko! 

Tās bildes gadījumā nav Preiļos uzņemtas?

Tiešām izskatās super, un man kaut kā piesaista šādā krāsā ādas salons ar visu paneli un griestu apšuvumu. Pats arī gribu tādu interjeru.kasiks rakstīja:velviens balts izskatās ļoti labibrūnais salons gan nepatīk
Pa cik tad nopirki ja nav noslēpums?

Man atkal tieši šitais salons liekas labākais kāds var būt iekš jebkuras mašīnas.kasiks rakstīja:velviens balts izskatās ļoti labibrūnais salons gan nepatīk

Baigi labs

- ikey07

Nē, ĶekavāMakleins rakstīja:Tās bildes gadījumā nav Preiļos uzņemtas?

šaubos, nav te tāds manīts.Makleins rakstīja:Tās bildes gadījumā nav Preiļos uzņemtas?
skaistus ļitakus un būs konča!

atdodiet man to kožu, ja nepatīk,manam zaļajam sedanam izskatītos sex, tikai samixēti ar melnajiem paneļiem.

pašam interesē, kur var iegādāties astīti bagāžniekam?

Pēdējais labojis Lawwr - 25 Jan 2015, 19:57, kopā labots 2 reizes.

Tas lai paliek pie manis, bet nekāds kosmoss, protams, ka nebija.aarchijs rakstīja:Tiešām izskatās super, un man kaut kā piesaista šādā krāsā ādas salons ar visu paneli un griestu apšuvumu. Pats arī gribu tādu interjeru.kasiks rakstīja:velviens balts izskatās ļoti labibrūnais salons gan nepatīk
Pa cik tad nopirki ja nav noslēpums?

ar vasaras diskiem 

Ja nemaldos, tev ir viena garažu rinda aiz manas e36 garāžas :) Man sanāk uzreiz pa kreisi aiz apsarga.sharlotii rakstīja:Nē, ĶekavāMakleins rakstīja:Tās bildes gadījumā nav Preiļos uzņemtas?

Manējā ir galā un pa kreisi, bet tad jau sanāks, ka esam gandrīz vai kaimiņos.CaK rakstīja:Ja nemaldos, tev ir viena garažu rinda aiz manas e36 garāžas :) Man sanāk uzreiz pa kreisi aiz apsarga.sharlotii rakstīja:Nē, ĶekavāMakleins rakstīja:Tās bildes gadījumā nav Preiļos uzņemtas?

Ideaļņiks! Zināšu no kuras aizņemties instrumentus, ja nu kassharlotii rakstīja: Manējā ir galā un pa kreisi, bet tad jau sanāks, ka esam gandrīz vai kaimiņos.

Ilgi nekas šitik svaigs šeit, laikam, nebija bijis... Ļoti solīds. 
Uz vienu sezonu jau varētu motoru no Jāņa arī aizņemties.

Uz vienu sezonu jau varētu motoru no Jāņa arī aizņemties.

Arī tu šeit, apsveicu ar pirkumu.
Oskars

Oskars

cik izmaksāja, ja var jautāt?

Zem 2k euroseeingman rakstīja:cik izmaksāja, ja var jautāt?