E36 - sprukijs
Sveki visi, beidzot es arī esmu apņēmies uztaisīt topiku par savu auto. Šī ir mana pirmā pakaļpiedziņa. Man ir tāds nelāgs ieradums, kā auto maiņa tad, kad viņš man apnīk. Bmw laikam ir 7 auto, bet tiesībām būs pusotrs gads.
Vairāk par pašu auto. BMW e36 318 is kupeja, 1994 gada. No komplektācijas viss ir pavisam primitīvi, nav ne klima, ne recaro salons utt. Auto tika iegādāts 29.11.2014 nu precīzāk, samainīts. Bembīti paņēmu bez skates, melnā bija beigusies pāris dienas atpakaļ. Ar trīcośām kājām, pats sēžot pie stūres dzinu uz Siguldu. Protams, braucu pa apvedceļu un par laimi, veiksmīgi aizbraucu uz mājām. Tad nākamajās dienās šo to padarīju un braucu uz skati. 2nieki bija diezgan, bet neviens par kadeni vai koroziju.
Plānotie darbi ir nomainīt priekšējo bamperi, kad sniegs nokusīs nomest līdz zemei, iegādāt steelies, nenāktu par ļaunu ielikt gaišo ādas salonu, priekš auto ir radušās pāris idejas, bet par to gan jau citreiz.
Bet pagaidām auto stāv apsnidzis un gaida rindā uz garāžu, jo ir beigta galvas blīve un ir noņemts bamperis un brille, jo šur tur uz virsbūves ir izlīdis ruslans. Ja atradīšu, tad iemetīšu bildi ar savu iepriekšējo auto, pret kuru samainīju savu tagadējo bumsi
Vairāk par pašu auto. BMW e36 318 is kupeja, 1994 gada. No komplektācijas viss ir pavisam primitīvi, nav ne klima, ne recaro salons utt. Auto tika iegādāts 29.11.2014 nu precīzāk, samainīts. Bembīti paņēmu bez skates, melnā bija beigusies pāris dienas atpakaļ. Ar trīcośām kājām, pats sēžot pie stūres dzinu uz Siguldu. Protams, braucu pa apvedceļu un par laimi, veiksmīgi aizbraucu uz mājām. Tad nākamajās dienās šo to padarīju un braucu uz skati. 2nieki bija diezgan, bet neviens par kadeni vai koroziju.
Plānotie darbi ir nomainīt priekšējo bamperi, kad sniegs nokusīs nomest līdz zemei, iegādāt steelies, nenāktu par ļaunu ielikt gaišo ādas salonu, priekš auto ir radušās pāris idejas, bet par to gan jau citreiz.
Bet pagaidām auto stāv apsnidzis un gaida rindā uz garāžu, jo ir beigta galvas blīve un ir noņemts bamperis un brille, jo šur tur uz virsbūves ir izlīdis ruslans. Ja atradīšu, tad iemetīšu bildi ar savu iepriekšējo auto, pret kuru samainīju savu tagadējo bumsi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis sprukijs - 15 Aug 2016, 09:38, kopā labots 1 reizi.
"Steelies, nomest pie zemes, blabla..."
Kā būtu ar "saremontēt, lai var droši pārvietoties un lai neizskatās pēc Tolmeta"?
Kā būtu ar "saremontēt, lai var droši pārvietoties un lai neizskatās pēc Tolmeta"?
howis rakstīja:"Steelies, nomest pie zemes, blabla..."
Auto ir jaunā TA (pietiekami droša pārvietošanās)
Apsnidzis auto izskatās pēc tolmeta?
Pēc tolmeta neizskatās, pēc parasta stocka kuram, ja ir tā vērts vajag pielikt roku un būs labi
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
TA nenozīmē, ka viss ir kārtībā, tas nu gan ir jāņem vērā. Katrā vietā ir savādāk.
Tad gan labāk sakārto auto vizuālo stāvokli, iznīcini rūsu, utt.sprukijs rakstīja:howis rakstīja:"Steelies, nomest pie zemes, blabla..."
Par stīlijiem ieteiktu apdomāties - mūsdienās šo disku imidžu ir sačakarējuši visādi Hapo style studenti ar 200eur budžetu mašīnas tūningam, kuriem patīk rūsinātas haubes un jumta bagāžnieki ar bērnu trīsriteņiem uz tiem. Labāk sameklē kādus oriģinālos diskus un saved to auto glītā kārtībā. Ja tas auto nav neglābjami sapuvis, tad, kā koptam stock`am, tam būs lielāka vērtība.
Kāpēc sačakarējuši? Es cienu un pat ļoti atbalstu Hapo Bmw. Katram ir sava gaume un katrs veido savu auto pēc saviem uzskatiem. Rūsinātas halbes n shit izskatās labâk, nekā style 5. Vismaz tādas ir mans viedoklis un tie ir mani uzskati. Ne vienmēr tas ir vērtības galvenais noteicējs.howis rakstīja:Tad gan labāk sakārto auto vizuālo stāvokli, iznīcini rūsu, utt.sprukijs rakstīja:howis rakstīja:"Steelies, nomest pie zemes, blabla..."
Par stīlijiem ieteiktu apdomāties - mūsdienās šo disku imidžu ir sačakarējuši visādi Hapo style studenti ar 200eur budžetu mašīnas tūningam, kuriem patīk rūsinātas haubes un jumta bagāžnieki ar bērnu trīsriteņiem uz tiem. Labāk sameklē kādus oriģinālos diskus un saved to auto glītā kārtībā. Ja tas auto nav neglābjami sapuvis, tad, kā koptam stock`am, tam būs lielāka vērtība.
Pa šo laiku tika šis tas izdarīts :
Nomainīts ūdenssūknis.
Brillei tika atbrīvota no krāsas.
Un patreiz izskatāmies šādi :
Nomainīts ūdenssūknis.
Brillei tika atbrīvota no krāsas.
Skaijsti tsivo skaijsti brawc
Pipec... Ir tikai viens veids, kā tev iegūt puslīdz pozitīvas atsauksmes - kļūsti par seksīgu meiteni un postē savas bildes...sprukijs rakstīja:
ok..gaidam rezultātusprukijs rakstīja:Rūsinātas halbes n shit izskatās labâk, nekā style 5.
Te viss pa vienam, pietrūksts viena ķīnas lampa un pagrieziens nopūsts melns. Klau labāk varbūt izņemt vienkārši
Varat mani aprakt tagad, bet manuprāt dēļ šādiem, ''jāuzlīmē magaiverene, lai smukāk izskatās'' arī ir sagrauts e36 imidžš
un ieteiktu smuki sakrāsot un braukāt kaut vai ar skaisti koptu stocku, nesaprotu jēgu no rūsinātām haubēm un izolācijas lentēm uz mašīnas
un ieteiktu smuki sakrāsot un braukāt kaut vai ar skaisti koptu stocku, nesaprotu jēgu no rūsinātām haubēm un izolācijas lentēm uz mašīnas
Made by stabo uzlīmes nevajag??
VISMAS KAUKAS SAVAADAAAX NAU KAA VISIEM
oh wait, ir gan.
oh wait, ir gan.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Smuka brille BIJA
var jau taisīt visādus interesantos variantus, bet, manuprāt, TIKAI tad, kad viss pārējais autiņš ir savests kārtībā un kad sāk likties, ka kkas vēl pietrūkst, te līdz šai stadijai vēl jāpiestrādā :) ceram uz veiksmīgiem turpmākajiem gājieniem
Pat nevajag ņemt, jo jau izkrita un pazudasandzhus rakstīja:Te viss pa vienam, pietrūksts viena ķīnas lampa un pagrieziens nopūsts melns. Klau labāk varbūt izņemt vienkārši
Un šodien, par godu, izkrita arī otrs pavarots :)