E36-Yro
Sveiki foruma biedri. Beidzot esmu saņēmies uztaisīt tēmu par savu E36 kupeju.
Tā tad: BMW,325i,/----09.05.1994.gada
Tika iegādāta- 07.04.2014.
Recaro pusādas beņķi, elektriskā lūka, priekšejie elektriskie logi, LSD 25%.
Ir jau šistas izdarīts ,bet vel ļoti daudz kas ieplānots. Priekšejo bamperi nomainīt uz M-pakas, pārkrasot virsbūvi, ja kaut kur vajag sametināt, salona paklāju nomainīt , samainīt krastotos pret orgināliem melnajem griestiem, paršūt beņķus,restaurēt LSD un uzlabot uz 45%, ielikt elektriskos aizmugurējos sāna logus.
Kas ir jau izdarīts: ielikta digitālā klima, nomainīta stūre, ielikta beņķu apsildi+piepūšamā mugura, ielikts 18 pogu obc no 11pogu, nosēdināts, nedaudz šikas lietas ( bardačoka vāka bremzīte,nopūstas nāsis, ieliks hi-fi), savests viss iespejamais apgaismojums kartibā (salona, motor telpas, bagāžnieka un ieliktas LED diodes), paršūts elkoņbalsts, roķenes un ātrumpārsledzēja āda, nomainīts paklājs, pārlīmēti griesti, elektriskais ventilators termomuftes vietā.
Tā tad: BMW,325i,/----09.05.1994.gada
Tika iegādāta- 07.04.2014.
Recaro pusādas beņķi, elektriskā lūka, priekšejie elektriskie logi, LSD 25%.
Ir jau šistas izdarīts ,bet vel ļoti daudz kas ieplānots. Priekšejo bamperi nomainīt uz M-pakas, pārkrasot virsbūvi, ja kaut kur vajag sametināt, salona paklāju nomainīt , samainīt krastotos pret orgināliem melnajem griestiem, paršūt beņķus,restaurēt LSD un uzlabot uz 45%, ielikt elektriskos aizmugurējos sāna logus.
Kas ir jau izdarīts: ielikta digitālā klima, nomainīta stūre, ielikta beņķu apsildi+piepūšamā mugura, ielikts 18 pogu obc no 11pogu, nosēdināts, nedaudz šikas lietas ( bardačoka vāka bremzīte,nopūstas nāsis, ieliks hi-fi), savests viss iespejamais apgaismojums kartibā (salona, motor telpas, bagāžnieka un ieliktas LED diodes), paršūts elkoņbalsts, roķenes un ātrumpārsledzēja āda, nomainīts paklājs, pārlīmēti griesti, elektriskais ventilators termomuftes vietā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Yro - 18 Mar 2016, 20:45, kopā labots 1 reizi.
Sveiks, no salona bildes arī būs ? :)
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
kaut kad drīzumā.MAIZE rakstīja:Sveiks, no salona bildes arī būs ? :)
Smuki enģeļi, kur pirki? Haubi nedomā rūsināt?
ar kompatu pa brugji
Sveiks,
Apsveicu ar pirkumu, lai veicas turpmākos darbos
Apsveicu ar pirkumu, lai veicas turpmākos darbos
Priekšu ar sēdināji, baigi augsta izskatās Lai veicas tālāk
Nē, vienkārši nafig gaterēt auto izskatu ar lillā eņģeļiem.Jonjis rakstīja:^ neaizgāja...
Tā jau labi darbi sadarīti!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
,restaurēt LSD un uzlabot uz 45%
Varbūt gribi padalīties ar info par šo procesu? vai vismaz kā to domā darīt
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
Viss +/- ok izņemot tās pokemonu gaismas.
veiksmi darbos.
veiksmi darbos.
kā var tik tuvu stūrei sēdēt? es saprotu ka drifts, sportiņš un tā, bet tomēr
Katram savs. Es ar tak tuvu pie stures sēdu. Mazak kustibu jadara lai grozīt, jo labākEglitis rakstīja:kā var tik tuvu stūrei sēdēt? es saprotu ka drifts, sportiņš un tā, bet tomēr
un lai iemestu aci spogulī, j'paloka galva atpakaļ, nemaz nerunājot pa ceļiem stūrē un tauri pupos
Nu, visiem nav alus vedars, un spogili itka var regulet. Katrs tak iekartojas ka vinam ertak.Eglitis rakstīja:un lai iemestu aci spogulī, j'paloka galva atpakaļ, nemaz nerunājot pa ceļiem stūrē un tauri pupos
Nesen DIY bija ielikts par to.Uldis rakstīja:,restaurēt LSD un uzlabot uz 45%
Yro rakstīja:UP
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Yro - 14 Mar 2015, 18:04, kopā labots 1 reizi.
Tās grillu uzlīmes ir par daudz, uz viena vēl var uzlikt, bet uz abiem gan nē.
Pirmajā postā teici ka esi savedis kārtībā visu apgajsmojumu, bet salona bildē nedeg aizpīpējamā socket un avareiku slēdzis, un nevar redzēt vai gaismu slēdzis deg, jo stūre priekšā
Bet tā jau izskatās ok coupe, tikai man šādas miglas nepatīk.
Pirmajā postā teici ka esi savedis kārtībā visu apgajsmojumu, bet salona bildē nedeg aizpīpējamā socket un avareiku slēdzis, un nevar redzēt vai gaismu slēdzis deg, jo stūre priekšā
miglas lauki, enģeļi garām un nāsis no kosmosa salons zašibis
1. Tās nav uzlīmes.aarchijs rakstīja:Tās grillu uzlīmes ir par daudz, uz viena vēl var uzlikt, bet uz abiem gan nē.
2. Salonā viss deg, uztaisisu foto kad būs tumš.