E36-mazazala
E-36 318tds
Iegādājos es viņu 2014 gada oktobrī.
Pie vizuālā ir vēl daudz jāstrādā. Šajā ziemā daudzās vietās izsita rūsiņu, bet nāks siltāks un kad nebūs vairs jāmaksā par apkuri, varēs domāt par pārkrāsošanu. Salons, ādas, gaišs, krēmkrāsas, vienīgi paklājs varēja būt melns, jo šis ātri paliek netīrs un nejau visi māk turēt kājas mierīgi uz paklāja. Vienīgi benķiem nav apsilde. Ir klimata kontrole, kondiška nu kā jau 1998 gada auto.
Ja godīgi, šo e36 man normāli iesmērēja, bet es viņu gribēju (nopirku, pats vainīgs) jau pēc mēneša izbeidzās motors, sāka rīt eļļu un dūmot, nonācām pie slēdzina, ka jāmaina motors. Motors tika nomainīts, tagad viss ir ok, bet šis tas vel jāizdara.
Janvāra sākumā pēkšņi nobruka karājošais gūltnis, bet takā biju jau iegādājies donoru, samainiju un viss tip top. Tagad pa lielam viss strādā kā vajag, vienīgi priekšējiem logiem kaut kādi gļuki.
Šodien samainīti priekšējie pagriezieni un aizmugurējās lampas, aizmugurē melnās un priekšā caurspīdīgie pagriezieni.
02.24.2015
Iegādājos es viņu 2014 gada oktobrī.
Pie vizuālā ir vēl daudz jāstrādā. Šajā ziemā daudzās vietās izsita rūsiņu, bet nāks siltāks un kad nebūs vairs jāmaksā par apkuri, varēs domāt par pārkrāsošanu. Salons, ādas, gaišs, krēmkrāsas, vienīgi paklājs varēja būt melns, jo šis ātri paliek netīrs un nejau visi māk turēt kājas mierīgi uz paklāja. Vienīgi benķiem nav apsilde. Ir klimata kontrole, kondiška nu kā jau 1998 gada auto.
Ja godīgi, šo e36 man normāli iesmērēja, bet es viņu gribēju (nopirku, pats vainīgs) jau pēc mēneša izbeidzās motors, sāka rīt eļļu un dūmot, nonācām pie slēdzina, ka jāmaina motors. Motors tika nomainīts, tagad viss ir ok, bet šis tas vel jāizdara.
Janvāra sākumā pēkšņi nobruka karājošais gūltnis, bet takā biju jau iegādājies donoru, samainiju un viss tip top. Tagad pa lielam viss strādā kā vajag, vienīgi priekšējiem logiem kaut kādi gļuki.
Šodien samainīti priekšējie pagriezieni un aizmugurējās lampas, aizmugurē melnās un priekšā caurspīdīgie pagriezieni.
02.24.2015
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis mazazala - 24 Feb 2015, 12:39, kopā labots 3 reizes.
Labi, pa custom nr palikni gan jau būs komentāri, bet nu es pievērsīšos kkam sāpīgākam- nu tas izpūtējs.... ceru, ka tā nomaiņa ietilpst Tavos plānos, bet cīnies, izskatās cepīga krāsa.
Pufiks nesmuks, un krāsotājs pārcenties un arī moldingus sakrāsojis, vai arī man tik tā liekas?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Nav komentāru par aprakstu un pareizrakstību.
Bundulis un nr. paliknis
Bundulis un nr. paliknis
un difuzors arī nopūsts, brīnums ka logi neskarti.Edzy rakstīja:Pufiks nesmuks, un krāsotājs pārcenties un arī moldingus sakrāsojis, vai arī man tik tā liekas?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Vismaz punktus varēji salikt,savadāk uz čuju jalasa,lai kko saprastu
Krāsa interesanta. Nomaini visu, kur tā krāsa ir lieka ,numura paliktni un to gala bunduli un būs ok pēc manām domām
Krāsa interesanta. Nomaini visu, kur tā krāsa ir lieka ,numura paliktni un to gala bunduli un būs ok pēc manām domām
Pēdējais labojis Duuj - 24 Feb 2015, 12:49, kopā labots 2 reizes.
''tagat ta pa lielam viss trada ka vajaga iznjemot priekshejos logus bet tie ari strada''
hmm
hmm
krstps rakstīja:''tagat ta pa lielam viss trada ka vajaga iznjemot priekshejos logus bet tie ari strada''
hmm
sitais gadijuma jau nebija vienam no sejienes ? un man liekas ka ari vins nebija priecigs ar so touringu, visu laiku bruka un pliisa
viewtopic.php?f=34&t=2100
Manuprat rews veca kutina
Nosūtiju tev PM ar izlabotu tekstu!
edzis rakstīja:Nosūtiju tev PM ar izlabotu tekstu!
paldies
Tu esi zelts.edzis rakstīja:Nosūtiju tev PM ar izlabotu tekstu!
šodien notika daži vizuālie uzlabojumi.
Vakar vakarā nopirku r16 diskus. kas tirgoja dievinajas, labi diski nekādu problemu liec virsu un brauc, vinjs ar visam riepam. nu šodien aizbraucu uz serviti kur uzmontet ripuļus, un man ka pa nelaimi no četriem diskiem tikai viens meta, bet parejie 3 bija vienkarshi metami
Bet nekas atradu valmierā labu vechuku, kas taisno diskus, 7e gab.
Ieliku vel pagriezienus un migliniekus, miglinieki netrapija bilde
Vakar vakarā nopirku r16 diskus. kas tirgoja dievinajas, labi diski nekādu problemu liec virsu un brauc, vinjs ar visam riepam. nu šodien aizbraucu uz serviti kur uzmontet ripuļus, un man ka pa nelaimi no četriem diskiem tikai viens meta, bet parejie 3 bija vienkarshi metami
Bet nekas atradu valmierā labu vechuku, kas taisno diskus, 7e gab.
Ieliku vel pagriezienus un migliniekus, miglinieki netrapija bilde
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tie led zem v/n
Iepriekšējam (vismaz vienam no) saimniekiem ar šo auto ar viegli negāja, sīkāk vari palasīt šeit - http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=34&t=2100 .
EDIT: Nepamaniju ka jau bij kāds ielicis.
EDIT: Nepamaniju ka jau bij kāds ielicis.
Pēdējais labojis Finks - 28 Feb 2015, 20:58, kopā labots 1 reizi.