Ega's 318IS coupe
Tātad gribu parādīt savu bērīti!
Marka: BMW
Modelis:318IS
Gads: 95'
Latvijā ieradās 2008gada junijā, no fričiem! tika šis tas uzlabots, šis tas papildināts!tad nu lūkojieties!
p.s antispārns moš kadam nepatiks, taču tos varu mierināt ka tiks driz demontēts!
Marka: BMW
Modelis:318IS
Gads: 95'
Latvijā ieradās 2008gada junijā, no fričiem! tika šis tas uzlabots, šis tas papildināts!tad nu lūkojieties!
p.s antispārns moš kadam nepatiks, taču tos varu mierināt ka tiks driz demontēts!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis ega - 27 Feb 2014, 09:02, kopā labots 3 reizes.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
sveiciens, protams ieks e36.lv.. tas spoileris bija pirmais kas aciss ielec , bet ja saki tiks nahraz... tad
ka ar koplektaciju , kadas vairak bildes un salonu ...
Tā jau okay,tik spoilers,diski un pakaļējās lampas nepatīk,veiksmi
nu lampas, gan katra gaume, man patik!
Paldies! :)bosiks11 rakstīja:sveiciens, protams ieks e36.lv.. tas spoileris bija pirmais kas aciss ielec , bet ja saki tiks nahraz... tad
komplektacija, ka jau standartaa, pusādas salons,elektrologi, lūka m pakas bamperis, spoguļi! ta teikt prasta mašinite ikdienai! :)
ļoti atvainojos īpašniekam, jo katram jau gaume savādāka,bet pirmo reizi pateikšu ka auto dēļ tiem šķūningveidīgajiem sīkumiem izskatās pabriesmīgi tumšai mašīnai šitie "dzidrie" pagriezieni priekšā galīgi neder,aizmugurējie lukturi un izbīdītais izpūtējs arī.bet nu par spoileru neizteikšos,vismaz labi ka vāksi nost viņu!
kā jau teicu,atvainojos par piekasību bet manā uztverē šīs lietas ir nepieņemamas.tā jau izskatās labi saglabājies autiņš!
kā jau teicu,atvainojos par piekasību bet manā uztverē šīs lietas ir nepieņemamas.tā jau izskatās labi saglabājies autiņš!
PAr pagrizieniem nepiekrītu!
iespējams ka tu nesaprati manu domu,dzidros jau var likt bet ne šitos kas izskatās pēc maximā nopērkamiem!erda rakstīja:PAr pagrizieniem nepiekrītu!
Un pec kā tad izskatās manējie?!
Ko nozīmē Maxima pērkamie!?
tev ir vnk normāli dzidrie, kā stock pagriezieni!erda rakstīja:Un pec kā tad izskatās manējie?!
bet šim ir tie hromētie apļi iekšā!
ka jau teici, ka katram gaume sava, tad nu ta lai ar paliek, vienigais kam varetu piekrist ir spoilers un pagriezieni, jo tos ir doma likt citus! parejais, jau nu pasam prieks sevism4z rakstīja:ļoti atvainojos īpašniekam, jo katram jau gaume savādāka,bet pirmo reizi pateikšu ka auto dēļ tiem šķūningveidīgajiem sīkumiem izskatās pabriesmīgi tumšai mašīnai šitie "dzidrie" pagriezieni priekšā galīgi neder,aizmugurējie lukturi un izbīdītais izpūtējs arī.bet nu par spoileru neizteikšos,vismaz labi ka vāksi nost viņu!
nu ja, prieks ka saproti un ceru ka netur ļaunu.patiešām negribu nekādi aizskart vnk pateicu savu viedokli!
protams ka ne, katrs jau taisa savu masinu prieks sevis! priecājos, par domām, jo kas zin moš kadreiz ari man šis tas apniks! :) tad nu zinašu ko uzlabot! :)
Visvairāk kretinē spoilers un izpūtējs
Tā jau no priešas ir ok, ja vēl parastie pagriezieni būtu tad vispār
Tā jau no priešas ir ok, ja vēl parastie pagriezieni būtu tad vispār
Skaists auto
Protams ir sikumi kas tā nepārāk , gan antispārns gan diski bet tas gaumes lieta
Melnai mašīnai nepiestāv tie hromētie pazgriezieni , mans viedoklis
Protams ir sikumi kas tā nepārāk , gan antispārns gan diski bet tas gaumes lieta
Melnai mašīnai nepiestāv tie hromētie pazgriezieni , mans viedoklis
Attiecībā uz iepriekšs izteiktajiem komentiem - VISS ir LABOJAMS!!!
P.S. man ar tas viss nepatīk, bet ko darīt.
P.S. man ar tas viss nepatīk, bet ko darīt.
varbūt var kādu bildi no aizmugures, salons izskatās kopts bishk piesēdināt prasās
cik cilvēku tik viedokļu.
bembuks jau tīri jauks
p.s. pārējie biedri esiet iecietīgāki
bembuks jau tīri jauks
p.s. pārējie biedri esiet iecietīgāki
Varat smieties vai nē, bet man šitie spoileri patīk... Gaumes lieta
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ko var cepties... Nopirka čalis auto tādu, kāds viņš ir. Tagad taisīs pa savam. Viss kārtībā. Un šie spoileri japānīšiem izskatās diezgan simpātiski
Ega - veiksmi auto uzlabošanā
Ega - veiksmi auto uzlabošanā