agang roku taisnojamais aka missile
Labs vakars visiem!
pirmkārt, atvainojos par melnbaltajām bildēm, netieku pie ūdens, lai samazgātu
par auto - 92. gada sedans, ZAĻŠ nopirku bez motora, un par ekstrām ar neko nevaru pastāstīt, jo tas bij pēdējais, kam pievērsu uzmanību pērkot
iemesls, kāpēc nopirku šo, bij tāds, ka iepriekšējā kupeja nodega. pirmajā mirklī likās, ka kāpšu atpakaļ japāņos, bet negadījuma naktī ar čomu zem pamatīgiem grādiem nonācām pie tā, ka man vienkārši vairs NEVAJAG sterilu žurku, bet gan ko tādu, ko var tīri gāšanai izmantot.
lielai daļai šis sedans jau ir zināms - Ciprusa iepriekšējais auto
*tika izrauts laukā viss, kas lieks
*ieswapots no kupejas puslīdz saglabājies m50b28 strokeris(nodega iepl. kolekt. pravodka, ecu, gmm, bet pa viss iepirkts)
*4.45 reduktori ar rezervi iepirkti
* lielāks lenķis
* divas taburetes, viena bimarco expert, otra pagaidām parastā būs
*koilas priekšā, un šodien pakaļai ar iepirku
vēl nepieciešams -
*pa lielam jāsamet motoram apkarināmo virsū
*jāatrestaurē līdz galam disku bremžu tiltu, lai hidro atkal varu uzlikt
*atkal stūri ar iznesumu
*no jauna uz turbochip programmēties, par cik ecu nodega..
praktiski viss garāžā stāv, tik šobrīd divi darbi un skola bišku bremzē visu pasākumu..
protams,vēl visādi sīkumi, bet nu, bunžai baigo vērību nepievērsīšu, prioritāte ir motors un piekare
p.s. vēl iemesls, kāpēc bildes melnbaltas - virsū melnais pampers un brille no kupejas
lētais lenķis izgriezts liekais te kkāds snaps ar uzlikām.. p.s LIELS paldies Uldim un Artūram no Widesteelies par centru apgriešanu otrādi ( platums ir 6.5j tik ) skops ar bildēm, skops ar aprakstu, bet tas lai ir kā ievads. sākšu cītīgāk apdeitot, kad ko jēdzīgu sadarīšu..
pirmkārt, atvainojos par melnbaltajām bildēm, netieku pie ūdens, lai samazgātu
par auto - 92. gada sedans, ZAĻŠ nopirku bez motora, un par ekstrām ar neko nevaru pastāstīt, jo tas bij pēdējais, kam pievērsu uzmanību pērkot
iemesls, kāpēc nopirku šo, bij tāds, ka iepriekšējā kupeja nodega. pirmajā mirklī likās, ka kāpšu atpakaļ japāņos, bet negadījuma naktī ar čomu zem pamatīgiem grādiem nonācām pie tā, ka man vienkārši vairs NEVAJAG sterilu žurku, bet gan ko tādu, ko var tīri gāšanai izmantot.
lielai daļai šis sedans jau ir zināms - Ciprusa iepriekšējais auto
*tika izrauts laukā viss, kas lieks
*ieswapots no kupejas puslīdz saglabājies m50b28 strokeris(nodega iepl. kolekt. pravodka, ecu, gmm, bet pa viss iepirkts)
*4.45 reduktori ar rezervi iepirkti
* lielāks lenķis
* divas taburetes, viena bimarco expert, otra pagaidām parastā būs
*koilas priekšā, un šodien pakaļai ar iepirku
vēl nepieciešams -
*pa lielam jāsamet motoram apkarināmo virsū
*jāatrestaurē līdz galam disku bremžu tiltu, lai hidro atkal varu uzlikt
*atkal stūri ar iznesumu
*no jauna uz turbochip programmēties, par cik ecu nodega..
praktiski viss garāžā stāv, tik šobrīd divi darbi un skola bišku bremzē visu pasākumu..
protams,vēl visādi sīkumi, bet nu, bunžai baigo vērību nepievērsīšu, prioritāte ir motors un piekare
p.s. vēl iemesls, kāpēc bildes melnbaltas - virsū melnais pampers un brille no kupejas
lētais lenķis izgriezts liekais te kkāds snaps ar uzlikām.. p.s LIELS paldies Uldim un Artūram no Widesteelies par centru apgriešanu otrādi ( platums ir 6.5j tik ) skops ar bildēm, skops ar aprakstu, bet tas lai ir kā ievads. sākšu cītīgāk apdeitot, kad ko jēdzīgu sadarīšu..
Pēdējais labojis agang - 12 Apr 2015, 23:58, kopā labots 1 reizi.
Izsaku līdzjūtību ar veco auto, lai veicas ar jauno
paldies, paldies! kaut kad tak jāsāk veikties ar bmw. nu, vismaz līdz trasei jātiek ar šobyrbyr rakstīja:Izsaku līdzjūtību ar veco auto, lai veicas ar jauno
Pedejas 3 bildes labas
Uz atklāšanu būs gatavs vai arī nav plānā ierasties uz viņu?agang rakstīja:paldies, paldies! kaut kad tak jāsāk veikties ar bmw. nu, vismaz līdz trasei jātiek ar šobyrbyr rakstīja:Izsaku līdzjūtību ar veco auto, lai veicas ar jauno
gribētos, ļoti.. tik vienīgais, kas var aizkavēt - izplūdes uztaisīšana(piemirsu pieminēt) un turbochip apmeklējums. un QSX atkal jāpiedabū ciemos atbraukt, lai sadalenes sagriež kā vajagbyrbyr rakstīja:Uz atklāšanu būs gatavs vai arī nav plānā ierasties uz viņu?agang rakstīja:paldies, paldies! kaut kad tak jāsāk veikties ar bmw. nu, vismaz līdz trasei jātiek ar šobyrbyr rakstīja:Izsaku līdzjūtību ar veco auto, lai veicas ar jauno
Gaidam updatus
Patīk diski un arku uzlikas
Izskatās ļoti smuks aparāts, tas nekas, ka roku taisnojamais
ka lenki ieguvi tadu?
Es visu vakaru nevarēju nomierināties , ieraudzīju tavas bildes, tagad pašam ari gribās tādus diskus. Bus jāpērk citi spārni( jo šitos negribās bojāt, bez rūsas) jāizgriež, aplīmēšu ar stickeru un būs labais.
Dari tā man spārni bij rūsējuši, tā kā es bez nožēlas ar fleksi iegāju viņosArtūrs.K. rakstīja:Es visu vakaru nevarēju nomierināties , ieraudzīju tavas bildes, tagad pašam ari gribās tādus diskus. Bus jāpērk citi spārni( jo šitos negribās bojāt, bez rūsas) jāizgriež, aplīmēšu ar stickeru un būs labais.
Pārmetinātas stupicas un speiseri redzēs kā praksē būs..boris737 rakstīja:ka lenki ieguvi tadu?
Labs!
No kurienies taadas arkas kniedeejamaas ?
šīs no rokas pirku, bet tā 933motorsport tirgo tādasHoodieBro rakstīja:Labs!
Patīk. Vienmēr šādi drapaki ir vairāk sildījuši sirdi kā sterilie.
Gribēju pajautāt, ventils iekšā neķeras?agang rakstīja:Dari tā man spārni bij rūsējuši, tā kā es bez nožēlas ar fleksi iegāju viņosArtūrs.K. rakstīja:Es visu vakaru nevarēju nomierināties , ieraudzīju tavas bildes, tagad pašam ari gribās tādus diskus. Bus jāpērk citi spārni( jo šitos negribās bojāt, bez rūsas) jāizgriež, aplīmēšu ar stickeru un būs labais.
Pārmetinātas stupicas un speiseri redzēs kā praksē būs..boris737 rakstīja:ka lenki ieguvi tadu?
Nē, e34 diskiem ventīlis stāv paralēli zemei, ja saprotu kā to domājuArtūrs.K. rakstīja:Gribēju pajautāt, ventils iekšā neķeras?agang rakstīja:Dari tā man spārni bij rūsējuši, tā kā es bez nožēlas ar fleksi iegāju viņosArtūrs.K. rakstīja:Es visu vakaru nevarēju nomierināties , ieraudzīju tavas bildes, tagad pašam ari gribās tādus diskus. Bus jāpērk citi spārni( jo šitos negribās bojāt, bez rūsas) jāizgriež, aplīmēšu ar stickeru un būs labais.
Pārmetinātas stupicas un speiseri redzēs kā praksē būs..[/quote]boris737 rakstīja:ka lenki ieguvi tadu?
nav bail ar metinatam stupicam. es pat pro metinatajam neuzticetos cuguns tak trausls paliek ka metina mazakais trieciens un bus kark! bet nu cerams saies
ja vari iemet bildi tiesi stupicas.
Nez pa savam pameginaju ar kualdu uzdauzit visdazadakajos veidos un nekas nenotika ..