Ziggy's e36 avusblau kupeja
Sveiki visiem!
Šis būs stāsts par e36 kupeju.
Pēc ilgas meklēšanas beidzot esmu iegādājies savu pirmo E36. Auto tika nopirkts 19.09.2014.
Jau kādu laiku meklēju e36 vai e46, vizuāli pievilcīgu, vēlams, tumšā krāsā. Plāns bija pirkt auto ar lielāku motoru 2.5 un uz augšu. Apskatīju vairākus variantus, bet pārsvarā visi bija diezgan bēdīgā stāvoklī, vai nu konstruktori, vai pilni ar ruslanu. Tas lika domāt, ka vispār neatradīšu kaut ko piemērotu man, taču vienā vakarā ieraudzīju šo auto tikko ieliktu pārdošanā. Uzreiz arī braucu skatīties. Tiklīdz kā parādījās krustojumā viss bija skaidrs, ka būs īstais man. Skaņa, izskats, un galvenais tā sajūta, kad iekāpu iekšā, bija tas, kāpēc paņēmu. Auto arī pacēlu, visu pačekoju. Pāris rūsas pleķīši bija, nekas traks, ar laiku novērsu. Nākošajā dienā izkratījām csdd. Trīs divnieki – lampas nav noregulētas, nestrādāja viens miglinieks un nebija atstarotāju. Vēlāk jau bez aizrādījumiem izgāju skati. Katrā ziņā, pats labākais variants, kāds bija gadījies ilgākā laika periodā. Cena arī nebija kosmoss. Varēja redzēt, ka mašīna bija kopta.
Tātad:
*BMW E36, 325/M52B25 čipots, auto LV ienācis no Hamburgas
*1997. gads augusts
*Kupeja
*Klimata kontrole
*Pilns OBC
*Stock zila auduma salons, neizsēdēts, ļoti labā stāvoklī
*Elektriskie logi
*Pilnā M-paka
*Sēdinātās atsperes
*Laba audio sistēma(JBL) ar subwoofer
*Elkoņbalsts
*Miglas, ksenon gaismas, regulējamas enģeļacis
Turpmākie plāni
Savest kārtībā visus sīkumus, kā piemēram, nomainīt stūres pārvalku, uzlikt lūpu, uzlikt bamperim sietu, ielikt atpakaļ eņģeļus, uzlikt citu ātrumpārslēgu, nokrāsot diskus gunmetal krāsā, iegādāt jaunākas riepas, sameklēt citu pannu, jo velajai apsisti stiprinājumi, par cik ļoti zema, veikt pāris uzlabojumus motora telpā. Tie ir tie darbiņi, kas pagaidām plānā līdz vasarai.
Šis būs stāsts par e36 kupeju.
Pēc ilgas meklēšanas beidzot esmu iegādājies savu pirmo E36. Auto tika nopirkts 19.09.2014.
Jau kādu laiku meklēju e36 vai e46, vizuāli pievilcīgu, vēlams, tumšā krāsā. Plāns bija pirkt auto ar lielāku motoru 2.5 un uz augšu. Apskatīju vairākus variantus, bet pārsvarā visi bija diezgan bēdīgā stāvoklī, vai nu konstruktori, vai pilni ar ruslanu. Tas lika domāt, ka vispār neatradīšu kaut ko piemērotu man, taču vienā vakarā ieraudzīju šo auto tikko ieliktu pārdošanā. Uzreiz arī braucu skatīties. Tiklīdz kā parādījās krustojumā viss bija skaidrs, ka būs īstais man. Skaņa, izskats, un galvenais tā sajūta, kad iekāpu iekšā, bija tas, kāpēc paņēmu. Auto arī pacēlu, visu pačekoju. Pāris rūsas pleķīši bija, nekas traks, ar laiku novērsu. Nākošajā dienā izkratījām csdd. Trīs divnieki – lampas nav noregulētas, nestrādāja viens miglinieks un nebija atstarotāju. Vēlāk jau bez aizrādījumiem izgāju skati. Katrā ziņā, pats labākais variants, kāds bija gadījies ilgākā laika periodā. Cena arī nebija kosmoss. Varēja redzēt, ka mašīna bija kopta.
Tātad:
*BMW E36, 325/M52B25 čipots, auto LV ienācis no Hamburgas
*1997. gads augusts
*Kupeja
*Klimata kontrole
*Pilns OBC
*Stock zila auduma salons, neizsēdēts, ļoti labā stāvoklī
*Elektriskie logi
*Pilnā M-paka
*Sēdinātās atsperes
*Laba audio sistēma(JBL) ar subwoofer
*Elkoņbalsts
*Miglas, ksenon gaismas, regulējamas enģeļacis
Turpmākie plāni
Savest kārtībā visus sīkumus, kā piemēram, nomainīt stūres pārvalku, uzlikt lūpu, uzlikt bamperim sietu, ielikt atpakaļ eņģeļus, uzlikt citu ātrumpārslēgu, nokrāsot diskus gunmetal krāsā, iegādāt jaunākas riepas, sameklēt citu pannu, jo velajai apsisti stiprinājumi, par cik ļoti zema, veikt pāris uzlabojumus motora telpā. Tie ir tie darbiņi, kas pagaidām plānā līdz vasarai.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es te biju
Skaistule! Tik prasās vēl bildes.
Apsveicu! Auto loti atraktivs
vairak bildes
Sen nav rakstīts te.
Daudz kas sadarīts, sakopts.
*nomainīta eļļa, filtri
*sakopta motora telpa
*Iegādātas jaunas riepas r17 205/40
*apciemoti džeki e30 darbnīcā, aplasīta norakstīta žurka. Jaunas plastmasiņas, durvju mehānisms (vecais pajuka) un visādi citādi sīkumiņi, lai acij tīkamāk.
*iepirkti jauni, melni paklāji
*pedāļu uzlikas m///
*nokrāsoti diski (gunmetal) r17
*jauni centra vāciņi diskiem, m stilā (treniņbikšu nācijas pārstāvji droši vien drīz aizstieps prom )
*Pārjaukts un smuki sataisīta izplūde (izpūtēja stiprinājumi utt), un nokrāsots ar karstuma izturīgo krāsu, vizuālajam.
*Ieliktas enģeļacis (jāmeklē elektriķis. Vēlos, lai atslēdzot auto ar signalizāciju, ieslēdzas enģeļi (var izslēgt ar pogu salonā). Varbūt kāds ir taisījis tādu štelli, un var padalīties pieredzē :))
*Iepirkts jauns paklājs priekš aizmugures (vecais bija neizmazgājams)
*Sataisīta stūres lenta (nebija signāla, vaina bija slīdošajā lentā). Viss ok, strādā perfekti
*Zolīdi savilkta mūzika, utt
Paredzēts.
* apstrādāt apakšu - nostrūklot ar smiltīm, un apstrādāt, lai ar rūsiņu nebūtu problēmas, pa zolīdo.
*uzlikt koiloverus, pārāk nemetīšu uz vēdera, bet būs gana zema
*sameklēt lsd reduktoru (kāds var īsumā pastāstīt par tām attiecībām, un mazais, lielais korpuss?
*sameklēt, kur iegādāt Miglinieku stiklus, vai visus uzreiz
*m moldingus (neturās klāt, jau savu laiku nodzīvojuši)
* pāršūt vadītāja sēdekļa malu ar Alcantara adumu (apakšējo). Varat ieteikt arī, ja labas cenas, laiki un atsauksmes.
*sameklēt 318 bmw īpašnieku ar vn/z MR90. Varbūt kāds zina, kontaktus. Palīgam būs aliņš, ja viss izdosies :))
Daudz kas sadarīts, sakopts.
*nomainīta eļļa, filtri
*sakopta motora telpa
*Iegādātas jaunas riepas r17 205/40
*apciemoti džeki e30 darbnīcā, aplasīta norakstīta žurka. Jaunas plastmasiņas, durvju mehānisms (vecais pajuka) un visādi citādi sīkumiņi, lai acij tīkamāk.
*iepirkti jauni, melni paklāji
*pedāļu uzlikas m///
*nokrāsoti diski (gunmetal) r17
*jauni centra vāciņi diskiem, m stilā (treniņbikšu nācijas pārstāvji droši vien drīz aizstieps prom )
*Pārjaukts un smuki sataisīta izplūde (izpūtēja stiprinājumi utt), un nokrāsots ar karstuma izturīgo krāsu, vizuālajam.
*Ieliktas enģeļacis (jāmeklē elektriķis. Vēlos, lai atslēdzot auto ar signalizāciju, ieslēdzas enģeļi (var izslēgt ar pogu salonā). Varbūt kāds ir taisījis tādu štelli, un var padalīties pieredzē :))
*Iepirkts jauns paklājs priekš aizmugures (vecais bija neizmazgājams)
*Sataisīta stūres lenta (nebija signāla, vaina bija slīdošajā lentā). Viss ok, strādā perfekti
*Zolīdi savilkta mūzika, utt
Paredzēts.
* apstrādāt apakšu - nostrūklot ar smiltīm, un apstrādāt, lai ar rūsiņu nebūtu problēmas, pa zolīdo.
*uzlikt koiloverus, pārāk nemetīšu uz vēdera, bet būs gana zema
*sameklēt lsd reduktoru (kāds var īsumā pastāstīt par tām attiecībām, un mazais, lielais korpuss?
*sameklēt, kur iegādāt Miglinieku stiklus, vai visus uzreiz
*m moldingus (neturās klāt, jau savu laiku nodzīvojuši)
* pāršūt vadītāja sēdekļa malu ar Alcantara adumu (apakšējo). Varat ieteikt arī, ja labas cenas, laiki un atsauksmes.
*sameklēt 318 bmw īpašnieku ar vn/z MR90. Varbūt kāds zina, kontaktus. Palīgam būs aliņš, ja viss izdosies :))
Es te biju
Topiks noslīdējis lejā.
Pa šo laiku daudz, kas sadarīts.
*Iegādāti un uzstādīti koiloveri
*Ir sākusi pukstēt jauna sirsniņa. No e46, m52b28, attiecīgi no automāta, kam stūre bardačokā
*Nomainīts priekšējais logs
*Nomainīta jauna haube, kas vēl jāsakrāso
*Ielikti lēcu lukturi
*Iepirkti oranžie pagriezieni priekšā, jāsaka, ka ar avusblau krāsu, izskatās labāk, kā gaidīju
*Pāršuts ātruma kloķis (paldies par emblēmu mr.Kļaviņš)
*Iegādāti r17 BBS diski, kam attiecīgi jaunas riepas
*Mr.VADER krēsli, alcantare, raindrops. (Pāris dienas jau braucu, jāsaka, ka samērā ērti, bet nav tā, ka wooow, rekaro arī nav ne vainas).
*Pārlasīta rokasbremze paša spēkiem, jāsaka, ka pirmo reizi liekot, negāja tik raiti, bet viss veiksmīgi izdarīts ar Mr.Inferno palīdzību.
Plānots.
*Pāršūt vadītāja krēsla daļu, audums, sadabūts.
*Izdomāt kādu stilīgu dizainu ar latviskiem rakstiem uz sāniem
*Iziet skati
*Salikt līdz galam mūziku
*Nostrūklot aizmugurējo tiltu un salikt niknākas polibukses, lai autiņš ir cietāks
Tas pagaidām viss. Procesi notiek, bildes salikšu vēlāk.
Pa šo laiku daudz, kas sadarīts.
*Iegādāti un uzstādīti koiloveri
*Ir sākusi pukstēt jauna sirsniņa. No e46, m52b28, attiecīgi no automāta, kam stūre bardačokā
*Nomainīts priekšējais logs
*Nomainīta jauna haube, kas vēl jāsakrāso
*Ielikti lēcu lukturi
*Iepirkti oranžie pagriezieni priekšā, jāsaka, ka ar avusblau krāsu, izskatās labāk, kā gaidīju
*Pāršuts ātruma kloķis (paldies par emblēmu mr.Kļaviņš)
*Iegādāti r17 BBS diski, kam attiecīgi jaunas riepas
*Mr.VADER krēsli, alcantare, raindrops. (Pāris dienas jau braucu, jāsaka, ka samērā ērti, bet nav tā, ka wooow, rekaro arī nav ne vainas).
*Pārlasīta rokasbremze paša spēkiem, jāsaka, ka pirmo reizi liekot, negāja tik raiti, bet viss veiksmīgi izdarīts ar Mr.Inferno palīdzību.
Plānots.
*Pāršūt vadītāja krēsla daļu, audums, sadabūts.
*Izdomāt kādu stilīgu dizainu ar latviskiem rakstiem uz sāniem
*Iziet skati
*Salikt līdz galam mūziku
*Nostrūklot aizmugurējo tiltu un salikt niknākas polibukses, lai autiņš ir cietāks
Tas pagaidām viss. Procesi notiek, bildes salikšu vēlāk.
Pēdējais labojis Ziggy - 21 Apr 2016, 12:30, kopā labots 1 reizi.
Es te biju
Since when? Strokeris?m54b28
Jeb M52B28TU
Salona bildi var? nu ar vaideriem un tā. UN vispār, vairāk bildes!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Jā, laikam nokļūdījos m52b28Kikaps rakstīja:Since when? Strokeris?m54b28
Jeb M52B28TU
Salona bildi var? nu ar vaideriem un tā.
Krēsli, kā krēsli. Sabildēšu
Es te biju
Darbi jau labi, bet ir kādas bildes? Tā bilde tā safotožopota, ka neko saprast nevarZiggy rakstīja:Jā, laikam nokļūdījos m52b28Kikaps rakstīja:Since when? Strokeris?m54b28
Jeb M52B28TU
Salona bildi var? nu ar vaideriem un tā.
Krēsli, kā krēsli. Sabildēšu
Labi, labi, salikšu bildes. Pašam jau arī patīk skatīt bildes
Es te biju
Ja pareizi atceros, tad M52B28TU.
Neliels updeits.
Par cik vasaras sezona ir klāt, sākusies arī sporta sezona, un ir maz brīvā laika. Šis tas sadarīts brīvajos brīžos. Šeit neliels atskats. Izravēts salons, aizvests pie šuvēja, un tiks līdz pēdējam atrestaurēti ar orģinālajiem audumiem. Samainīta eļļa, filtri un citi sīkumi
5w40, 10w40 ir citam autiņam.
Mēģināšu biežāk postēt bildes ar jaunumiem
Par cik vasaras sezona ir klāt, sākusies arī sporta sezona, un ir maz brīvā laika. Šis tas sadarīts brīvajos brīžos. Šeit neliels atskats. Izravēts salons, aizvests pie šuvēja, un tiks līdz pēdējam atrestaurēti ar orģinālajiem audumiem. Samainīta eļļa, filtri un citi sīkumi
5w40, 10w40 ir citam autiņam.
Mēģināšu biežāk postēt bildes ar jaunumiem
Es te biju
Ieķerti arī bbs r17 diski, svaigi pulverkrāsoti, ar 205/45 riepām, ar nelielu strech, patīk, kā izskatās
Un te jau kopā ar mr.green
Es te biju
ar bildēm Tu esi ļoooti skops
tā ari nav nevienas normālas bildes ar e36
tā ari nav nevienas normālas bildes ar e36
Tur es tev pilnībā piekrītu , pārvērtētākā e36 ekstra.Ziggy rakstīja: *Mr.VADER krēsli, alcantare, raindrops. (Pāris dienas jau braucu, jāsaka, ka samērā ērti, bet nav tā, ka wooow, rekaro arī nav ne vainas).
Bet dizainiski, manuprāt, vislabākiekars rakstīja:Tur es tev pilnībā piekrītu , pārvērtētākā e36 ekstra.Ziggy rakstīja: *Mr.VADER krēsli, alcantare, raindrops. (Pāris dienas jau braucu, jāsaka, ka samērā ērti, bet nav tā, ka wooow, rekaro arī nav ne vainas).
Es te biju
Pa cik tos auto redzu gandrīz vai katru dienu un arī pasēdēt viņos sanāk diezgan bieži, tad mans viedoklis - vaderi ir ok, viņi izskatās labi un ir ērti, bet ikdienā braucot noteikti ne ar ko nav ērtāki par recaro. Cenas un komforta attiecībā - nežēlīgs overprice, labāk pa to naudu ieķert apsildāmo recaro salonu un pāršūt pēc savas gaumes, vēl paliks nauda diskiem un M-pakai.
Pāris jaunumi manā garāžā.
Saņēmu savu vader salonu no šuvēja. Esmu apmierināts ar šuvēja darba kvalitāti, cena arī atbilst padarītajam. Termiņi, protams, neapmierināja, bet labs nāk ar gaidīšanu.
Lai pilnībā piepildītu savas ieceres, palikuši sīkumi.
Jāuzliek ātrumkloķis (kas jau ir pāršūts, tik jāliek kopā.
Jāsaskrūvē elkoņbalsts.
Jāsameklē OEM look maģis (sarkana, oranža gaisma) ar aux,usb un bluetooth (varbūt varat ieteikt kādu variantu)
Jāpāršuj stūre, lai arī ļoti neprasās (vēlos kko ar m diegu krāsu)
Notonēt priekšējos logus uz 30%-40%
Tālāk, lai runā bildes.
Saņēmu savu vader salonu no šuvēja. Esmu apmierināts ar šuvēja darba kvalitāti, cena arī atbilst padarītajam. Termiņi, protams, neapmierināja, bet labs nāk ar gaidīšanu.
Lai pilnībā piepildītu savas ieceres, palikuši sīkumi.
Jāuzliek ātrumkloķis (kas jau ir pāršūts, tik jāliek kopā.
Jāsaskrūvē elkoņbalsts.
Jāsameklē OEM look maģis (sarkana, oranža gaisma) ar aux,usb un bluetooth (varbūt varat ieteikt kādu variantu)
Jāpāršuj stūre, lai arī ļoti neprasās (vēlos kko ar m diegu krāsu)
Notonēt priekšējos logus uz 30%-40%
Tālāk, lai runā bildes.
Es te biju