E36-tumovs3
Pec sava pirma E36 pardosanas pagaja neliels laiks lidz sapratu ka bez bmw nesu es pats, tapec 2014 gada 12 novembri iegadajos savu otro E36 Coupe 318is ar sliktu komplektaciju un 1993 gada izlaidumu, bmw nosakuma tika pirkts lai izaletos. Nopirku pa 500eur ar apskati lidz 05.02.15 protms pienaca diena kad apskate beidzas un izlemu, ka tomer velos atrestauret un ustaisit skaistu auto! protams ka jau gimenes cilvekam ieguldit saja projekta nebija lieli lidzekli, bet nu ja, tad saku kerties klat! pateicos bernibas draugam par palidzibu ar metinasanas darbiem!
tika nokasits vis vecais bitums ar epoksidagrunti un usklats jauns
protams ari no iekspuses
nopirku Lietos diskus visus 4trus R17 pa 130eur ar visu gumiju
iegadajos M50B25 pilna komplektacija pa 300eur
nu un beigu beigas sapratu to ka nu jau daudz darba un naudas ir ieguldits sapratu to ka krasosu auto un specjala toni pec pasutijuma lai nebutu lidzigs E36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis LTG - 20 Mai 2015, 20:52, kopā labots 1 reizi.
Plans bija pabeigt lidz e36 sezonas atklasanai, bet nu ja tomer laiks bija par isu, vel bija vajadzigas 2vas nedelas nogales un vis, bet nu labi ganjau ka tiksimies kada cita pasakuma kas saistits ar e36.
Lai labs garigais un saulaina diena jums e36 sezonas atklasana!
Lai labs garigais un saulaina diena jums e36 sezonas atklasana!
nu vel par to iet domas vel isti nevaru saprastis ka labak iskatas!rus90 rakstīja:to spoileri uz aizmugureja loga gan labak nonemtu
Ir lakots? Izskatās matēta krāsa, vismaz pēc bildēm.
ne ne mateta !Makleins rakstīja:Ir lakots? Izskatās matēta krāsa, vismaz pēc bildēm.
mmm veci ir labs un diskus kadus krasosi atstasi baltus? man patik nekas nakam sestdien aizbrauksu pamielot acis;)
bet tikai acis nevis rokas!sansris rakstīja:mmm veci ir labs un diskus kadus krasosi atstasi baltus? man patik nekas nakam sestdien aizbrauksu pamielot acis;)
Krasa tika veidota pec spec pasutijuma par to es varu pateikties radex puisiem par palidzibu un sapratni!ikey07 rakstīja:īpatnēja krāsa
bet daudz darba esi paveicis
bet parmaz laika ta gribeju paspet uz e36 atklasanu!
wow , so far so good
ja tur ielikts liels darbs un pūles un laiks tik atliek iecelt atpakaļ dzinēju.....
Viss jau pa smuko, tik cik noprotu sānos moldingus aizšpaktelēji? Manuprāt ar moldingiem būtu vispār bomba
Cabooom
ja nosakuma bija doma krasot melnu ar zalu perlu tapec aispaktaleju ciet jo uz melnas ipasi nebutu istrukums!unider rakstīja:Laikam sajaucu nedaudz. Melnajam bija ciet, violetajam ir moldingu vietas
bet pardomaju par krasas izveli un tapec nacas slipet ara moldinga vietas!:D
kamer puisi atputas es turpinaju savu projektu!
putni jau ari paspeja iesvetit jauno krasu!
bet nu ja laikam dabusu velreiz visu masinu pieslipet un parkasot!
gribas nosedinat bmw!
bet no tiem 40-40 ;40-60 utt neko nevar saprast!
kads nevar palidzet?
gribas lai prieksa but kautkas tuvu ka aizmugure!
bet no tiem 40-40 ;40-60 utt neko nevar saprast!
kads nevar palidzet?
gribas lai prieksa but kautkas tuvu ka aizmugure!
ievietosim nedaudz muziku ieksa!
prieksa stav JVC tumbas diametra 17cm katra pa 300w
aizmugure J audio 6"x9" katra pa 500w
nu ja mazie pastuzi uz parastajam tumbam katra jauda 500w jacer ka aizmugurejas vinas spes pavilkt!
bagaznieka stav subis ar 1kw
nu cerams ka vis bus ok un audio sistema bus uz 2.6kw
prieksa stav JVC tumbas diametra 17cm katra pa 300w
aizmugure J audio 6"x9" katra pa 500w
nu ja mazie pastuzi uz parastajam tumbam katra jauda 500w jacer ka aizmugurejas vinas spes pavilkt!
bagaznieka stav subis ar 1kw
nu cerams ka vis bus ok un audio sistema bus uz 2.6kw
Jaudas gan esi kosmiskas sarakstījis, kuras pat nestāv tuvu reālajām.