E36-RobKrasa
BMW e 36 1992 gada brīnums
Tā nu sanāca ka tika iegādāts no brālēna pa nelielām naudiņām
Ādas salons, maģis
Auto izmaiņas, Jāiziet tehniskā, Bukses metināšana, Jāsaņemās tā diezgan nopietni lai sarakstītu šeit daudz ko norādītu
Ir 2.5 wanos motors kas brīnums iet ok.
Mašīnas virsbūvei un izskatam ir jābūt pēc iespējas sliktākam. Ne visiem patīk skaists. man patīk negrīts.
Laikam vajadzētu šo mašīnu saukt par neglīto pīlēnu timiju.
Tā nu sanāca ka tika iegādāts no brālēna pa nelielām naudiņām
Ādas salons, maģis
Auto izmaiņas, Jāiziet tehniskā, Bukses metināšana, Jāsaņemās tā diezgan nopietni lai sarakstītu šeit daudz ko norādītu
Ir 2.5 wanos motors kas brīnums iet ok.
Mašīnas virsbūvei un izskatam ir jābūt pēc iespējas sliktākam. Ne visiem patīk skaists. man patīk negrīts.
Laikam vajadzētu šo mašīnu saukt par neglīto pīlēnu timiju.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis RobKrasa - 16 Jūn 2015, 22:03, kopā labots 5 reizes.
Visa aizmugure izskatās kā saburzīts papīrs. bet nu veiksmi!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Ko jūs mīžat?
Tas tak ir racing sport edišen. 2.5 ir, vajag reduktorā svarku un būs normāls slīpējamais.
Nevar jau visiem būt izlaizītas virsbūves un saloni. Tāpēc iedzerat alu un ļaujat izklaidēties cilvēkiem.
Tas tak ir racing sport edišen. 2.5 ir, vajag reduktorā svarku un būs normāls slīpējamais.
Nevar jau visiem būt izlaizītas virsbūves un saloni. Tāpēc iedzerat alu un ļaujat izklaidēties cilvēkiem.
Vazeliins
Tieši tā vecīt :)
Ar reduktoru viss ir kārtībā :) s
Tieši tā vecīt :)
Ar reduktoru viss ir kārtībā :) s
VAZeliins rakstīja:Ko jūs mīžat?
Racecar nekādi neiet kopā ar rūsinātu haubi un numuru sānā.
Lūk, kautkas līdzīgs racecaram.
Nabaga 2.5.... Tas dzinējs taču nevienam neko sliktu nav izdarījis, taču tagad viņš jūt, ka būs final countdown...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Ramyrez
Klausos Tevī ?
Bmw jāa jāā :)
Tu tak zini ka man Subaru kuru pārāk ļoti mīlu :)
Klausos Tevī ?
Bmw jāa jāā :)
Tu tak zini ka man Subaru kuru pārāk ļoti mīlu :)
nu nu...pasekosim liidzi kas sheit notiks
uz kopeejaa foona svarka reduktoraa raud pec tevis
BMW_The Ultimate Repair Bill
Nevajaga metināt tur jau viss pirms manis ir izdarītRamyrez rakstīja:nu nu...pasekosim liidzi kas sheit notiks
viss slikti.
Tātad viss ir tā kā vajaga.Pjērs rakstīja:viss slikti.
Kāpēc pirmajā bildē ir 6 miskastes nobildētas?
3 miskastes un 3 atkritumu konteinerimarux rakstīja:Kāpēc pirmajā bildē ir 6 miskastes nobildētas?
tur 4 atkritumu konteineri, kuru no tam gruskastem tu liec auto topikaa?marux rakstīja:Kāpēc pirmajā bildē ir 6 miskastes nobildētas?
...
Tālāko dzelteno.Armando rakstīja:tur 4 atkritumu konteineri, kuru no tam gruskastem tu liec auto topikaa?marux rakstīja:Kāpēc pirmajā bildē ir 6 miskastes nobildētas?
Ierēcu par to cik cilvēki var būt sekli
Vnk lasu un rēcu ir par ko pasmieties :)
Jūsu prāt !!!
Tur kautkādi borbet siki paši labākie sliekšni izlaizīta mašīna kurai viss ir jauns uzskatat par labu ?
Kāpēc tad nenopērkat jaunu ?
Tāpēc ka nav $$$$$$$
Bet citus nodirst mākat
Viens brauc ar Lagūnu citam vispār auto nav uzrādīts, tātad teiciens ka Tev no autobusa loga labāk redzems strādā :)
Par miskastēm kur tur miskastes ?
Tava pie mājas kaimiņa ?
Hmm kur ir kāda miskaste jā rīgas dzeltanie šķirošanas konteineri ir miskastes no problem :)
Bet mašina ir katram sava ? Gaumes lieta arī ir katram sava :)
Mana gaume atšķiras, jo mans mērķis nav to bmw izlaizīt, bet gan padarīt neglītu kas man ļoti patīk :)
Subaru ( kas Subaru slikts ? Tas ka pilnpiedziņa ? pazeminātie ātrumi ? labāk iet ?> ) ā es zinu atbildi neekonomisks, bet kam tas rausta :) es braucu un es izbaudu :) leju bendzīnu daudz, bet tā ir bauda. bmw ar savu 2.5 wanos jā ok kautkad iet, bet Subaru iet jau no sākuma, un nevelkas Tev līdzi teicieni aij stulbie bembisti :) es lēnām sāku saprast kāpēc. Prieks ka ir kādi komentāri liels prieks par to :) Hmm jāā aizmirsu runa par zaļo bmw e36 ar 2.8. hmm čalīts viņu kopj pulē tīra salonu uztur ideālā kārtība un arī tā skaistās miskaste ? Tad jautājums kas jums nav miskaste ? Ego ???
Tas tā palielam :)
Paldies gaidu daudzās negācijas :)
Vnk lasu un rēcu ir par ko pasmieties :)
Jūsu prāt !!!
Tur kautkādi borbet siki paši labākie sliekšni izlaizīta mašīna kurai viss ir jauns uzskatat par labu ?
Kāpēc tad nenopērkat jaunu ?
Tāpēc ka nav $$$$$$$
Bet citus nodirst mākat
Viens brauc ar Lagūnu citam vispār auto nav uzrādīts, tātad teiciens ka Tev no autobusa loga labāk redzems strādā :)
Par miskastēm kur tur miskastes ?
Tava pie mājas kaimiņa ?
Hmm kur ir kāda miskaste jā rīgas dzeltanie šķirošanas konteineri ir miskastes no problem :)
Bet mašina ir katram sava ? Gaumes lieta arī ir katram sava :)
Mana gaume atšķiras, jo mans mērķis nav to bmw izlaizīt, bet gan padarīt neglītu kas man ļoti patīk :)
Subaru ( kas Subaru slikts ? Tas ka pilnpiedziņa ? pazeminātie ātrumi ? labāk iet ?> ) ā es zinu atbildi neekonomisks, bet kam tas rausta :) es braucu un es izbaudu :) leju bendzīnu daudz, bet tā ir bauda. bmw ar savu 2.5 wanos jā ok kautkad iet, bet Subaru iet jau no sākuma, un nevelkas Tev līdzi teicieni aij stulbie bembisti :) es lēnām sāku saprast kāpēc. Prieks ka ir kādi komentāri liels prieks par to :) Hmm jāā aizmirsu runa par zaļo bmw e36 ar 2.8. hmm čalīts viņu kopj pulē tīra salonu uztur ideālā kārtība un arī tā skaistās miskaste ? Tad jautājums kas jums nav miskaste ? Ego ???
Tas tā palielam :)
Paldies gaidu daudzās negācijas :)
rus90 rakstīja:čau Hevij
iemet ari kadas salona bildes
Hey !!! Salons hmm pirms nopirku vai jau manā īpašumā ?
Ādas salons zaļā krāsa kautkas tāds intresants...
Apsolos ka rīt būs :)