kaliks 328 touring
pirms jaņiem iegādats 1995 2.8 tourings cosmosswarc metalik krāsā ar krēmkrasas ādas salonu, no ekstrām ir kondicionieris, apsidamie beķi, luka un vēl sādi tādi sīkumi. Pa šo laiku ir sametināta kabata kura atrodas aķītis, jo tādas praktiski nebija vispār, tur gandrĪz galvu vareja caurumā iebazt un viens caurums grīdā un līdz ar to izjaukts salons izmazgāts tepikis, savilkti vadi mūzikai, iepirkti jauni hertz skaļruņi un kenwood maģītis, tas viss ir salikts un saslegts kopā,sakārtoti visi vadi zem tepiķa, pa pusei esmu ticis galā ar čīkstošajam un grabošajam plastmasām, ir nomainīts salona gaisa filtrs, samainīta kapota ataisīsanas trosite kas bija norauta jo kapota slēdzenes bija ierūsejusas un pieputējusas, bet tas viss beidzas ar visas prieksas izjaukšanu jo savādāk tās slēdzenes nevarēja noņemt, bet lidz ar to žurkas purniņš tika salikts atpakaļ taisns un saregulēts, tika nopirktas jaunas miglas un savilkti viņām jauni vadi, jo vecajos bija iemeties zaļais, vēl paspēju sataisīt roceni kurai bija principa jaunas kalotkas, bet nenormali ierūsējis viss kas tur var ierūset, ielikts mehānisms elektriskajam logam jo noņemot durvju paneli pavēras skats uz diviem ar reģipsenem pieskrūvētiem koka klucīsiem mehānisma vietā, vel paspeju iepirkt divas gandriz jaunas toyo proxes t1r 225/45zr17 un izvalcēt diskus, gan jau kkādus sikumus aizmirsu uzskaitīt, bet tas pa lielam ari pagaidam ir viss, jo esmu students un maciņa biezums nav bezizmēra.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis kaliks - 29 Okt 2014, 00:10, kopā labots 4 reizes.
aprasksts ok, tik kka bildes neredzu
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Pat negribas lasīt visu to penteri bez bildēm
es lasiju ar ceribu ka bildes paradisies kamer lasiju, bet nekaa...
Piekrītu, tikai komentus izlasīju, neko citu..uteo rakstīja:Pat negribas lasīt visu to penteri bez bildēm
Kad ieliksi bildes, izlasišu. . ..
Bļjā, ku smuks auto!
ja ilgak skatas teksta centra uz vārdu "BIJA", tad pārādas pats auto ar
ar bildem ir tā ka pa šo laiku neviena nav tapusi jo pirmaja nakti kad mašīnu nopirku uzradas kaut kādi pida** kas izsita mašīnai bagažnieka sānu stiklu uu visai mašīnai uz riņķi apvilka ar naglu vai ko tamlīdzīgu švīkas, bet švīkas nevar izpulēt un ir izvilktas lidz spīdīgam bleķim, visa mašīna ir jāpārkrāso
ja visi prasa, tad kautvai tūlīt pat varu aizbraukt nomazgāt auto un sataisit bildes
ja visi prasa, tad kautvai tūlīt pat varu aizbraukt nomazgāt auto un sataisit bildes
Muusdienaas E36 ir diezgan gruuti notureet ideaalaa staavoklii, pat ja pats neesi vinu saskaadeejis, taapeec raadi tik bildes.
atlaust tadiem puderiem rokas :@kaliks rakstīja:ar bildem ir tā ka pa šo laiku neviena nav tapusi jo pirmaja nakti kad mašīnu nopirku uzradas kaut kādi pida** kas izsita mašīnai bagažnieka sānu stiklu uu visai mašīnai uz riņķi apvilka ar naglu vai ko tamlīdzīgu švīkas, bet švīkas nevar izpulēt un ir izvilktas lidz spīdīgam bleķim, visa mašīna ir jāpārkrāso
bildes gan derētu mašīna izklausas tīri tā neko
ok, bildes bus, bet laikam ka ne shodien, jo nevaru uz sitiena usb vadu ziepjutraukam atrast
bussi kadam ieriebis ar jauna auto iegadi, ka svikas savilktas, gan jau kadai kaimintantitei...kaliks rakstīja:ar bildem ir tā ka pa šo laiku neviena nav tapusi jo pirmaja nakti kad mašīnu nopirku uzradas kaut kādi pida** kas izsita mašīnai bagažnieka sānu stiklu uu visai mašīnai uz riņķi apvilka ar naglu vai ko tamlīdzīgu švīkas, bet švīkas nevar izpulēt un ir izvilktas lidz spīdīgam bleķim, visa mašīna ir jāpārkrāso
nē, kaimiņu tantes domāju ka pie vainas nebūs, aizdomas ir uz pāris pazīstamiem un skaudīgiem izdzimteņiem kam rokas izlaust vajadzētu, bet pie rokas neviens pieķerts netika taču skāde diezgan liela, vienīgais ko vēl pēc pirkšanas vajadzeja izdarit bija aizdzīt uzpulēt to auto, bet nu jau par to ipashi neiespringstu un tuvakaja laika vismaz lidz pavasarim neko vairak kā nomazgat to auto nav verts, visās švikas var ar nagu ieķerties
Nesaprotu kur rodas tas stimuls taisīt savu topiku un tādu aprakstu, ka nav pat viena bilde ko parādīt.
Katram savs. Atzīmējās, tagad rādīs bildes lēnā garā Tā teikt - ieintreģēja, tagad visi gaida
Njā abidna ka kautkādi krāni tā sačakarē autiņu. Man kolēģim tas pats juglā bij.
jau uzreiz atvainojos ka bildes ir bildētas ar telefonu un auto nemazgāts, bet taja bridi bija vienalga, jo pilnībā izbeidzās sajugs, sešos vakara mašinu aizvilkām lidz garažai un pus desmitos jau vajadzēja beigtajam sajūga komplektam būt maisā un braukt atpakaļ uz rīgu, bildes vairak domātas tiem skeptiski brēca par to ka nav nevienas bildes, ņemiet par labu, kādas nu viņas ir tādas ir, kad auto atkal ripos, tad būs labākas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šito laikam ss.lv redzēju Tā jau viss zolīdi, salons arī medusmaize
jā, stavēja ss.lv gribēju jau ņemt e30 kupeju, bet parādijās šitas un nosliecos par labu šim aparatam, kaut gan pirkšanas brīdī bija diezgan daudz sīku defektu
man ir problēmas ar bilžu ievietošanu, es nevaru ielikt pārejas bildes, izmet erorus par to ka dazas par lielu un vel kko
man ir problēmas ar bilžu ievietošanu, es nevaru ielikt pārejas bildes, izmet erorus par to ka dazas par lielu un vel kko