E36-kasika V.3
Tad nu sanācis tā ka nopirku 3 e36 biju domājis pirkt vienu e46 un sapratu ka bez 4k normālu paņemt nevar, aizbrauc novērtēju, paņēmu, galvenā prioritāte man bija lai ir laba bundža, sedans, un nav lūkas. Pakaulējos ar īpašnieku jo priekšējās riepas bija konkrēti sliki Iegādājos Ogrē maija vidū, gribēju paspēt uz atklāšanu, bet ar ķīnas atribūtiem bij kauns braukt, un nebij tā īsti laika
Tātad, 325tds ar automātu bet leca silts auksts teicami un automāts īpaši gan neuzrunā
ekstras daudz, ādas salons ar apsildi, kruīzs(šobrīd vajag tikai salona slēzi, lai ietu no benzīna), pašaptumšojošais salona atpakaļskata spogulis, rokubalsti, cietie amīši ar 40/40 sēdinājumu, ļoti patīk kā strādā uz bruģa un zemes ceļa
Ko esmu izdarījis: nopakojis salonu, plikušas durvis, ielicis 18pogu obc, stūre stringu, diski, izņēmis ķinas lampas, izgāju skati ar pirmo, biju ielicis ielicis m52b25, tagad m50b25tu, kārba zf, sajūgs vienmasas, šobrīd padilis 3,15lsd, bet uz galda stellējas cits elements, tikko nopirkti m moldingi, uzlikts priekšējais oem m3 bamperis:bmw:
epopeja bija tāda, ka pirku uzreiz ar domu celšu benzīna dzinēju, nopirktais dzinējs bij konkrēts sūds, pirku no kkāda pidrilas Daugavpilī, sadililis, uzkarsēts, kloķenes un sadalenes dačiki bij beigti, pirku jaunus vdo beigās izjaucām dzinēju a tur piš viņu jūlijs, viss ar melnu piķi, eļļa nebij mainīta varbūt 50k km, galvas blīvai pipec, uz cilindriem nogājis viss nikaslis, vecais čuguna m50b25NV iekšā bij svežaks, nu neko iegrābos meklēju citu dzinēju un sanāca tā kai Raitix no Rēzeknes tieši ielika tirdziņā m50b25tu dzinēju zvanīju uņ ņēmu ciet, želejnieku forumu viņš noteikti neskatas, bet paldies viņam par to iecēlu dzinēju huj nelec, ja arī pielec ļoti hujova iet, izrādās bākas trubas dīzelim un benzīnam atšķiras, saliku tās aizgāja, tagad gan palika tikai izplūde tā ir no 3.0 e46 rīt uzmetinās Par palīdzību saku paldies HE9600, Raitx, Activity, Susurs un kuriem es vēl zvanīju
tikko nopirkts, Pļaviņās bija kauns dzīt pagalmā, ķīna visur te jau pēc pāris stundām, diski, sēdinājums, optika, salons, abšivkas pārtaisīju jo iepriekšējais saimnieks tur izgrieza caurumus vw tumbām šobrīd ir šitāds, ļoti gaidu moldingus no lietotāja archey Topiks tiks papildināts
Tātad, 325tds ar automātu bet leca silts auksts teicami un automāts īpaši gan neuzrunā
ekstras daudz, ādas salons ar apsildi, kruīzs(šobrīd vajag tikai salona slēzi, lai ietu no benzīna), pašaptumšojošais salona atpakaļskata spogulis, rokubalsti, cietie amīši ar 40/40 sēdinājumu, ļoti patīk kā strādā uz bruģa un zemes ceļa
Ko esmu izdarījis: nopakojis salonu, plikušas durvis, ielicis 18pogu obc, stūre stringu, diski, izņēmis ķinas lampas, izgāju skati ar pirmo, biju ielicis ielicis m52b25, tagad m50b25tu, kārba zf, sajūgs vienmasas, šobrīd padilis 3,15lsd, bet uz galda stellējas cits elements, tikko nopirkti m moldingi, uzlikts priekšējais oem m3 bamperis:bmw:
epopeja bija tāda, ka pirku uzreiz ar domu celšu benzīna dzinēju, nopirktais dzinējs bij konkrēts sūds, pirku no kkāda pidrilas Daugavpilī, sadililis, uzkarsēts, kloķenes un sadalenes dačiki bij beigti, pirku jaunus vdo beigās izjaucām dzinēju a tur piš viņu jūlijs, viss ar melnu piķi, eļļa nebij mainīta varbūt 50k km, galvas blīvai pipec, uz cilindriem nogājis viss nikaslis, vecais čuguna m50b25NV iekšā bij svežaks, nu neko iegrābos meklēju citu dzinēju un sanāca tā kai Raitix no Rēzeknes tieši ielika tirdziņā m50b25tu dzinēju zvanīju uņ ņēmu ciet, želejnieku forumu viņš noteikti neskatas, bet paldies viņam par to iecēlu dzinēju huj nelec, ja arī pielec ļoti hujova iet, izrādās bākas trubas dīzelim un benzīnam atšķiras, saliku tās aizgāja, tagad gan palika tikai izplūde tā ir no 3.0 e46 rīt uzmetinās Par palīdzību saku paldies HE9600, Raitx, Activity, Susurs un kuriem es vēl zvanīju
tikko nopirkts, Pļaviņās bija kauns dzīt pagalmā, ķīna visur te jau pēc pāris stundām, diski, sēdinājums, optika, salons, abšivkas pārtaisīju jo iepriekšējais saimnieks tur izgrieza caurumus vw tumbām šobrīd ir šitāds, ļoti gaidu moldingus no lietotāja archey Topiks tiks papildināts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis kasiks - 17 Jūl 2015, 19:16, kopā labots 1 reizi.
jā, iepriekšējais saimnieks, iečakarējis hz no kā viņi ir, man jau ir nopirkta fl brille teicama, ja kāman ir ar oem apmīzēju caurumiem fl brille ideāla pm
EDIT: šodien liekot salonu kopā, zem aizmugures benķa bija lapiņa ar visām ekstram, laikam built sheet saucās
bijuši man 3 e36 un nevienam grīda vai sliekšņi nav ar problēmām, laikam pirmais ko pārbaudu ja kām interesēkur ir melnais, tad viņš ir pie lietotāja Naljanke, un baltais jau ir Guntix īpašumā
kopbilde ar veco, brīdi kad braucu ar tds likās ka tas 2.5i ir konkrētā raķete
EDIT: šodien liekot salonu kopā, zem aizmugures benķa bija lapiņa ar visām ekstram, laikam built sheet saucās
bijuši man 3 e36 un nevienam grīda vai sliekšņi nav ar problēmām, laikam pirmais ko pārbaudu ja kām interesēkur ir melnais, tad viņš ir pie lietotāja Naljanke, un baltais jau ir Guntix īpašumā
kopbilde ar veco, brīdi kad braucu ar tds likās ka tas 2.5i ir konkrētā raķete
Moldingi būs, bet droši ka tikai nākošās nedēļas beigās saņemsi. Skats ar M mouldingiem izmainās baigi, jo tie šaurie parastie mouldingi bojā skati.
Bet tā jau izskatās labs exemplārs.
Bet tā jau izskatās labs exemplārs.
Uz gaišas krāsas e36 m moldingi ļoti izceļas. Un jā šis eksemplārs nemaksāja pat 1.3k tā ka labu e36 vēl var atrast.
Izskatās super kuzavs
Kas tev īsti izmainijās tām degvielas trubām?
Kas tev īsti izmainijās tām degvielas trubām?
quattro ist für sissies
Ielikšu bildi ar bildi kad noņēmu bāku. Sanāk, tā ka dīzelim sūknis pumpē uz dzinēju un otru bākas pusi, benzīnam tikai uz dzinēju, bet atplūde dīzelim ir uz abām bākas pusēm, benīnam tikai uz vienu. Viņas var samainīt nenoņemot bāku, bet es noņēmu, lai vsu tur sakoptu
izskatās really nice!
p.s. varēji jau manus moldinus svākt!
p.s. varēji jau manus moldinus svākt!
Pēdējais labojis Lawwr - 18 Jūl 2015, 09:20, kopā labots 1 reizi.
Oj paldies.
Skaists auto, lai labi ripo!
es jau domāju, būs topiks vai nē izskatās super tev ar tām bundžām baigi veicas
Man ari aktuali sobrid, ir itka sazimets ka jadara, bet butu forsi paskatitities ka citi uztaisakasiks rakstīja:Ielikšu bildi ar bildi kad noņēmu bāku. Sanāk, tā ka dīzelim sūknis pumpē uz dzinēju un otru bākas pusi, benzīnam tikai uz dzinēju, bet atplūde dīzelim ir uz abām bākas pusēm, benīnam tikai uz vienu. Viņas var samainīt nenoņemot bāku, bet es noņēmu, lai vsu tur sakoptu
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
paldies
susur e36 labas bundžas vēl ir, ceturdien pie depo dpili piebrauca onka ar 96+ sedanu melnu, konča, saku labas bundžas vēl ir
un Lawwr, nemaz neprasīju jo ejoša tirgus lieta, un negribi sev viņus pietaupīt?
susur e36 labas bundžas vēl ir, ceturdien pie depo dpili piebrauca onka ar 96+ sedanu melnu, konča, saku labas bundžas vēl ir
un Lawwr, nemaz neprasīju jo ejoša tirgus lieta, un negribi sev viņus pietaupīt?
Nelidoji caur Bebreni kaut kad? Jo esmu pārliecināts, ka redzēju šo e36.
Ekzeklī a kad jūs ar susuru ielās būsiet?
Nu ka dabūji onkas numuru, tad droši vien noderēs pašam!kasiks rakstīja:paldies
domāju ka uz vasaras beigām vajadzētu būtkasiks rakstīja:Ekzeklī a kad jūs ar susuru ielās būsiet?
Skate jāiziet svaiga. Augustā beidzas. Nu darba vel jau, protams, ļoti daudz, bet nu līdz vasaras beigām točna jātiek uz strīpas. Takā vajadzētu updeitot savu topicu, bet nu..Susurs rakstīja:domāju ka uz vasaras beigām vajadzētu būtkasiks rakstīja:Ekzeklī a kad jūs ar susuru ielās būsiet?
laiks iet updeiti kaut kādi ar ir, nomainīju eļļu un filtru, ielēju castrol bet skaļāks dzinējs palika, tagad liquy moly
uzlikti m moldingi
pārlasīju aizmugurējos supportus, palika salikt priekšējie jau ir
no thekukanols iepirku banzinieka ac ventilatoru, dīzeļiem atšķiras, uzliku ģeneratora dzesi, un pārējos plasmasus kas mainās swapojot no dīzeļa uz benzīnu tiku pie vēlviena kruīza komplekta
kas plānots tālāk:
ac sūknis ar trubām, nopirku, tikai jāsaliek
aiz m bamperis
ITB
un jādabūn pliks m54b30, var piedāvāt
un jāsakrāso kas krāsojams
lauku bilde ac ventilatori tiku pie citas 2,5 ieplūdes, pirmo reiz redzēju ar temp dačiku sānā un vakuuma trubu slīpu ieliku koka plauktiņu, iepatikās, jāmeklē viss komplekts pagaidām viss, kad tikšu pie norm bildēm un sakrāsosies būs nākamais update
uzlikti m moldingi
pārlasīju aizmugurējos supportus, palika salikt priekšējie jau ir
no thekukanols iepirku banzinieka ac ventilatoru, dīzeļiem atšķiras, uzliku ģeneratora dzesi, un pārējos plasmasus kas mainās swapojot no dīzeļa uz benzīnu tiku pie vēlviena kruīza komplekta
kas plānots tālāk:
ac sūknis ar trubām, nopirku, tikai jāsaliek
aiz m bamperis
ITB
un jādabūn pliks m54b30, var piedāvāt
un jāsakrāso kas krāsojams
lauku bilde ac ventilatori tiku pie citas 2,5 ieplūdes, pirmo reiz redzēju ar temp dačiku sānā un vakuuma trubu slīpu ieliku koka plauktiņu, iepatikās, jāmeklē viss komplekts pagaidām viss, kad tikšu pie norm bildēm un sakrāsosies būs nākamais update
sliekšņi krīt acīs!