E36-Agris36
Es parasti cenšos neko vispār netiekt ja man nepatīk!
Bet nu neko pretīgāku par oranžiem bleķiem ar lillā skrūvēm es sen neesmu redzējis, vienkārši man nav vārdu.
P.S ar šnicerīšiem tīri okej autiņš izskatās
Bet nu neko pretīgāku par oranžiem bleķiem ar lillā skrūvēm es sen neesmu redzējis, vienkārši man nav vārdu.
P.S ar šnicerīšiem tīri okej autiņš izskatās
Pēdējais labojis edzis - 30 Aug 2015, 17:32, kopā labots 1 reizi.
laikam ka 1.8
jā, kkas smagi nogāja greizi
sākums jau labs, turpinājums briesmīgs tas spoileris ir piģec liec kalpakus atpakal un ravē nost to ķekavu ar steigu!
jā, kkas smagi nogāja greizi
sākums jau labs, turpinājums briesmīgs tas spoileris ir piģec liec kalpakus atpakal un ravē nost to ķekavu ar steigu!
Pirmo reizi man ar jāsaka kāds nelabs komentārs.
Redzot tavu gaumi būtu labāk pircis to Civic, no smuka AC diskota e36 uztaisīji kkādus Civic rīsus.
Redzot tavu gaumi būtu labāk pircis to Civic, no smuka AC diskota e36 uztaisīji kkādus Civic rīsus.
- ikey07
Džīzas! Sapisi visu. Nopērkot auto tas izskatījās stipri labāk.
Paldies!laicaans rakstīja:Lai labi ripo!
Ir 1.8, ar laiku uzlikšu lietos diskus, tiešām nedomāju ka oranži bleķinieki sacels tādu traci
Auto izskatījās tīri zolīds pirms ķēries klāt uzlabojumiem!
Man ir ac type 2 et38 7.5j un nekas neskaras klāt vai kā savādāk. Labāk būtu atstājis to auto kāds ir nevis ko mainījis
Man ir ac type 2 et38 7.5j un nekas neskaras klāt vai kā savādāk. Labāk būtu atstājis to auto kāds ir nevis ko mainījis
Lai labi ripo, bet tu visu dari otrādi, ja oranžie bleķinieki un spoleris būtu bijis sākumā un Tu būtu nomainijis diksus uz šņicelēm un noravējis to briesmīgo spoleri, tad visu būtu labi, bet tagad... samaini visu kā bija izņemot stūri un būs labi.
Aaaa, varbūt tur bildes ir otrādi ieliktas, zin kā, pirmā ir pašreizējais stāvoklis
Tas būtu stirpi labāk.
Interesanti palasīt viedokļus, laikam neesmu izpratis e36 etiķeti, bet varbūt vienkārši cilvēkiem grūti pieņemt kko savādāku, spoileri es diezvai ņemšu nost, manuprāt, e36 ir viens no tiem retajiem bmw modeļiem, kuram tiešām piestāv spoilers, pieņemsim ka diski ir pārāk uzkrītoši, taču tajā es arī nesaskatu nekādu problēmu, ja tādus uzliktu piektajam vai septītajam bembim, tad tas galīgi nebūtu vietā, bet nu e36 ir īstais autiņš ar kuru eksperimentēt un izlīst ārpus rāmjiem, tas taču nav nekāds limuzīns.
Pēdējais labojis Agris36 - 30 Aug 2015, 20:43, kopā labots 2 reizes.
Labi teiks.Agris36 rakstīja:Interesanti palasīt viedokļus, laikam neesmu izpratis e36 etiķeti, bet varbūt vienkārši cilvēkiem grūti pieņemt kko savādāku, spoileri es diezvai ņemšu nost, manuprāt, e36 ir viens no tiem retajiem bmw modeļiem, kuram tiešām piestāv spoilers, pieņemsim ka diski ir pārāk uzkrītoši, taču tajā es arī nesaskatu nekādu problēmu, ja tādus uzliktu piektajam vai septītajam bembim, tad tas galīgi nebūtu vietā, bet nu e36 ir īstais autiņš ar kuru eksperimentēt un izlīst ārpus rāmjiem, tas taču nav nekāds limuzīns.
Un šis liekas,ka ir vienīgais forums kurš vēl nedaudz to pieļauj!
Man ari patik spoleri, bet sis ir pa traku, saboja visu skatu, jo autins izskatas samera jedzigs :)
yes yes yes sākas, `vismaz kaut kas savādāks ` , `galvenais, lai pašam patīk ` etc etcAgris36 rakstīja: bet varbūt vienkārši cilvēkiem grūti pieņemt kko savādāku
tas savādākais 95% gadījumu izskatās pēc sūda - arī šeit
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
vajag stickerbomb un numurzīmi sānā
Miiix rakstīja:vajag stickerbomb un numurzīmi sānā
Haubi ar rūsu un brilli kādā teiksim zaļā krāsā un būs way to go
Auto gateris. Labāk saved kārtībā piekari un liec atpakaļ normālus diskus. Spoileris 2fas4you +sporta bundulis izskatās pēc skārda bundžas.
Kādu želeju parasti liec matos?
Sent from my Lumia 925
Kādu želeju parasti liec matos?
Sent from my Lumia 925
Atgriez auto kā izskatās pirmajā bildē un mazliet sakop sīkumus un būs