Laguna seca blue e36
Sveiki!
Baltais kabris tika pārdots. Nedaudz pabraukāju ar e46, bet sapratu, ka e36 tomēr tuvāk sirdij. Sāku auto meklējumus un Vācuzemē atradu diezgan interesantu piedāvājumu.
Sīkāk par auto: BMW e36 coupe, 1994 gada 2.0 benzīns/gāze.
Auto tika iegādāts pirms pusotra mēneša, oriģinālais krāsojums mauritusblau. Nopirku viņu var teikt pus izjauktā stāvoklī, pie manis viņas lielākā daļa tika atgādāta kastēs. Virsbūve bija daļēji sagatavota krāsošanai. Principā parasta pre-face kupeja ar sterilu virsbūvi, nezinu kā vācietim tas izdevās, bet tā nu tas ir :) Automobīļa aprīkojums kad atbrauca no DE: AC schnitzer short shift sistēma, borbet a diski, parasts auduma salons, kw amji un atsperes, prins lpg gāzes iekārta, motosport izplūdes sistēma (nu Vācietis vismaz tā teica) un Ķīnas lampas
Plāni: Pirmais un pats galvenākais ir cits dzinējs, tad tālāk digitālā klima un pilnais obc, riņķi spidometrā, nomest vēl tuvāk zemei un melnie griesti.
Kas sadarīts: Automobīlis atbrauca pie manis un sākās domas par krāsu, bija divi varianti vai azurite vai laguna seca blue, bet tākā es jau no mazām dienām sapņoju par lsb e46 tad izvēlējos tādu krāsu. Sākās sagatavošanas darbi un automobīlis tika nokrāsots, sameklēta un uzlikta oem m-paka, Gaišais Ādas salons. Paldies lietotājam Pacha no viņa tika iegādāts salons. nopirkti normāli lukturi, priekšā un aizmugurē, sānu spoguļi, priekšējie un aizmugurējie oem moldingi. Uzlikti koiloveri. Samainīta gandrīz visa priekšējā piekare. Automobīļa grīda sapūsta ar gumiju. Uzlikta mtech-3 ādas stūre. Ādas durvju "abšivkas". tika iegādāts subis, pāris skaļruņi. Un sākās konstruktora likšana kopā
Jāizdara: Jāsaliek automobīļa priekša, durvju mehānismi jāsalabo, jāsaslēdz mūzika, jāuzspridzina citas riepas. jāsaliek visādas gumijiņas pa vietām un jāsaliek bagāžnieks.
Tagad laiks bildēm
Baltais kabris tika pārdots. Nedaudz pabraukāju ar e46, bet sapratu, ka e36 tomēr tuvāk sirdij. Sāku auto meklējumus un Vācuzemē atradu diezgan interesantu piedāvājumu.
Sīkāk par auto: BMW e36 coupe, 1994 gada 2.0 benzīns/gāze.
Auto tika iegādāts pirms pusotra mēneša, oriģinālais krāsojums mauritusblau. Nopirku viņu var teikt pus izjauktā stāvoklī, pie manis viņas lielākā daļa tika atgādāta kastēs. Virsbūve bija daļēji sagatavota krāsošanai. Principā parasta pre-face kupeja ar sterilu virsbūvi, nezinu kā vācietim tas izdevās, bet tā nu tas ir :) Automobīļa aprīkojums kad atbrauca no DE: AC schnitzer short shift sistēma, borbet a diski, parasts auduma salons, kw amji un atsperes, prins lpg gāzes iekārta, motosport izplūdes sistēma (nu Vācietis vismaz tā teica) un Ķīnas lampas
Plāni: Pirmais un pats galvenākais ir cits dzinējs, tad tālāk digitālā klima un pilnais obc, riņķi spidometrā, nomest vēl tuvāk zemei un melnie griesti.
Kas sadarīts: Automobīlis atbrauca pie manis un sākās domas par krāsu, bija divi varianti vai azurite vai laguna seca blue, bet tākā es jau no mazām dienām sapņoju par lsb e46 tad izvēlējos tādu krāsu. Sākās sagatavošanas darbi un automobīlis tika nokrāsots, sameklēta un uzlikta oem m-paka, Gaišais Ādas salons. Paldies lietotājam Pacha no viņa tika iegādāts salons. nopirkti normāli lukturi, priekšā un aizmugurē, sānu spoguļi, priekšējie un aizmugurējie oem moldingi. Uzlikti koiloveri. Samainīta gandrīz visa priekšējā piekare. Automobīļa grīda sapūsta ar gumiju. Uzlikta mtech-3 ādas stūre. Ādas durvju "abšivkas". tika iegādāts subis, pāris skaļruņi. Un sākās konstruktora likšana kopā
Jāizdara: Jāsaliek automobīļa priekša, durvju mehānismi jāsalabo, jāsaslēdz mūzika, jāuzspridzina citas riepas. jāsaliek visādas gumijiņas pa vietām un jāsaliek bagāžnieks.
Tagad laiks bildēm
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Akril kraasa
Ari sev gribeju akrilaa krasot bet aizgaju pa citu celju))
Ari sev gribeju akrilaa krasot bet aizgaju pa citu celju))
BMW_The Ultimate Repair Bill
ļoti smuka krāsa! Veiksmi un līdzekļus novest visu līdz galam!
Starp citu, normāli izskatās, kad nav moldingi jeb ja tie būtu kuzava krāsā.
Starp citu, normāli izskatās, kad nav moldingi jeb ja tie būtu kuzava krāsā.
Jau sen, seeeen esmu iemīlējies šai tonī
Veiksmi novest līdz galam un baudāmam iznākumam
Btw, moldingus un citas plastmasas (izņemot nāsis) obligāti melnas
Veiksmi novest līdz galam un baudāmam iznākumam
Btw, moldingus un citas plastmasas (izņemot nāsis) obligāti melnas
Kraasa neierasta bet izskatas ljoti labi baltais salons ari skiet piestaav sai kraasai
krāsa ļoti reta, ļoti pod racing
Ja vēl diski/riepas/sēdinājums būs tāds kā vajag, nevis tas stanceru murgs
Ja vēl diski/riepas/sēdinājums būs tāds kā vajag, nevis tas stanceru murgs
Slēpts saturs: Parādīt
Krāsa Jau labu laiku skatos, kā viena pēc otras tiek nopūsta ar akrilu un sāku arī pats apsvērt šādu variantu. Ja nav noslēpums, kādas ir aptuvenās izmaksas šādam priekam?
Liels paldies visiem
Un moldingi 100% būs melni, nav citu variantu.
Nē nebija riskanti, jo tāpat lielākā daļa detaļu ir pirktas jaunasikey07 rakstīja:smoked
nebija riskanti pirkt pusizjauktu?
Un moldingi 100% būs melni, nav citu variantu.
monobloks rakstīja:Veiksmi darbos! Diski vienkārši konča.
Paldies paldies. Tikkai nezinu vai likt centra vāciņus diskiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es liktu!Artūrs O_o rakstīja:Paldies paldies. Tikkai nezinu vai likt centra vāciņus diskiem
Bez..
ļoti skaista krāsa!
vāciņus labāk atstāj!
vāciņus labāk atstāj!
Izsskatās ļooti labi krāsa, un jā kādas aptuvenās izmaksas? Stpiri lētāk kā ar normālu krāsu vai tik mazliet starpība?
Shit, arvien vairāk foršu e36 sāk te parādīties!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Patiesam labi padarits darbs, un velviens pieklajigs e36 bus ielas!!Artūrs O_o rakstīja:monobloks rakstīja:Veiksmi darbos! Diski vienkārši konča.
Paldies paldies. Tikkai nezinu vai likt centra vāciņus diskiem
Bet mana skatijuma labak bez centriniem, tas iedos vel lielaku deep dish skatu un mazliet brutalak ari.
Šī krāsa nu jau vairs nav retums.
Atlantic Blue man labāk, bet kopumā + par apņēmību!! Skaisti!
Atlantic Blue man labāk, bet kopumā + par apņēmību!! Skaisti!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!