aarchija avusblau tourings
Par auto:
BMW 318i 18.09.1999
Krāsa: orient blau
Nobraukums nepilnas 75k miles
Stūre bardačokā
Pilna M paka
Pēdējais īpašnieks 10 gadus
Hard top(tikai soft top stiklam ir plaisa) un citi sīkumi
Par kabri pat nebiju domājis, bet jau laiciņu šis bija pārdošanā un ļoti patika kā izskatījās, tad izdomāju beidzot aizbraukt un apskatīties viņu, pirmo uzreiz aizbraucu prom nesatiekot saimnieku jo biju cerējis uz vismaz 2.5 dzinēju, un vēl skates nebija un rūsa uz bagāžnieka vāka un uz bākas vāciņa, neapmierināja cena par tādu un aizbraucu. Bet beigās sāku domāt jo likās tīri sakarīgs, tad izlēmu atkal aizbraukt un satikt saimnieku, tad uzzināju ka ir tikai 75k miles un arī hard tops viņiem esot, bet to pa atsevišķu cenu - £400, zināju tikai to ka bez hard top un bez MOT man viņu nevajaga. Sarunājām ar viņas vīru nākošajā dienā par cenu ar svaigu MOT.
Pirmajā dienā nomazgāts un nu jau šodien atrasti vēl daži defektiņi(diemžēl ir rūsiņa arī uz kapota un uz brilles sāk kas veidoties). Tā visā visumā tīri ok stāvoklī.
Kas jau ir izdarīts pa šo laiku:
Nomainīta eļļa ar filtru Bardahl
Nopirktas jaunas riepas vecajiem diskiem(nevija vērts jo pēc nedēļas atradu citus diskus)
Salīmētas durvju abšivkas un nomainīti klipši
Nopirkti style 39 staggered set diski un nopirktas jaunas riepas priekšai
Ielikts 18 pogu onc ar BC slēdzi
Ielikts oem izgaismotais ātrum kloķis(pirku jaunu)
Ielikts elkoņbalsts
Sataisīta subim kaste un ielikts subis ar pastiprinātāju
Ielikti hromētie rokturi
Nomainīta saplēstā aizmugures lampa
Nomainīta priekšas bamperim cita oem reste
Ielikts cupholder
Nokrāsota konsole
Ielikti koka apdares elementi interjerā
Nomainīta cita stūre un ieliktas multistūres pogas ar lenti
Nopirkti oem m spoguļi un nokrāsotu
Ielikti OEM PDC
Uzlikts number plate delete mouldings
Nomainīti priekšas bremžu diski ar klučiem(brembo)
Priekšas top mounti un stabilizatora stieņi nomainīti
Uzlikts 5l logu bačoks
Nomainīts termostats un nomainīts antifreez
Nomainīts heater valve
Un vēl daudz visādu sīkumu
BMW 318i 18.09.1999
Krāsa: orient blau
Nobraukums nepilnas 75k miles
Stūre bardačokā
Pilna M paka
Pēdējais īpašnieks 10 gadus
Hard top(tikai soft top stiklam ir plaisa) un citi sīkumi
Par kabri pat nebiju domājis, bet jau laiciņu šis bija pārdošanā un ļoti patika kā izskatījās, tad izdomāju beidzot aizbraukt un apskatīties viņu, pirmo uzreiz aizbraucu prom nesatiekot saimnieku jo biju cerējis uz vismaz 2.5 dzinēju, un vēl skates nebija un rūsa uz bagāžnieka vāka un uz bākas vāciņa, neapmierināja cena par tādu un aizbraucu. Bet beigās sāku domāt jo likās tīri sakarīgs, tad izlēmu atkal aizbraukt un satikt saimnieku, tad uzzināju ka ir tikai 75k miles un arī hard tops viņiem esot, bet to pa atsevišķu cenu - £400, zināju tikai to ka bez hard top un bez MOT man viņu nevajaga. Sarunājām ar viņas vīru nākošajā dienā par cenu ar svaigu MOT.
Pirmajā dienā nomazgāts un nu jau šodien atrasti vēl daži defektiņi(diemžēl ir rūsiņa arī uz kapota un uz brilles sāk kas veidoties). Tā visā visumā tīri ok stāvoklī.
Kas jau ir izdarīts pa šo laiku:
Nomainīta eļļa ar filtru Bardahl
Nopirktas jaunas riepas vecajiem diskiem(nevija vērts jo pēc nedēļas atradu citus diskus)
Salīmētas durvju abšivkas un nomainīti klipši
Nopirkti style 39 staggered set diski un nopirktas jaunas riepas priekšai
Ielikts 18 pogu onc ar BC slēdzi
Ielikts oem izgaismotais ātrum kloķis(pirku jaunu)
Ielikts elkoņbalsts
Sataisīta subim kaste un ielikts subis ar pastiprinātāju
Ielikti hromētie rokturi
Nomainīta saplēstā aizmugures lampa
Nomainīta priekšas bamperim cita oem reste
Ielikts cupholder
Nokrāsota konsole
Ielikti koka apdares elementi interjerā
Nomainīta cita stūre un ieliktas multistūres pogas ar lenti
Nopirkti oem m spoguļi un nokrāsotu
Ielikti OEM PDC
Uzlikts number plate delete mouldings
Nomainīti priekšas bremžu diski ar klučiem(brembo)
Priekšas top mounti un stabilizatora stieņi nomainīti
Uzlikts 5l logu bačoks
Nomainīts termostats un nomainīts antifreez
Nomainīts heater valve
Un vēl daudz visādu sīkumu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis aarchijs - 03 Mai 2016, 20:53, kopā labots 2 reizes.
Apsveicu ar iegādi un veiksmi darbos!
P.S. - Kā jau teicu, ārēji mans izskatījās tieši tāpat!
Mpaka,Hardtops un style 30
P.S. - Kā jau teicu, ārēji mans izskatījās tieši tāpat!
Mpaka,Hardtops un style 30
apsveicu ar kabrio
Nu diski būs, bet tika ierakstīti tikai tuvākie plāni. Nezinu kā izskatītos ac type 2 no mana touringa uz cabrio, bet vairāk doma ir par style 24
Vakar ielikts cits maģītis un šodien būs salons jāizstīra
Kāds var ieteikt kur var pa lēto dabūt jaunu oem izgaismoto ātrum kloķi? Kādu laiciņu atpakaļ bija pa zemāku cenu, bet tagad skatos ka tie sludinājumi ir pazuduši
Vakar ielikts cits maģītis un šodien būs salons jāizstīra
Kāds var ieteikt kur var pa lēto dabūt jaunu oem izgaismoto ātrum kloķi? Kādu laiciņu atpakaļ bija pa zemāku cenu, bet tagad skatos ka tie sludinājumi ir pazuduši
Nekas nav kabrim darīts. Šodien tikai satīriju salonu.
Ar ko lai tīra griestus? Ir vairāk pa kādam zirnekļa tīklam kurus vajaga dabūt nost.
Un vēl kondišku kad ieslēdz uz mazāku ātrumu(līdz pusei aptuveni) tad viņa kārtīgi nestrādā: slēdzas ātrāk/lēnāk pari no sevis, bet kad uzgriež uz ātro režījumu tad itkā viss strādā. Vainīgs ir tas ezis?
Un kā lai sataisa to sietu aiz krēsliem jo abiem viņš ir nokarājies?
Ar ko lai tīra griestus? Ir vairāk pa kādam zirnekļa tīklam kurus vajaga dabūt nost.
Un vēl kondišku kad ieslēdz uz mazāku ātrumu(līdz pusei aptuveni) tad viņa kārtīgi nestrādā: slēdzas ātrāk/lēnāk pari no sevis, bet kad uzgriež uz ātro režījumu tad itkā viss strādā. Vainīgs ir tas ezis?
Un kā lai sataisa to sietu aiz krēsliem jo abiem viņš ir nokarājies?
labs bezjumta e36
Ir savi mīnusi, bet nav nekas pārāk slikts. Tagad jāpameklē citi diski kabrim, jo šiem diskiem jaunas riepas negribās pirkt, labāk atrast style 24.
Es vēl aizvien nožēloju ka pavasarī nenopirku kabri, tā ka izbaudi arī manā vietā, jo izskatās labs
- ikey07
Nu man jau baigi patīk tas kabris... kautvai nemotors
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Vienīgais mīnus ka kāds man bija ieburaucis priekšas spārnā un aizmuka(nedaudz izbojāta priekša, nav uzkrītoši, bet nepatīkami jo viss bija labs pirms tam)
Manējā krāsa
Ar sietiem aiz krēsliem, jānomaina, jo izstaipīto gumiju diez vai kaut kā var izlabot.
Ar sietiem aiz krēsliem, jānomaina, jo izstaipīto gumiju diez vai kaut kā var izlabot.
Personiigi man nebija tim traki iztaipijusies, bet tikai mazliet, savilkās atpakal
Ja nav noslēpums, tad cik tādam insurance un protams cik tev tā bonus klase jau ir?
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Nu insurance būs diezgan paliels £2000 uz gadu(bet mēģināšu dabūt lētāk, jo pirkšu insurance uz Novembra beigām kad man paliks 21)palsed rakstīja:Ja nav noslēpums, tad cik tādam insurance un protams cik tev tā bonus klase jau ir?
Un neesmu vēl ar UK auto braucis tākā NCB man nav.
+ tur var vainu nomainīt to gumiju vai piekārši to pielikt stingrāk.Rob rakstīja:Manējā krāsa
Ņemas nost no otras puses.
līdz 25 ja nemaldos nav atšķirība, būs kosmoss jebkurā gadījumāaarchijs rakstīja:Nu insurance būs diezgan paliels £2000 uz gadu(bet mēģināšu dabūt lētāk, jo pirkšu insurance uz Novembra beigām kad man paliks 21)palsed rakstīja:Ja nav noslēpums, tad cik tādam insurance un protams cik tev tā bonus klase jau ir?
Un neesmu vēl ar UK auto braucis tākā NCB man nav.
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Var jau polisē visādus brīnumus sarakstīt, jo cenu arī nosaka kurā pilsēta auto tiek lietots, kur turēts, uz kā vārda, utt..palsed rakstīja:līdz 25 ja nemaldos nav atšķirība, būs kosmoss jebkurā gadījumā
Bet nu jā, kosmoss tāpat būs jo nav fiesta, corsa vai cits triperis
Nopirkts obc(pagaidām tikai savienots lai laiku rāda, jo ārā slikts laiks lai ko vairāk savilktu)
Saņēmu eļļu(tiks nomainīta kad pēc 2x nedēļām kad arī kabri sākšu lietot)
Uzlikta labāka ātrum kloķa ādiņa
Nomainīts ezis
Kad nākošnedēļ ko vairāk izdarīšu(jāuzliek cits àtrum kloķis, cita stūre un vēl visādi sīkumi)
Saņēmu eļļu(tiks nomainīta kad pēc 2x nedēļām kad arī kabri sākšu lietot)
Uzlikta labāka ātrum kloķa ādiņa
Nomainīts ezis
Kad nākošnedēļ ko vairāk izdarīšu(jāuzliek cits àtrum kloķis, cita stūre un vēl visādi sīkumi)