E36-kristiks97
Bildes nerāda!
salabojuAģis rakstīja:Bildes nerāda!
darijums .
kristiks97 rakstīja:Izbraucot jau jutu to, ka motoram paduškas ir beigtas un sajūgs slīd, bet nu tas tajā brīdī likās sīkums, jo kā nekā mašīnu gribējās.
Nu neko, nositu cenu līdz 2000 eur un laidām pārrakstīt
Sūdu maiss konkrēts!!! Tev tak neviens nespieda to e46 pirkt, - izbrauci, saprati ka audzas, un nopirki!!kristiks97 rakstīja:Variet mani uzskatīt par baigo sūdu maisu, ka tā iesmēreju savu auto, bet nu man viņu tieši tāpat iesmērēja un tā tas krievu bizness pie mums Latvijā grozās
Un ja želejnieks ir foruma biedrs, tad lūdz dievu ka galvā nedabū kādā meetingā
Es jau rakstīju, ka mašīnu ļoti gribējās un tāpēc nopirku.Pjērs rakstīja:kristiks97 rakstīja:Izbraucot jau jutu to, ka motoram paduškas ir beigtas un sajūgs slīd, bet nu tas tajā brīdī likās sīkums, jo kā nekā mašīnu gribējās.
Nu neko, nositu cenu līdz 2000 eur un laidām pārrakstītSūdu maiss konkrēts!!! Tev tak neviens nespieda to e46 pirkt, - izbrauci, saprati ka audzas, un nopirki!!kristiks97 rakstīja:Variet mani uzskatīt par baigo sūdu maisu, ka tā iesmēreju savu auto, bet nu man viņu tieši tāpat iesmērēja un tā tas krievu bizness pie mums Latvijā grozās
Un ja želejnieks ir foruma biedrs, tad lūdz dievu ka galvā nedabū kādā meetingā
Mēs jau sazvanījāmies un viņš pats teica - " darījums paliek darījūms".
Tāpat e46 jau kādu laiku ir uzsists gaisā un tagad viņam ir tāds pats, tikai common rails.
Krievu business. Common, tāpat varēja nopirkt no jebkura cita, kā no lietuvieša, tā no latvieša)) Dirty business būtu ja tas vis suds būtu paslēpt un pa virsu uzkrāsots, bet visi kodjaki bija uzreiz redzami)
100 banānu tev!PapaKarlito rakstīja:Krievu business. Common, tāpat varēja nopirkt no jebkura cita, kā no lietuvieša, tā no latvieša)) Dirty business būtu ja tas vis suds būtu paslēpt un pa virsu uzkrāsots, bet visi kodjaki bija uzreiz redzami)
Pie tam es arī lielāko daļu no defektiem pastāstīju.