baumaņa lowbudget trampdrifter

Profila bilde
baumanis
Ziņojumi: 1576
Pievienojies: 20 Dec 2011, 17:39
Braucu ar: Quattro
Atrašanās vieta: Dobele/Jelgava
Reputācija: 1

12 Okt 2015, 21:42

esmu atpakaļ ar kārtejo super urnu :hahaha:
kopš pārdevu kompactu pagājuši 3 mēneši , tika iegādāts daily wagons ar dīzeļmotoru ,un kompakts nebija vajadzīgs , nobraukāju 2mēnešus un sākās lomkas ka vajag e36 miseni ar ko var iztrakoties, + ziema tuvojās un ar FWD jutu ka būs pakaļā :lol: , vienu pirmdienu , tika atvērts ss.lv , un iegāju pie 320 , paņēmu uzspiedu pašu lētāko ar TA un dokumentiem , pazvaniju , teicu lai ņem arā ka braucu pakaļ un ka neintersē pilnīgi nekas par auto :hahaha:
tad nu iegādājos
320 vanoss , 94 gada, pilnīga misene ar kuru bij doma ziemu izvilkt un izjaukt , un tad atkal protams sākās
2.0 nehuja negāja , pec 3 dienām vnk izrauts arāa un izmests misenē , nopirkts 2.8 motors , koilas, r16 diski no e38,slieksnu uzlikas, 4.27 reduktors ,
lai neierautu galigos miinusos , pardevu durvju apsivkas un lsd kas izradijas bija uz auto , jo salons tpt nav vajadzigs
plani pagaidam : salikt lidz galam dzineju , piedarbinat
uzbuvet izpludi
pieregistreet uz sava varda
sametinat gridu
samaintit piekaree to kas jamaina
sist pa sajugu un baudiit ziemu :supeer:
pagaidam paris bildes un taa
driiz visu papildinasu , jo beidzot sak paradities laiks lai varetu visu atri pabeigt un sak braukt ielaas
pirksanas briidi
Attēls
Attēls
2.8 jau pareizājā vietā
Attēls
Attēls
prieksā uzliktas koilas, r16 un slieksnu uzlikas,
Attēls
sonedel planos salikt dzineju visu , aizmugure uzlikt sedinatas atsperes, salikt prieksu atpakal , gribetos nakamnedel uz CSDD jau :bye:
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

tad tīri ziemas auto būs?
Profila bilde
baumanis

RENIO rakstīja:tad tīri ziemas auto būs?
sobrīd jā, ta lai būtu ar ko ziemā pa trasēm pabraukt un naktīs rajonu pakaitināt , pēc tam domāšu ko ar viņu darīt :hahaha:
Profila bilde
Karrlo
Ziņojumi: 664
Pievienojies: 05 Nov 2011, 17:44
Braucu ar: V8
Reputācija: 2

Man gan liekas ,ka jāsāk tieši būtu ar punktu ``piereģistrēt auto uz sava vārda`` ,ir bijusi negatīva pieredze ar šo ,tapēc iesaku :hahaha:
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5

www.karrlodrift.lv
Profila bilde
Edvards77
Ziņojumi: 253
Pievienojies: 08 Feb 2015, 02:00
Braucu ar: behu
Atrašanās vieta: Tukuma
Reputācija: 2

Biju pavasarī skatīties šo bembi, tad neko neteica par lsd un par tādu pašu cenu tad gribēja pārdot :D Čalis bija gatavs mainīt pret golfu, bet tad pazuda ar galiem :idiots:
Profila bilde
baumanis

Karrlo rakstīja:Man gan liekas ,ka jāsāk tieši būtu ar punktu ``piereģistrēt auto uz sava vārda`` ,ir bijusi negatīva pieredze ar šo ,tapēc iesaku :hahaha:
ja man tas arī ļoti uztrauc , itka csdd jautāju , liegumu un sodu pagaidām nav, auto ir noņemts no uzskaites aprīlī , pa lielam vajadzēja uzkraut uz traļa un aizvest uz csdd , pirms liku motoru utt :hahaha: , bet nu cerams ka viss būs labi :hahaha:
Profila bilde
baumanis

Edvards77 rakstīja:Biju pavasarī skatīties šo bembi, tad neko neteica par lsd un par tādu pašu cenu tad gribēja pārdot :D Čalis bija gatavs mainīt pret golfu, bet tad pazuda ar galiem :idiots:
es arī biju pamanijis ka viņš ļoti ilgi ceļoja pa ss.lv , pats viņu panēmu limbažos pa 450eur , pardodot apsivkas un lsd , 170 eur jau dabūju atpakaļ :hahaha: pa lielam izmaksājis nu jau 280 eur tas auto :hahaha:
Profila bilde
baumanis

auto , jau kā nedēļu ielās,
salikts, piereģistrēts , sametināts viss, utt,
sākumā uzliku 4.27 reduktoru , 3 dienas un izbeidzās , tagad uzliku 3.45 , redzēs kā turēs ,motoram ielieta jauna 5w30 sintētika ,jauns eļļas filtrs un koniskais , prieks par to ka pēc pārīs dienu spridzināšanas, motors ir pilnīgi sauss, nekur nav pēdas ka kaut kas sulotos un tā, strādā vnk perfekti un pateriņš arī draudzīgs
uz doto brīdi plānotās lietas
90mm stūrīte ,
pēc TA, kura jau beigsies pēc 9 dienām , e46 plaukti , hidro
shortshifters
ZF karbu atrast un uzlikt
šur tur poly salikt
pagaidām šoferim ielikts recaro benķis , bet domāju , ja būs lieka nauda, ielikt kaut ko foršāku ,
kaut kā tā pagaidām top mans racecars :D :hahaha: lai taisnojas tās rokas , jo iekāpjot bmw pēc audi , tās ir līkas :lol:
otrā diena ar bmw , ar 4.27 izrādās spolē arī ar 4to robu , un hujaks :hahaha:
Attēls
otrs fails, patīk naktīs pa granteni pastiept , nu arī pastiepu , tā iekarsu , ka uz 120km/h izgāju nelielu S veida līkumiņu , un pēc viņa uzreiz 90grādu līkums, nezinu kas notikās, atrums pa lielu , vai vnk noraustijos, un še , gandrīz iespējams būtu jumtinieks , bet tas tā , šitā masīna tam tika būvēta , built to destroy :super:
Attēls
Attēls
s4 quattro vajadzēja 30 min vai izrautu mani no turienes arā :hahaha: :lol:
pāris snapshoti
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
vēlak ieliksu vairāk bildes :bye:
Profila bilde
realmen69
Ziņojumi: 220
Pievienojies: 22 Okt 2014, 22:39
Braucu ar: estorill coupe
cipruss19 rakstīja:Pašam neliekas, ka pilnīgu lūzni te atrādi cilvēkiem?
Es domāju, ka viņš to ļoti labi saprot :idiots:

Veiksmi TA un nodzīvot ziemu līdz galam! :giggle:
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

Viņam uz grīdas mazāk ielāpu kā daudziem citiem (ieskaitot manējo vienu), turklāt, stāvoklī, kādā ir šobrīd, ss-ā pa 1k aizietu :lol: tā kā pilnīga miskaste nav :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
Kurlis
Ziņojumi: 789
Pievienojies: 26 Feb 2013, 20:49
HOONIGAN :gigigi:
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

Kikaps rakstīja:Viņam uz grīdas mazāk ielāpu kā daudziem citiem (ieskaitot manējo vienu), turklāt, stāvoklī, kādā ir šobrīd, ss-ā pa 1k aizietu :lol: tā kā pilnīga miskaste nav :)
:grrr: Neticu, ka šim pa 1k būtu ņēmējs, ja jau es savējo jau pus gadu pa to pašu ciparu nevaru nopārdot...

Normāls ziemas dampis, bet ja viņš tikai tādam nolūkam ir domāts, neredzu jēgu taisīt topiku!
spinn540
Ziņojumi: 40
Pievienojies: 07 Feb 2012, 23:50
ZzevsS rakstīja:
Kikaps rakstīja:Viņam uz grīdas mazāk ielāpu kā daudziem citiem (ieskaitot manējo vienu), turklāt, stāvoklī, kādā ir šobrīd, ss-ā pa 1k aizietu :lol: tā kā pilnīga miskaste nav :)
:grrr: Neticu, ka šim pa 1k būtu ņēmējs, ja jau es savējo jau pus gadu pa to pašu ciparu nevaru nopārdot...

Normāls ziemas dampis, bet ja viņš tikai tādam nolūkam ir domāts, neredzu jēgu taisīt topiku!
2,8 koilas ,sametinats normals dampis ,pa 1,3 aizietu iizij game
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

spinn540 rakstīja:
ZzevsS rakstīja:

2,8 koilas ,sametinats normals dampis ,pa 1,3 aizietu iizij game
Nepamanīju, ka tur 2.8 ielikts... :D Jā, ar 2.8, jaunu TA gan jau ka aizietu.
a6kurs
Ziņojumi: 77
Pievienojies: 18 Mar 2015, 00:18
Braucu ar: Driftmissile
Atrašanās vieta: Dobele
es pat zinu kam viņš aizietu. :clap:
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga
Kurlis rakstīja:HOONIGAN :gigigi:
:lol: :lol: :lol: :lol:
howis
Ziņojumi: 68
Pievienojies: 11 Jan 2015, 16:00
Braucu ar: 2eur pie vadītāja.
Man patīk "Mans E36" sadaļas apraksts: "Atrādam savus skaistos E36." :gigigi:
Profila bilde
baumanis

Ja misene konkreetaa , zinu ka vizuali neuzrunaa un taa , bet zinu ka te ir daudzi kam patik sada veida topiki , tpc ari uztaisiju, un nevajag muldeet ka te neka nav , motors jau ielikts , piekare arii tiek salikta jau pareizaa , vizualais pagaidam nav primarais , cita lieta butu , ja butu sarakstijis ka liksu st5 , m paku , parkrasosu ,utt , ka to seit saraksta visi liekot sadu miseni , bet beigas atdod naglas jo beidzas apdrosinasana
Auto nepardosu pagaidam , un ja gribesu pardot , mierigi atradisu kam vinu pa~ 1,5 k pardod ,
Profila bilde
baumanis

realmen69 rakstīja:
cipruss19 rakstīja:Pašam neliekas, ka pilnīgu lūzni te atrādi cilvēkiem?
Es domāju, ka viņš to ļoti labi saprot :idiots:

Veiksmi TA un nodzīvot ziemu līdz galam! :giggle:
Cipruss tu buti mazak runajis pa luzniem :hahaha:
Prieks ka beidzot sakraji vecam semakam, nevis kartejam luznim
zarins
Ziņojumi: 36
Pievienojies: 13 Nov 2013, 16:28
Braucu ar: velosipedu un muti
virziens pareizs priekš ziemas!
keep fishing! :clap:
neesi domājis par skrūvējamo drošības karkasu?