E36-Garajs
labs vakars! tākā pēdējā laikā apgrozos šajā forumā, tad atrādīšu jums savu touringu!
viss sākās apmeram pirms gada.. darba kolēģi vairākums ir bmw fani, es lidz bmw iegādei biju/esmu vw fans, bet sanāca bieži pavizinaties un apspriest bmw lietas.. saku skatities e36 iekš ss.lv, visiem piedavāju maiņu, jo man ka ikdienas auto bija b5 pasāts, kuru biju nolēmis iemainit pret e36 touringu, jo sedani kaut kaa nevisai.. daudzi atteica, ar dažiem satikos, bet nu nacas atteikties, jo nebija ko grābt no tam mašīnam.. tad atradu sludinajumu, kurā bija iestarpināts teksts "pardod vai maina pret b5 pasatu, audi kkadu utt..." uzzvanu, sarunaju satikties un tā es esmu bmw ipašnieks šobrīd, lai gan pirmstam teicu ka nebus man bmw un veljo vairaak žurka
tādat mašīna ir 97. gada, montreal blau krāsā, komplektacija diezgan ok, 18 pogu obc, duala klima, pusadas recaro, m sliekšņi, bamperi, melni griesti un vel šis tas
motors bija tds..
rusa bija maz, tik cik bagažnieka vaks un pakaļarkas!
ziemas priekus izbaudiiju no visas sirds! naca pavasaris, dabuju r16 style nezinu kādus
nokrasoju stulba krāsā un vasaras sākumā izdzinu ruslanu un sakrāsoju arkas, sparnus un bagāžvaku! tikai tonis atšķirās, veikala nepareizi uzjauca
vel sametinaju vienu caurumiņu slieksnī, pieleju sliekšņus ar movilu, apakšu apstradaju ar skabo un parasto grunti, noputu ar grubuli!
tad aizbraucu uz Ta, dabuju paris divniekus par eļļas nopludem un vel šoto.. nobraucu slimibas lapu un ta ari palika setsmalē, jo darbā sākās sezona un laika vairs nesanaca vispār pieķerties.. visu vasaru nostaveja, tagat rudenī dabuju donoru, sudraba krasas sedanu ar m50b25 dzinēju.. kuzovs metams, tilts izpuvis arā, ventilejamas arkas, sliekšņi.. motoru izņēmu, samainiju blives, sakopu nedaudz un ieliku savā!
biju uz apskati, uztaisiju 1 pakāpes pārbuvi un dabuju atkal slimibas lapu par roceni, vienu buksi, atgazem un vel kko..
pagaidam mēģinu tikt galā ar atgāzēm.. jo ir atvienots gmm, kad bija pievienots tad lejas pāri, zili dumi izputeja utt.. uzliku citu zondi, tapat neiet.. nezinu ko vainot, jo šis ir mans pirmais benzindzinējs.. pirmstam tikai ar dizeļiem krāmejos.. gribētos pieslegties pie pc, paskatities ko rāda!
ir ari visādas bildes!
pasāts, kuru iemainiju pret e36: e36, pirmaja dienā kad samainiju! pēc divām nedēļām neizdevies drifts!
samainiju tiltu, uzliku citus diskus!
notonēju priekšā lampas!
drifts pa poligonu
tad sāku apkarot Ruslanu!
kad biju sašpaktelejis, nokrāsoju visu!
p.s bildes saliku apmēram pec secibas, isti vairs neatceros kas ka notika
p.s.s pavasarī gribētos uzlikt coilus un smukus diskus, un vel šo to!
tas pagaidām viss..

viss sākās apmeram pirms gada.. darba kolēģi vairākums ir bmw fani, es lidz bmw iegādei biju/esmu vw fans, bet sanāca bieži pavizinaties un apspriest bmw lietas.. saku skatities e36 iekš ss.lv, visiem piedavāju maiņu, jo man ka ikdienas auto bija b5 pasāts, kuru biju nolēmis iemainit pret e36 touringu, jo sedani kaut kaa nevisai.. daudzi atteica, ar dažiem satikos, bet nu nacas atteikties, jo nebija ko grābt no tam mašīnam.. tad atradu sludinajumu, kurā bija iestarpināts teksts "pardod vai maina pret b5 pasatu, audi kkadu utt..." uzzvanu, sarunaju satikties un tā es esmu bmw ipašnieks šobrīd, lai gan pirmstam teicu ka nebus man bmw un veljo vairaak žurka

tādat mašīna ir 97. gada, montreal blau krāsā, komplektacija diezgan ok, 18 pogu obc, duala klima, pusadas recaro, m sliekšņi, bamperi, melni griesti un vel šis tas

rusa bija maz, tik cik bagažnieka vaks un pakaļarkas!
ziemas priekus izbaudiiju no visas sirds! naca pavasaris, dabuju r16 style nezinu kādus

tad aizbraucu uz Ta, dabuju paris divniekus par eļļas nopludem un vel šoto.. nobraucu slimibas lapu un ta ari palika setsmalē, jo darbā sākās sezona un laika vairs nesanaca vispār pieķerties.. visu vasaru nostaveja, tagat rudenī dabuju donoru, sudraba krasas sedanu ar m50b25 dzinēju.. kuzovs metams, tilts izpuvis arā, ventilejamas arkas, sliekšņi.. motoru izņēmu, samainiju blives, sakopu nedaudz un ieliku savā!
biju uz apskati, uztaisiju 1 pakāpes pārbuvi un dabuju atkal slimibas lapu par roceni, vienu buksi, atgazem un vel kko..
pagaidam mēģinu tikt galā ar atgāzēm.. jo ir atvienots gmm, kad bija pievienots tad lejas pāri, zili dumi izputeja utt.. uzliku citu zondi, tapat neiet.. nezinu ko vainot, jo šis ir mans pirmais benzindzinējs.. pirmstam tikai ar dizeļiem krāmejos.. gribētos pieslegties pie pc, paskatities ko rāda!
ir ari visādas bildes!
pasāts, kuru iemainiju pret e36: e36, pirmaja dienā kad samainiju! pēc divām nedēļām neizdevies drifts!

p.s.s pavasarī gribētos uzlikt coilus un smukus diskus, un vel šo to!
tas pagaidām viss..

vel gadījas tā, ka atvēras haube, bet netrapija stiklā! haube protams metama, bet šodien dabūju citu, vajadzīgajā krāsā! ir visadi skrāpējumi bet cerams, ka tie izpulēsies!nav man pagaidam neviena attēla kā izskatas šobrīd!
vel dažas bildes! blivites eļļa, antifriizs u.c sikumi bye tds
p.s kā redzams bildēs, tad visu daru mājās un mācos izdarīt pats, tapēc ļoti nekritizējat mani 
vel dažas bildes! blivites eļļa, antifriizs u.c sikumi bye tds

Prieks, ka vēl viens e36 tiek atgriezts ierindā!
Veiksmi darbos tā turpināt!
P.S. Caddy arī pievilcīgs!
Netiek tirgots?

P.S. Caddy arī pievilcīgs!

Sveikts touringu pulkā!
izskatās ka viss notiek uz labu!
tā tik turpināt!
Baigi liekas ka šo caddy redzēju Pūrē pa vasaru!

Baigi liekas ka šo caddy redzēju Pūrē pa vasaru!

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
paldies :)
jā, ļoti iespejams.. dzivoju netālu no Pūres
jā, ļoti iespejams.. dzivoju netālu no Pūres

winter mode on!
pagaidam uz šādiem diskiem, bet plānoju likt oem e34 dzelziniekus grafītkrāsā!
vakar no ziemelis23 tika iegadatas sedinātās atsperes aizmugurē, apmierina rezultāts, jo pirmstam bija flexpower
bilde slikta, jo gan kamera gan laiks bija slikts.. p.s vel tuvvākaja laikā mainīšu priekšējo optiku, jo donoram bija daudz labaka stavokli + oem smoked pavaroti! un ielikšu atpakaļ migliniekus
pagaidam uz šādiem diskiem, bet plānoju likt oem e34 dzelziniekus grafītkrāsā!
vakar no ziemelis23 tika iegadatas sedinātās atsperes aizmugurē, apmierina rezultāts, jo pirmstam bija flexpower

bilde slikta, jo gan kamera gan laiks bija slikts.. p.s vel tuvvākaja laikā mainīšu priekšējo optiku, jo donoram bija daudz labaka stavokli + oem smoked pavaroti! un ielikšu atpakaļ migliniekus

Zināmi un redzēti auto
Vairs nav sarkanais mk1?

sarkanais mk1 ir vel, stav bez Ta, gaida labākus laikus
bmw samainiju zondi, uzspraudu atpakaļ gmm, čota liekas ka neiet un rij beņu nejegaa.. bet liekas ka gmm ir dzivs, varbut ka detonacijas deveji pipec?

bmw samainiju zondi, uzspraudu atpakaļ gmm, čota liekas ka neiet un rij beņu nejegaa.. bet liekas ka gmm ir dzivs, varbut ka detonacijas deveji pipec?
šodien uzlikts metinats reduktors, 3,64 attieciba, teikšu ka man riktigi patik tagat braukt, un ari mest slīpi, jo nekad iepriekš nebija pieredze kramet ar metinatu difu.. vel ieliktas priekša miglas, rit jaieliek atpakaļ vannabe omp sturite un nakošnedeļ janomaina viens sailentbloks, vai ari abi, tad redzes. jo viens neiztureja sodien 
Sent from my LG-P710 using Tapatalk

Sent from my LG-P710 using Tapatalk

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Nu ja šitāda noņemšanās, agrāk vai vēlāk piegriežas.
Mazs rūsējis, arkas, vāks, slieksnis metināts, tas neizklausās pēc mazas rūsas.
Mazs rūsējis, arkas, vāks, slieksnis metināts, tas neizklausās pēc mazas rūsas.
Īpaši jau negribu pārdot, vnk sāk domas klīst uz kaut ko jaunāku..
Nu vecīt, sametinaju tikai vienu mazu caurumiņu slieksnī, priekšas spārnam stūrīti.. Uz arkām kur bija virspusēja rūsa, apstrādāju, ar visādām gruntim un pārējo.. Salīdzinoši domāju ka rūsas ir ļoti maz! Ja teiktu ka auto ir max sterils tad OK, varētu piesieties vārdiem..
Sent from my E560 using Tapatalk
Nu vecīt, sametinaju tikai vienu mazu caurumiņu slieksnī, priekšas spārnam stūrīti.. Uz arkām kur bija virspusēja rūsa, apstrādāju, ar visādām gruntim un pārējo.. Salīdzinoši domāju ka rūsas ir ļoti maz! Ja teiktu ka auto ir max sterils tad OK, varētu piesieties vārdiem..

Mans uzskats, ja auto jau jāmetina, tas sāk iet uz lamatas pusi. Rūsas likvidēšana cits stāsts.
Bildes gan varēja būt labākas, izskatās ar kartupeli uzņemtas. Nav uzbauciens.
Tad jau Armando arī tagad top lamata, jo ir bundžu metinajis.Rob rakstīja:Mans uzskats, ja auto jau jāmetina, tas sāk iet uz lamatas pusi. Rūsas likvidēšana cits stāsts.

Kāda tam nozīme, kas metina, viņš kāds etalons.ronsonol rakstīja:Tad jau Armando arī tagad top lamata, jo ir bundžu metinajis.Rob rakstīja:Mans uzskats, ja auto jau jāmetina, tas sāk iet uz lamatas pusi. Rūsas likvidēšana cits stāsts.
No offence bet tad jau pusforumam ir lamatas.. Lai vai kā šis auto man ir kā ziemas/ikdienas braucamais ar kuru varu arī paslipet.. Nav man tads entuziasms lai iespringtu baigi uz sīkumiem..