Mauritius kupeja- Bogdans
Sveiki biedri, dāmas un kungi, studenti, pensionāri, heitotāji.
Kaut kā pats nezinu kā, bet nevarēju atvadīties no želeju dzīves un dzīve sanāca tikt pie kupejas.
Tātad par auto:
Diezgan bagāts nācis no rūpnīcas, bet tagad diezgan nolaistā stāvoklī.
1994.gada, 2.5 vanoss.
No rūpnīcas:
M-paka pilna
18pogu OBC
Rekārs, ja kāds grib var piedāvāt sakarīgu maiņu
Komplektā:
-Koilas
-RRS griežamais rats
-Remus stabuīte
-Stīliji priekšā
-Maģītis savu darbu labi veic
-Xenons, eņģeļi
- RRS kāts ar willwood 0.7bar cilīti
Nu tad plānos mani mīļie biedri ir:
Sametināt to ko vajag.
Nomainīt bukses
Nomainīt priekšējos spārnus
Nopulēt auto
Iztīrīt salonu, dabūt normālas abšifkas un grieztus.
Daudz nerakstīšu savest visu kārtība, kaut kā tā.
Droši varat atstāt komentāru, es uzklausīšu jebkādu viedokli un padomu.
Kaut kā pats nezinu kā, bet nevarēju atvadīties no želeju dzīves un dzīve sanāca tikt pie kupejas.
Tātad par auto:
Diezgan bagāts nācis no rūpnīcas, bet tagad diezgan nolaistā stāvoklī.
1994.gada, 2.5 vanoss.
No rūpnīcas:
M-paka pilna
18pogu OBC
Rekārs, ja kāds grib var piedāvāt sakarīgu maiņu
Komplektā:
-Koilas
-RRS griežamais rats
-Remus stabuīte
-Stīliji priekšā
-Maģītis savu darbu labi veic
-Xenons, eņģeļi
- RRS kāts ar willwood 0.7bar cilīti
Nu tad plānos mani mīļie biedri ir:
Sametināt to ko vajag.
Nomainīt bukses
Nomainīt priekšējos spārnus
Nopulēt auto
Iztīrīt salonu, dabūt normālas abšifkas un grieztus.
Daudz nerakstīšu savest visu kārtība, kaut kā tā.
Droši varat atstāt komentāru, es uzklausīšu jebkādu viedokli un padomu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Iepriekšējais braucamais tev izskatījās labākā stāvoklī.
Lai labi ripo!
Lai labi ripo!
Huh, vēl no CSDD nav izbraucis, jau topiks uzcepts
Kas ar tiem rondeliem tagad notiek? Iepriekš neviens par tādiem nezināja, tagad visiem vajag?
style 5 jāliek! ja jau uz želeju velk
Personīgi pieskatīšu lai sakop un nesajāj šito auto
Kas ar tiem rondeliem tagad notiek? Iepriekš neviens par tādiem nezināja, tagad visiem vajag?
style 5 jāliek! ja jau uz želeju velk
Personīgi pieskatīšu lai sakop un nesajāj šito auto
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Iepriekšējam biji savi plusi.
Šitas ir arī ceļamā stāvoklī.
Šito celsim, par diskiem vel nezinu, tik uzmetu aci.
Pagaidam uz r16 stīlijiem ar kādu cherry vai violet krāsu.
Šitas ir arī ceļamā stāvoklī.
Šito celsim, par diskiem vel nezinu, tik uzmetu aci.
Pagaidam uz r16 stīlijiem ar kādu cherry vai violet krāsu.
Vairāk liecos nevis uz baigo stance variantu bet gan drift, street, bet viss būs bumbās sakopts un sataisīts drīz sekos tālākie darbi.
mans vecais kaujas zirgs... lai labi ripo un izdodas viss iecerētais un par stāvokli varat daudz neteikt, žurka man nebija ikdienas braucamais, bet gan drifta, izklaides un adrenalīna auto, tapec bija tiri pohuj par vizualo, vairak tehniskais speleja lomu.
sorry,bet baigā jēga pulēt auto,ar kuru visticamāk,tikuntā tiks kaut kur iešķilts
ceru vismaz paņēmi pa limonādi...
ceru vismaz paņēmi pa limonādi...
Nu bet ja drift auto, nenozīmē ka var tagad izturēties pret to kā pret miskasti.
Auto tiks mīlēts un kopts.
Auto tiks mīlēts un kopts.
Limonāde vai nē, bet auto ir diezgan labā stāvoklī , vizuāli jāpieliek roka
nē,nu ja ir finanses visulaiku, pēc katras reizes,kad sapinas meistarībā taisīt un uzturēt vizuālo,tad no problem. tas tā,tikai subjektīvs viedoklis :) lai labi braucas !
kada tev starpiba limonade vai nee? paskaties uz savu putnubiedeekli un ielien zemee un tur ari paliec labak, profesionalais street drifteri. labak pieliec klucisus pie pedaliem savai miskastei, jo nakamreiz kad begsi prom no manis, kad tikai gribu lai parādi kāds vecis esi dzīvē, nevis whatsappā man savus muskuļus rādot
Pēdējais labojis 70cc - 22 Okt 2015, 21:55, kopā labots 1 reizi.
Tā jau ir, iepriekšējais dampis izskatījās kudi labāk, bet man jau liekas, ka patīkamāk ir nopirkt tačku, kur ir kur roku pielikt, pēc tam pašam patīkamāka braukšana, kad ar dirsas vaigiem jūti izmaiņas, vai no Maximas lielās stāvvietas vari no pēdējās rindas likt mašīnu pirmajā, jo vairs nav kauns, ka cilvēki redz.
P.S. lai labi rokas taisnojas.
P.S. lai labi rokas taisnojas.
tev kāds kaut ko jautāja ? nespied nu savus kompleksus arī šeit70cc rakstīja:kada tev starpiba limonade vai nee? paskaties uz savu putnubiedeekli un ielien zemee un tur ari paliec labak, profesionalais street drifteri. labak pieliec klucisus pie pedaliem savai miskastei, jo nakamreiz kad begsi prom no manis, kad tikai gribu lai parādi kāds vecis esi dzīvē, nevis whatsappā man savus muskuļus rādot
sry par offtopic.
kāds sakars te maniem kompleksiem, kuru man vispāŗ nav salīdzinot ar tevi, ka nevari izkāpt no mašīnas jo neesi diži garāks par pusasi? labāk vienreiz saņemies, un atbrauc parādi man kāds killers un padomju laiku reketieris tu esi.gleizds rakstīja:tev kāds kaut ko jautāja ? nespied nu savus kompleksus arī šeit70cc rakstīja:kada tev starpiba limonade vai nee? paskaties uz savu putnubiedeekli un ielien zemee un tur ari paliec labak, profesionalais street drifteri. labak pieliec klucisus pie pedaliem savai miskastei, jo nakamreiz kad begsi prom no manis, kad tikai gribu lai parādi kāds vecis esi dzīvē, nevis whatsappā man savus muskuļus rādot
sry par offtopic.
Pēc nikiem un konteksta liekas, ka esmu scooter-power.lv forumā70cc rakstīja:kāds sakars te maniem kompleksiem, kuru man vispāŗ nav salīdzinot ar tevi, ka nevari izkāpt no mašīnas jo neesi diži garāks par pusasi? labāk vienreiz saņemies, un atbrauc parādi man kāds killers un padomju laiku reketieris tu esi.gleizds rakstīja:tev kāds kaut ko jautāja ? nespied nu savus kompleksus arī šeit70cc rakstīja:kada tev starpiba limonade vai nee? paskaties uz savu putnubiedeekli un ielien zemee un tur ari paliec labak, profesionalais street drifteri. labak pieliec klucisus pie pedaliem savai miskastei, jo nakamreiz kad begsi prom no manis, kad tikai gribu lai parādi kāds vecis esi dzīvē, nevis whatsappā man savus muskuļus rādot
sry par offtopic.
Tur tā lieta ka patīkami salikt auto lai ir patīkami pašam.
Un Te jau galīgi šķībi temats aizgājis.
Un Te jau galīgi šķībi temats aizgājis.
Skatos laikam gribēji kupeju, tāpēc pārdevi angli, bet nu tas bija svaigāks paljubas!
Veiksmi!
Veiksmi!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
70cc rakstīja:kāds sakars te maniem kompleksiem, kuru man vispāŗ nav salīdzinot ar tevi, ka nevari izkāpt no mašīnas jo neesi diži garāks par pusasi? labāk vienreiz saņemies, un atbrauc parādi man kāds killers un padomju laiku reketieris tu esi.gleizds rakstīja:tev kāds kaut ko jautāja ? nespied nu savus kompleksus arī šeit70cc rakstīja:kada tev starpiba limonade vai nee? paskaties uz savu putnubiedeekli un ielien zemee un tur ari paliec labak, profesionalais street drifteri. labak pieliec klucisus pie pedaliem savai miskastei, jo nakamreiz kad begsi prom no manis, kad tikai gribu lai parādi kāds vecis esi dzīvē, nevis whatsappā man savus muskuļus rādot
sry par offtopic.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa var iet pēc popkorna?
Bundžas ziņā tas noteikti bija svaigāks, visam citam te prioritāte.Johnny rakstīja:Skatos laikam gribēji kupeju, tāpēc pārdevi angli, bet nu tas bija svaigāks paljubas!
Veiksmi!
Bet viss būs bumbās.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sveikts ar kupeju,sedans bija sterilāks ,bet nu šitas ar nav slikts Dod ziņu ja brauksi pie Mārča taisīt coldair intake,paķersu liekas lampas ko tev notirgot ja nu atkal sanāks izsist nepareizo stikliņu