Petkas E36 kaujamais
Sveiciens visiem.
Augusta beigās atgriežoties no atvaļinājuma izdomāju, ka gribu beidzot mācīties taisnot rokas. ss.lv tika atrasts 93' gada E36 320i. Izskatījās, ka nav baigi sapuvis (svarīgās vietas ir veselas) un tika atdzīts par labu esam. Vizuāli saguris, bet tas poh, jo braukt nemāku
Vēl joprojām neesmu izgājis skati (2x mēģināts) un tagad lēnām darbojos lai beidzot viss točna būtu
Uzlikti TuningART koili (TA Technix) un atklāts, ka tikko svaigi iegādātie R15 skrāpējas amortizatoros...
(moška kādam ir 5mm flanči....?)
Kopumā esmu apmierināts, jo dvižaks griežas ok (iespējams pie vainas ir īsais bloķis, kas stāv virsū?)
Tālākos plānos pēc skates ir ielikt kādu cerīgāku motoru (cerams M50B30/B31 strokeri).
Bildē auto ir procesā...
Tikko saliktas koilas. Protams bremžu trubiņas izārdītas un pirms tās salikt atpakaļ vajadzēja sasēdināt
Augusta beigās atgriežoties no atvaļinājuma izdomāju, ka gribu beidzot mācīties taisnot rokas. ss.lv tika atrasts 93' gada E36 320i. Izskatījās, ka nav baigi sapuvis (svarīgās vietas ir veselas) un tika atdzīts par labu esam. Vizuāli saguris, bet tas poh, jo braukt nemāku

Vēl joprojām neesmu izgājis skati (2x mēģināts) un tagad lēnām darbojos lai beidzot viss točna būtu

Uzlikti TuningART koili (TA Technix) un atklāts, ka tikko svaigi iegādātie R15 skrāpējas amortizatoros...

Kopumā esmu apmierināts, jo dvižaks griežas ok (iespējams pie vainas ir īsais bloķis, kas stāv virsū?)
Tālākos plānos pēc skates ir ielikt kādu cerīgāku motoru (cerams M50B30/B31 strokeri).
Bildē auto ir procesā...
Tikko saliktas koilas. Protams bremžu trubiņas izārdītas un pirms tās salikt atpakaļ vajadzēja sasēdināt

cssd tajā autoveikalā kaut kādi ja nemaldos 7mm universālie flanči par 5eur/gb
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Ok - braucu pārbaudītLinda rakstīja:cssd tajā autoveikalā kaut kādi ja nemaldos 7mm universālie flanči par 5eur/gb

Edit:
CSDD reģistrācijas ēkā pirmajā stāvā ir veikaliņš, kur 7mm flanči tiešām maksā 5eur/gab.
Paldies Linda!

Tikai neaizmirsti, ka tagad Tev vajadzēs arī garās skrūves 

It's all about the win

neesmu aizmirsis - ceru, ka @LasiAuto būs, bet ja nebūs, tad moška kāds zin, no kā der?Linda rakstīja:Tikai neaizmirsti, ka tagad Tev vajadzēs arī garās skrūves
Man reāli vajadzēs līdz csdd aizbraukt...
Man ar 5mm flančiem ar parastajām skrūvēm pietika lai neskrāpētos. Style 27 diski.
Šodien ārā snieg sniegs - kur šodien dabūt 10 gab. garās skrūves?

Var Depo vispār dabūt!
Vai arī PKP.

Kā tev tas izdevās? Plaukts palika taisns?
Paķērās Mersis uz vosa... 
čalis bija saslīdējis un stāvēja šķersām naktī pie ārmalas garajā līkumā un es normāli nācu labā leņķī un tur tīrs ledus.... nebija baigi varianti. :(
Bet kā jau saka drift hard or go home.

čalis bija saslīdējis un stāvēja šķersām naktī pie ārmalas garajā līkumā un es normāli nācu labā leņķī un tur tīrs ledus.... nebija baigi varianti. :(
Bet kā jau saka drift hard or go home.

standarta latvietis, pat ar informāciju žēl padalīties, tiem koiliem amīti var likt no audi80 quatro, zinu ka lētais optimal īzsti savu funkciju tur nepilda, nezinu kā ir ar citu firmu

baigā problēma, izjauc koilu, iekšējo amīti samēri un uz rezerves daļu veikala, pēc cita kas der apmēram pēc izmēriem
biki izdomas un netīras rokas un koila kā jauna
p.s hvz vai standarta lavietis, bet jā patīk šī tehniskās informācijas slēpšana, te tak forums kur dalās ar info, nevis vēl paprasīt pa pateikto informāciju ziedojumus uz kontu lai sūta

biki izdomas un netīras rokas un koila kā jauna

p.s hvz vai standarta lavietis, bet jā patīk šī tehniskās informācijas slēpšana, te tak forums kur dalās ar info, nevis vēl paprasīt pa pateikto informāciju ziedojumus uz kontu lai sūta

labākais interneta warriors

var arī plazas uzreiz ielikt pa 70e gabalā un nevar salīdzināt ar oridžinal.
Nu vai ir tik grūti uz vosa piebraukt un sapīpēt ja baigi vajag?zogs rakstīja:standarta latvietis, pat ar informāciju žēl padalīties, tiem koiliem amīti var likt no audi80 quatro, zinu ka lētais optimal īzsti savu funkciju tur nepilda, nezinu kā ir ar citu firmu

Var palūgt precīzāku info par to TA coilu repair ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

neceri...atsūti ziedojumu uz kontu, tad pateikšu
pa lielam koila jau tikai čaula, atskrūvē augšu vaļa, iekšā parasts ļevais amītis (visām šitajām budžeta koilām)
kkur youtbē skatījos ka russiki arī kaut kāda žiguļa amīti pamanījās ielikt koilas čaulā iekšā, tur vispār pa lēto 

pa lielam koila jau tikai čaula, atskrūvē augšu vaļa, iekšā parasts ļevais amītis (visām šitajām budžeta koilām)

labākais interneta warriors

150e gabalā, pagashnedēļ zvaniju uz plazam un prasijutrakaiszinatnieks rakstīja:

Pats ari mainīsu amīšus, var liekt kadus labus gāzeniekus no audi b4

dīvaini, man priekš KW coiliem 70, un es biju uz vietas.Lācis rakstīja:150e gabalā, pagashnedēļ zvaniju uz plazam un prasijutrakaiszinatnieks rakstīja:
Pats ari mainīsu amīšus, var liekt kadus labus gāzeniekus no audi b4