snogE M54b22 loading!!!

Ir redzēts pa Tukumu vizinoties!
Lai veicas iecerētajos darbos! 

The_snoge rakstīja: Nākotnes plāni viņam man ir: satīrīt visas rūsas vietas lai ir ļoti smuks vizuālais, salikt m bamperus, sliekšņus un moldingus,
Jāuzliek smukāki diski un pavasarī jānomaina dzinējs uz 2,5 vai 2.8. Sakārtot salonu lai nav saplēsti benķi, uzlikt priekšā roku balstu, notonēt aizmugures logus un protams nosēdināt.
Jau padarītie darbi: samainīts reduktors, nomainīts tekošais radiātors, sataisīta miglas lampa un drīzumā jātaisa auto apkope ar visiem filtriem un eļļām

Prieks redzēt arī kādu pazīstomo,lai veicas 

Paldies. Jāsapucē žurks sezonas atklāšanaiDa1ris rakstīja:Prieks redzēt arī kādu pazīstomo,lai veicas

Tas ka avatars un ziemas prieku baudīšanas bildēs redzams auto ar trūkstošu pavarotu un nedegošu miglinieku liek domāt par to, vai tik šeit neaug vēl viens HAPO veidīgais "ķūneris"? Jeb vnk gadijās? 

Bija tā kad tiku pie bmw viņam nedega kreisā migla jo kontakts bija sapuvis. To salaboju. Pagrieziena nav jo lampai stiprinājumi salūzuši un neturās vietā un vēl tapec ka tā tikai varu pagaidām pārsegu atvērtI'm_Infinite rakstīja:Tas ka avatars un ziemas prieku baudīšanas bildēs redzams auto ar trūkstošu pavarotu un nedegošu miglinieku liek domāt par to, vai tik šeit neaug vēl viens HAPO veidīgais "ķūneris"? Jeb vnk gadijās?

Un nedegosš labais miglinieks tapēk ka spuldze izdegusi. Bet tagad visas gaismas savās vietās.
Nee ķūneris neēsmu gribu šo bmw savest kartibā un ar šo mēnesi viss tiks gatavots.

No lukturiem enģeļacis arī nakošo nedēļ aizvākšu un satīrīšu lukturu stikliņusI'm_Infinite rakstīja:Tas ka avatars un ziemas prieku baudīšanas bildēs redzams auto ar trūkstošu pavarotu un nedegošu miglinieku liek domāt par to, vai tik šeit neaug vēl viens HAPO veidīgais "ķūneris"? Jeb vnk gadijās?

Sveiki visiem. Šodien nomainīti priekšējie amortizātori un uzliktas sēdinātās atsperes.
Kreisais amītis bija tik sūdīgs ka štoks pats krita iekša bez liela spēka pielietošanas
Ritdienas darbu saraksts tikt vaļā no enģeļacīm.
Bildē redzams kāds džips man bija pirms atsperu maiņas.
Rīt ielikšu cik tagad ir zems ar balonu ziemas riepām.
q
Kreisais amītis bija tik sūdīgs ka štoks pats krita iekša bez liela spēka pielietošanas

Rīt ielikšu cik tagad ir zems ar balonu ziemas riepām.

Pēdējais labojis Lee - 08 Feb 2016, 21:09, kopā labots 1 reizi.

Tumš bet varbut var ko saprast
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ja tev labas aizmugurejas atsperes man intrese, patik braukt ar dzipiem XDThe_snoge rakstīja:Sveiki visiem. Šodien nomainīti priekšējie amortizātori un uzliktas sēdinātās atsperes.
Kreisais amītis bija tik sūdīgs ka štoks pats krita iekša bez liela spēka pielietošanas![]()
Rīt ielikšu cik tagad ir zems ar balonu ziemas riepām.q

Varam gan. Man aizmugures atsperes labas ir. Nav nekas aplauzts vai apzāģēts.mar44a rakstīja:ja tev labas aizmugurejas atsperes man intrese, patik braukt ar dzipiem XDThe_snoge rakstīja:Sveiki visiem. Šodien nomainīti priekšējie amortizātori un uzliktas sēdinātās atsperes.
Kreisais amītis bija tik sūdīgs ka štoks pats krita iekša bez liela spēka pielietošanas![]()
Rīt ielikšu cik tagad ir zems ar balonu ziemas riepām.q

Ir manāmi pietuvojies zemei. Man patīk

Sveiki biedri. Šovakar bmw noskatīti vasaras diski. Šonedēļ jālasa nauda un jāpērk nost.
Un ko citi saka par šiem diskiem?
Un ko citi saka par šiem diskiem?

Forši redzēt savu veco bembi forumā, un ka vēl brauc 
Lai veicās ieplānotajos darbos!

Jā kustas uz priekš ļoti labi nav vēl pievīlisEdvards77 rakstīja:Forši redzēt savu veco bembi forumā, un ka vēl brauc

Darbu ir daudz līdz lai būtu ļoti smuks, bet tiks darīts viss un iegūldīts daudz.

Paldies

Tomēr ādas salons nebūs. Tagad ir ielikts nesaplēsts melns auduma salons. Aizmugurē rokubalsts un galvas balsti. Plus elikts plaukts ar stopsignāla lukturi pie loga.
Rīt ieliksu bildes ar to kā izskatās
Rīt ieliksu bildes ar to kā izskatās

Pirms pāris stundām liekas ka redzēju tevi uz Brīvībenes pie Zemitāna laukuma. Biji tu? 

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

PS. Tu ar darbiem ej pareizā virzienā, noteikti sekošu tavam topikam. Tā tik turpini mazais 

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Diemžēl nē. Pusdienlaika biju taja rajonā.litrinjsh rakstīja:Pirms pāris stundām liekas ka redzēju tevi uz Brīvībenes pie Zemitāna laukuma. Biji tu?

Paldies. Ieplānots ir daudz un ceru ka viss sanākslitrinjsh rakstīja:PS. Tu ar darbiem ej pareizā virzienā, noteikti sekošu tavam topikam. Tā tik turpini mazais