FearJr E36 2.0 Kupeja
Kas par auto: Sveiki, beidzot nolēmu uztaisīt tēmu par savu braucamo!
Tātad auto protams ir BMW e36 320i, motors m52b20, izlaiduma gads 1996. 25. marts.
Kad tika iegādāts: Iegādāts tika 22. septembrī 2015.g., kā pirmā mašīna.
Automašīnas komplektācija: Normāli parastie auduma ne recarro beņķi, nav lūka, nav borta dators, nu a ko sūdzēties vismaz logi veras vaļā. (pa pusei). COSMOSSCHWARZ krāsa.
Papildus apraksts: Iegādāts tika braucot uz Rīgu nopirku pirmo ko apskatīju. Tumšā stāvlaukumā atpakaļgaitā uzbraucu vienai hondai (zvēru, ka tur neviena nebija kad kāpu iekšā mašīnā) paldies dievam žurkai nekas traks nenotika tikai nedaudz ieskrāpēts, pat neredz.
Plānotās auto izmaiņas:
1. Salabot šo te nepatīkamo graboņu. http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=7& ... 97#p400197
2. Salabot pasažieru logu kurš ieķeras kad viņu ceļ augšā, un sāk iet uz leju, lai logu aiztaisītu poga ir jāspaida.
3. Salabot nokarājušos grieztus
4. Taisnā izplūde
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes:
1. Apmainīts aķis, kurš bija vecs.
2. Kad nomira aķis mani vilka un pazaudēju priekšējo āķa vietas vāciņu, citu man uzdāvināja lietotājs ''vitjazz'' paldies! 3. Ieliktas zilas lampiņas tālajos 4. Apmainīts priekšējais numura turētājs, jo tas arī bija sašķīdis, kad velkot pārtrūka striķis. 5. Apmainīju eļļu un eļļas filtru
6. Ievaskoju 7. Nopirku ziemas diskus un nokrāsoju Bildes: Pirmais sniegs! Salons Paldies, ka izlasījāt!
Tātad auto protams ir BMW e36 320i, motors m52b20, izlaiduma gads 1996. 25. marts.
Kad tika iegādāts: Iegādāts tika 22. septembrī 2015.g., kā pirmā mašīna.
Automašīnas komplektācija: Normāli parastie auduma ne recarro beņķi, nav lūka, nav borta dators, nu a ko sūdzēties vismaz logi veras vaļā. (pa pusei). COSMOSSCHWARZ krāsa.
Papildus apraksts: Iegādāts tika braucot uz Rīgu nopirku pirmo ko apskatīju. Tumšā stāvlaukumā atpakaļgaitā uzbraucu vienai hondai (zvēru, ka tur neviena nebija kad kāpu iekšā mašīnā) paldies dievam žurkai nekas traks nenotika tikai nedaudz ieskrāpēts, pat neredz.
Plānotās auto izmaiņas:
1. Salabot šo te nepatīkamo graboņu. http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=7& ... 97#p400197
2. Salabot pasažieru logu kurš ieķeras kad viņu ceļ augšā, un sāk iet uz leju, lai logu aiztaisītu poga ir jāspaida.
3. Salabot nokarājušos grieztus
4. Taisnā izplūde
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes:
1. Apmainīts aķis, kurš bija vecs.
2. Kad nomira aķis mani vilka un pazaudēju priekšējo āķa vietas vāciņu, citu man uzdāvināja lietotājs ''vitjazz'' paldies! 3. Ieliktas zilas lampiņas tālajos 4. Apmainīts priekšējais numura turētājs, jo tas arī bija sašķīdis, kad velkot pārtrūka striķis. 5. Apmainīju eļļu un eļļas filtru
6. Ievaskoju 7. Nopirku ziemas diskus un nokrāsoju Bildes: Pirmais sniegs! Salons Paldies, ka izlasījāt!
Lai labi ripo un darbi sokas..... bet tos bbs diskus nesaprotu kapec krasot vajadzeja
kādēļ numurzime jāslepj?
Bandiits:dLācis rakstīja:kādēļ numurzime jāslepj?
a kādēļ jārāda ?Lācis rakstīja:kādēļ numurzime jāslepj?
Lai jūs nespiegotu cik man daudz - skatēLācis rakstīja:kādēļ numurzime jāslepj?
Izskatās okey.
Man jau vienalga, tepat limbažos vairākas reizes redzets
bet lai jau veicās ar auto. Tik cel augšā.
Lugums atmet domu par taisno izplūdi
bet lai jau veicās ar auto. Tik cel augšā.
Lugums atmet domu par taisno izplūdi
Izskatās neslikti
Ziemas diski daudzreiz glītāki nekā vasaras diski... Protams ar stock krāsojumu.
Nevar nepiekrist par ziemas diskiem! Lai veicas darbos
Lai labi ripo. ziemas diski diezgan cepīgi izskatās, nav ko piesieties pie viņiem.
Lai labi ripo!
Rakstu no telefona / izmantoju tapatalk
Rakstu no telefona / izmantoju tapatalk
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Būtu smuki diski ja nebūtu nokrāsoti 'nav kā citiem' krāsā
Nu jau par vēlu, atpakaļceļa nav!
kā skatīties porņuku,goda vārds.
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Iskatās labs tiko pārkrāso dikus
+māriņš rakstīja:Iskatās labs tiko pārkrāso dikus