323i
Sveiki, tātad mans nu jau trešais auto - bmw 323i, 1995. gada kupeja, kura tika iegādāta vācijā orģinālā stāvokī pirms gada, pa samērā lielu cenu, jo gribējās lai auto ir labā stāvoklī un lai vēlāk nebūtu jaiegulda daudz naudas . Mašīnai ir izdarītas šādas tādas lietas, lai tā vizuāli izskatītos normāli, vēl ir šādi tādi plāni ko mainīt un uzlabot, bet tīri tā vizuāli. Nu sīkumā kas izdarīts : nomainītas lampas priekšā, aizmugurē, xenons, pagriezienrādītāji, diski ar riepām, uzliktas uzacis lampām, billstein amortizatori. Nākotnē plānoju vēl uzlikt bagāžniekam lūpu, nomainīt migliniekus, aimugurējo bamperi nomainīt un varbūt sabuferi ielikt. Nav šobrīd bildes ar salonu, bet interjers smuks, svaigs ar pilnāko komplektāciju (klimatkontrole, borta kompjuters, elektriskie spoguļi, logi utt.) vienīgi paši sēdekļi orģināie, nav ādas ko ar varbūt ar laiku nomainīšu. Nekas cits īpaši nav mainīts jo auto vairāk iegādāts ikdienas braukšanai nevis trasei, nu protams šad tad jau tiek izbraukts pa trasi. Rakstīju steigā, tā kā iespējamas kļūdas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Priekšējās lampas nevajadzēja mainīt pakaļējās vēl ir daudz maz ok...tā jau normāls auto, galvenais ka labā stāvoklī
Ja nemaldos, tad diski nesen staveja ss.lv
Auto ir labi kopts un izskatas labi, tikai ari man tas lampa nepatik, bet katrs ir sava auto ipasnieks ar saviem uzskatiem.
Lai labi ripo
Auto ir labi kopts un izskatas labi, tikai ari man tas lampa nepatik, bet katrs ir sava auto ipasnieks ar saviem uzskatiem.
Lai labi ripo
welcome along
auto ir ok, iznemot prieksejas lampas! , ritigi patik diskiem tie plaukti
lai labi ripo!
auto ir ok, iznemot prieksejas lampas! , ritigi patik diskiem tie plaukti
lai labi ripo!
...
jā, tiešām smuks eksemplārs.
lai veicas turpmākajos darbos
lai veicas turpmākajos darbos
Aprakstu esi pacenties uzrakstīt, labs materiāls no kā būvets, izskatās ļoti kopts auto.
Man gan pret priekšējām pretenziju nav, man patīk :) ..
Skaists jau skaists, tev tas auto, lai labi kalpo
Skaists jau skaists, tev tas auto, lai labi kalpo
Sveikts, pūlkā!
Man tiem diskiem patīk plaukti.
P.S. lampas toč šādas nevajadzēja likt, bet nu protams gaumes jautājums...
Man tiem diskiem patīk plaukti.
P.S. lampas toč šādas nevajadzēja likt, bet nu protams gaumes jautājums...
paldies par uzņemšanu
nu jā lampas tā tīri tāda gaumes lieta, kā arī viss pārējais izskats, sākumā bij doma likt orģinālos lukturus ar baltajiem pagriezieniem, bet nu bija iespēja lētāk dabūt šos lukturus, tādēļ arī ieliku. Diski man pašam ar ļoti patīk kautgan sākumā domāju 16 collas uz mašīnas galīgi neizskatīsies.
nu jā lampas tā tīri tāda gaumes lieta, kā arī viss pārējais izskats, sākumā bij doma likt orģinālos lukturus ar baltajiem pagriezieniem, bet nu bija iespēja lētāk dabūt šos lukturus, tādēļ arī ieliku. Diski man pašam ar ļoti patīk kautgan sākumā domāju 16 collas uz mašīnas galīgi neizskatīsies.
Simpātisks
Jā, vācijā labi eksemplāri maksā dārgi- pārbaudīts!
DIskī
varbūt tikai flančus biš prasītos un mazliet antitraktorizēšanu, bet izskatās patiešām ļoti labā stāvoklī autiņš
varbūt tikai flančus biš prasītos un mazliet antitraktorizēšanu, bet izskatās patiešām ļoti labā stāvoklī autiņš
Šodien uzlikta 3 golfa lūpa, cits skats uzreiz, protams prasās sēdināt autinu, bet nu tas visticamāk netiks darīts, jautājums ekspertiem, par pēdējo bildi, tātad ruslans sāk nākt arā pa visiem galiem un neļauj man naktī gulēt, cik aptuveni izmaksātu vot kā bildē redzams likvidēt to ruslanu ar smilšu strūklu, nogruntēt un piekrāsot, cik man tas izmaksātu piem. šīm durvīm priekšējām, vnk vēl tas pats notiek visās arkās, uz bagāžnieka un otra sāna, sanāk gandrīz visu mašīnu pārkrasot, to protams šobrīd nevaru atļauties. ja ir kāds kas to dara pa normālām naudām, studentu atlaidēm utt. atsaucaties.
Luupa labi izskataas! Bez taadaas ruusas tagad ir pagruuti atrast e36, nekas cits neatliek kaa vien labot.
Jo lielaaks apjoms jo saldaaka cena
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
flančus?ja viņu nolaistu zemāku, izskatas jau ka tad būtu ar šiem baloniem par tuvu arkāmHoodieBro rakstīja:DIskī
Tātad šis tas sadarīts pa vasaru, jeb kredīts dara brīnumus un 4 vēl vairāk.
Tika iegādātas sēdinātas atsperes, paldies psih-arno, hoodijam par ieteikumiem . Šobrīd nosēdināta tikai priekša, jo šosezon tomēr riepas netiks mainītas, pagaidām zbis salīdzinot ar iepriekšējo sēdinājumu, bet izskatās ka nāksies tomēr pa ziemu krāt koiliem, jo ja liek šaurāka profila riepas būs spraugas arkās. Nu par to vēl domāšu. Tad vēl uzlikta passat b3 lūpa, jo golfa lūpa vairs nav modē un es viņu jau salauzu . Kā redzams lukturi priekšā nolīmēti ar plēvi, zinu , bet lukturu stikliniem ir plaisas, un tāpat ceļu normāli neredzu vakarā braucot, tad nu vismaz tagad normālāk izskatās. Aizmugurē ielikti tonēti lukturi, paldies lietotājam beigtais, notonēti logi. Uzlikti jauni numura paliktņi gan priekšā, gan aizmugurē. Parcik aizmugurējie m bamperi man nepatīk nolēmu pārveidot to plastmasas brīnumu un ievirzīt viņu uz iekšu, lai normālāk izskatās, dzīvē zbis , bildēs to īpaši nevar manīt. Atliek uzlikt uzgali normālu izpūtējam. Te bildes no salona kuras pirmstam neieliku. Salons pilnīgi orģināls, vienīgi nebija laika šodien izsūkt pirms fočēju. Vēl ielikts aktīvais sabvufers bagāžniekā. Tas arī pagaidām viss, nu vismaz šogad vairs nekas netiks uzlabots.
Tika iegādātas sēdinātas atsperes, paldies psih-arno, hoodijam par ieteikumiem . Šobrīd nosēdināta tikai priekša, jo šosezon tomēr riepas netiks mainītas, pagaidām zbis salīdzinot ar iepriekšējo sēdinājumu, bet izskatās ka nāksies tomēr pa ziemu krāt koiliem, jo ja liek šaurāka profila riepas būs spraugas arkās. Nu par to vēl domāšu. Tad vēl uzlikta passat b3 lūpa, jo golfa lūpa vairs nav modē un es viņu jau salauzu . Kā redzams lukturi priekšā nolīmēti ar plēvi, zinu , bet lukturu stikliniem ir plaisas, un tāpat ceļu normāli neredzu vakarā braucot, tad nu vismaz tagad normālāk izskatās. Aizmugurē ielikti tonēti lukturi, paldies lietotājam beigtais, notonēti logi. Uzlikti jauni numura paliktņi gan priekšā, gan aizmugurē. Parcik aizmugurējie m bamperi man nepatīk nolēmu pārveidot to plastmasas brīnumu un ievirzīt viņu uz iekšu, lai normālāk izskatās, dzīvē zbis , bildēs to īpaši nevar manīt. Atliek uzlikt uzgali normālu izpūtējam. Te bildes no salona kuras pirmstam neieliku. Salons pilnīgi orģināls, vienīgi nebija laika šodien izsūkt pirms fočēju. Vēl ielikts aktīvais sabvufers bagāžniekā. Tas arī pagaidām viss, nu vismaz šogad vairs nekas netiks uzlabots.
Taa jau normala kupeja ,bet tas salons