sergr calypsorot coupe
Sveiks visiem,
Ka jau rakstiju mana iepriekshaja topika http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=34&t=4297 , ka neiztikshu bez e36, tapec pedejas 2 nedeljas mekleju sev jaunu e36. Bija daudz labu variantu, kurus jau domaju nemt, bet pedeja bridi pardomaju. Tatad shodien bija vel viena diena pilna ar staigashanu pa SS un beidzot atradu interesantu variantu, pec darba panemu naudu un braucu skatities. Mekleshanas kriterii bija gandriz tadi pashi ka iepriekshejai kupejai: 2.5+, laba komplektacija, utt. Bet shoreiz ar komplektaciju nepaveicas, un izdomaju ka papildinashu to pats, jo auto izskatijas ljoti laba stavokli.
Par auto:
E36 320i coupe ar kvalitativi ieliktu(vismaz izskatas) m52b28 no Z3 automata, manuals, CALYPSOROT METALLIC (252) , 1993. gada izlaiduma. Auto iegadaats 01/12/2015.
VIN info:
Type code BF11
Type 320I (EUR)
Dev. series E36 (2)
Line 3
Body type COUPE
Steering LL
Door count 2
Engine M50
Cubical capacity 2.00
Power 110
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour CALYPSOROT METALLIC (252)
Upholstery SAND 36 VELOUR (0548)
Prod. date 1993-09-27
Order options
No. Description
255 SPORTS LEATHER STEERING WHEEL
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM
530 AIR CONDITIONING
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
570 STRONGER ELECTRICITY SUPPLY
687 RADIO PREPARATION
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
915 NO OUTER SKIN PROTECTION
Pec dokiem auto ir 320i, bet tagad ielikts m52b28 no Z3 ar ZF karbu, bet ar mazo open 3.45 reduktoru un pusasiem. Kuzavs ir sterils(pagaidam rusu neatradam), pec ieprieksheja ipashnieka vardiem 2 gadus atpakalj bija parkrasots un apstradats ar pretkorozijas materialiem. Bija daudz laika parunat ar ieprieksheju ipashnieku, un, tapec ka auto bija vinja ipashuma pedejus 3 gadus, vinsh daudz ko pastastija par to. Visu jau neatcereshos, bet zemak bus tas ko atceros no pedejiem updatetiem:
-nomainiti klokvarpstu un sadalenes deveji
-nomainitas varsta vaka un kartera blives
-jauna stures reika
-pirms gada uzstaditi TA technix koili priekshaa
-jaunas parastas bukses aizm. tilta
-jauni bremzhu diski un kluchi
Runajot par komplektaciju, vinja ir gandriz tuksha, bet ir patikami sikumi:
-elektriskie logi ar komfortu
-gaishais audumu recaro salons (ljota labaa stavoklii)
-sporta sture
-7 pogu obc
-style13 diski ar ljoti labam ziemas riepam + piektais disks zapaska
-muzika ar USB/AUX ieejam
Plani:
Iepriekshejajs e36 bija gandriz ar pilnu komplektaciju, bet shitais ir gandriz tukshs, tapec ir ljoti daudz planu:
-nomainit aizm. amortizatora atbalstus(vienam ir nepatikama skanja)
-m bamperi
-diski(gribetu style21, bet pats saprotu ka gruti atrast, tapec visticamak skatishos uz style5 vai style32, bet tas jau pec ziemas)
-elkonbalsts
-18 pogu obc
-tumshs recaro salons
-lsd reduktors
-varbut videjais reduktors + resnas pusasis
-poly bukses
-nokrasot sliekshnu uzlikas kuzova krasaa
-digitala divzonu klima
-izplude
-melnie griesti
-ellja + filtri
-notonet logus
Visu no ta saraksta iznemot diskus un atbalstus varat droshi piedavat. Cenas no Zemes orbitas neinterese.
Plani ir grandiozi, bet nu protams viss ar laiku. Centishos pabeigt lidz sezonas atklashanas.
Bilde pagaidam ir tikai viena, bet tuvakaja laika pievienoshu vel bildes. PS vel reiz atvainojos par savu "latvieshu valodu"
Ka jau rakstiju mana iepriekshaja topika http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=34&t=4297 , ka neiztikshu bez e36, tapec pedejas 2 nedeljas mekleju sev jaunu e36. Bija daudz labu variantu, kurus jau domaju nemt, bet pedeja bridi pardomaju. Tatad shodien bija vel viena diena pilna ar staigashanu pa SS un beidzot atradu interesantu variantu, pec darba panemu naudu un braucu skatities. Mekleshanas kriterii bija gandriz tadi pashi ka iepriekshejai kupejai: 2.5+, laba komplektacija, utt. Bet shoreiz ar komplektaciju nepaveicas, un izdomaju ka papildinashu to pats, jo auto izskatijas ljoti laba stavokli.
Par auto:
E36 320i coupe ar kvalitativi ieliktu(vismaz izskatas) m52b28 no Z3 automata, manuals, CALYPSOROT METALLIC (252) , 1993. gada izlaiduma. Auto iegadaats 01/12/2015.
VIN info:
Type code BF11
Type 320I (EUR)
Dev. series E36 (2)
Line 3
Body type COUPE
Steering LL
Door count 2
Engine M50
Cubical capacity 2.00
Power 110
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour CALYPSOROT METALLIC (252)
Upholstery SAND 36 VELOUR (0548)
Prod. date 1993-09-27
Order options
No. Description
255 SPORTS LEATHER STEERING WHEEL
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM
530 AIR CONDITIONING
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
570 STRONGER ELECTRICITY SUPPLY
687 RADIO PREPARATION
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
915 NO OUTER SKIN PROTECTION
Pec dokiem auto ir 320i, bet tagad ielikts m52b28 no Z3 ar ZF karbu, bet ar mazo open 3.45 reduktoru un pusasiem. Kuzavs ir sterils(pagaidam rusu neatradam), pec ieprieksheja ipashnieka vardiem 2 gadus atpakalj bija parkrasots un apstradats ar pretkorozijas materialiem. Bija daudz laika parunat ar ieprieksheju ipashnieku, un, tapec ka auto bija vinja ipashuma pedejus 3 gadus, vinsh daudz ko pastastija par to. Visu jau neatcereshos, bet zemak bus tas ko atceros no pedejiem updatetiem:
-nomainiti klokvarpstu un sadalenes deveji
-nomainitas varsta vaka un kartera blives
-jauna stures reika
-pirms gada uzstaditi TA technix koili priekshaa
-jaunas parastas bukses aizm. tilta
-jauni bremzhu diski un kluchi
Runajot par komplektaciju, vinja ir gandriz tuksha, bet ir patikami sikumi:
-elektriskie logi ar komfortu
-gaishais audumu recaro salons (ljota labaa stavoklii)
-sporta sture
-7 pogu obc
-style13 diski ar ljoti labam ziemas riepam + piektais disks zapaska
-muzika ar USB/AUX ieejam
Plani:
Iepriekshejajs e36 bija gandriz ar pilnu komplektaciju, bet shitais ir gandriz tukshs, tapec ir ljoti daudz planu:
-nomainit aizm. amortizatora atbalstus(vienam ir nepatikama skanja)
-m bamperi
-diski(gribetu style21, bet pats saprotu ka gruti atrast, tapec visticamak skatishos uz style5 vai style32, bet tas jau pec ziemas)
-elkonbalsts
-18 pogu obc
-tumshs recaro salons
-lsd reduktors
-varbut videjais reduktors + resnas pusasis
-poly bukses
-nokrasot sliekshnu uzlikas kuzova krasaa
-digitala divzonu klima
-izplude
-melnie griesti
-ellja + filtri
-notonet logus
Visu no ta saraksta iznemot diskus un atbalstus varat droshi piedavat. Cenas no Zemes orbitas neinterese.
Plani ir grandiozi, bet nu protams viss ar laiku. Centishos pabeigt lidz sezonas atklashanas.
Bilde pagaidam ir tikai viena, bet tuvakaja laika pievienoshu vel bildes. PS vel reiz atvainojos par savu "latvieshu valodu"
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās jau labi, tikai kas ir elektro logi "ar komfortu"?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
nopirksu tavu salonu
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
nav jaspiezh pogu visu laiku lai aizvert logumaartyd rakstīja:Izskatās jau labi, tikai kas ir elektro logi "ar komfortu"?
mainu pret tumsho rekaroAndrejCR rakstīja:nopirksu tavu salonu
Lai labi ripo.
Diski citi prasās, tas nu ir teikts.
Nēesmu dzīvē redzējis, bet prasās bildes no priekšas, sāniem, aizmuguri un salona.
Nēesmu dzīvē redzējis, bet prasās bildes no priekšas, sāniem, aizmuguri un salona.
Lai iecerētais izdodas un pārsit veco kupeju!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
tīri zolīda,veiksmi darbos !
Tiešām uzlikta JAUNA stūres reika, vai domāji cita - lietota?
Tas vai tad nav visām žurkām ar elektrologiem?sergr rakstīja:nav jaspiezh pogu visu laiku lai aizvert logumaartyd rakstīja:Izskatās jau labi, tikai kas ir elektro logi "ar komfortu"?
Vai arī man jāsāk lepoties, ka man arī tā ir?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Ir,irmaartyd rakstīja:Tas vai tad nav visām žurkām ar elektrologiem?sergr rakstīja:nav jaspiezh pogu visu laiku lai aizvert logumaartyd rakstīja:Izskatās jau labi, tikai kas ir elektro logi "ar komfortu"?
Paldies visiem par pozitivam atsauksmem
Es dzirdeju, ka tas iet ka komplektacija, bet varu kljudities, sorry
Paldies, centishos, jo pasham pietrukst komplektacija pec ieprekshejas zhurkasJohnny rakstīja:Lai iecerētais izdodas un pārsit veco kupeju!
Tapec ari uzrakstiju, ka pec ieprieksheja ipashnieka vardiem, jo pats saprotu, ka jauna maksa kosmosu, bet pagaidam nav iemeslu neticet vinjam. Pasha reika tiesham izskatas ljoti svaiga, varbut mineja ka restauretaValtersD rakstīja:Tiešām uzlikta JAUNA stūres reika, vai domāji cita - lietota?
vitjazz rakstīja:Ir,irmaartyd rakstīja: Tas vai tad nav visām žurkām ar elektrologiem?
Es dzirdeju, ka tas iet ka komplektacija, bet varu kljudities, sorry
Laba krāsas izvēle! Lai plāni īstenojas!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Manam sedanam ir jātur poga lai aizvērtu logu.maartyd rakstīja:Tas vai tad nav visām žurkām ar elektrologiem?sergr rakstīja:nav jaspiezh pogu visu laiku lai aizvert logumaartyd rakstīja:Izskatās jau labi, tikai kas ir elektro logi "ar komfortu"?
tapēc ka vecs kā zeme un pliks kā celis. visiem toč nav tā funkcija, bet kādiem 80% stabiliZzevsS rakstīja:Manam sedanam ir jātur poga lai aizvērtu logu.maartyd rakstīja:Tas vai tad nav visām žurkām ar elektrologiem?sergr rakstīja: nav jaspiezh pogu visu laiku lai aizvert logu
nebij tā ka FL nāca divlīmeņu pogas? (līdz ar to - autologi, preface jātur)EJANSONS rakstīja: tapēc ka vecs kā zeme un pliks kā celis. visiem toč nav tā funkcija, bet kādiem 80% stabili
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
spriežot pēc bildes uzņemšanas vietas evolution gaming ?
Jaa, ta bija pirma pietura pec parrakstishanasMiiix rakstīja:spriežot pēc bildes uzņemšanas vietas evolution gaming ?
Coma bijusais auto!!! autinam nav ne vainas gan vizuali gan tehnisi!!
salons gan bik japiecini itseviski tie nesmukie griesti!!!
lai labi ripo!!!
salons gan bik japiecini itseviski tie nesmukie griesti!!!
lai labi ripo!!!