Raitika kupeja VR-#07
Vasssalss!!
Nu ta beidzot arī es uzdrošināšos parādīt jums savu Bumeriiti!
Bet sākuma pastāstīsu , ka nonaacu pie pirmās žurkas,,, Skolas laikos biju nopircis sev pirmo motorolleri , kuram biju krājis labu laicinu, tad par vasaras sapelnitam naudinjam to tuneeju un ko tik nedariju , lai tik ratu celtu augša! Protams nakot 18 gadiem( domājot par tiesibam un masinu) tas rolleris z...l , to pārdevu par 500 eur... Zinot savu mega lielo budžetu zināju , ka nekada man diža mašina nesanaaks, nu ko tad ziemai naakot sapratu audi jau nepirkšu tas ručnika padarīšanas nepatiik, vjg BEMBI!!!.. Sedeeju dienu un nakti pie ss.lv jo lidz 500 eur sakarigu bembi atrast nevarēju , tad izleeca tads variks žurka -2.0 , sedans , korpus daudz maz dziivs , salonaA nepievemts var ŅEMT! Pēc skolas nākamja dienā ar Senci laidām uz madonu.. (protams Sencis mani neatbalstija , jo daudz maz juta kādam mērkim es to žurku gribu! )
protams es to žurku nopirku ,jo izbraucu pa apsnigusu placiti..bembis bļauj,sniegs škiist?1$%# ...sapratu atpakal tukša braukt negribu,kaut arii bildees vina 3reiz labak izskatijas...
Laikam ejot , ejot paspēju nomainit 6 žurkas!!
Šī ir 7tā , un pie viņas arī palikšu, jo redzu jēgu celt šo e36 augšā.
Nopirku 14.01.2016 , sev uz vārda dienu. Tika iegādāts Rīgā.
BMW 325I , 1998g, May Pēc papīriem 316.
M50B25 Vanos (chipots vadības bloks)
Par Auto.
Pilnā M-paka iznemot, moldingus.
Recaro pusādas salons.
Xenons
Klimats , 8 obc kompis
Priekšā sēdinajums.(atsperes)
Aizmugurē sēdinātas sarkanās atsperes, ar dzeltenajiem amīšiem.(visdrizāk vTechnik)
LSD Reduktors 3.91
Poly bukses.
M spogulji elekt regulejami.
Ādas Elkoņ balsts
Ādas apšivkas.
Parkošanas sensori.
Plānots
Likt koilus.
uzmočit zf kārbu
nomainīt ellju
pavasarim nopirkt diskus
uzlikt sajūgu.. 240mm
mainit motora iekšas uz 2.8 vai 3.0
likt melnos griestus
nopirkt maģiti
salikt m moldingus
sačinit apsildi uz benjkiem..
mainīt stūri
utt... tad jau redzēs kā būs ar naudiņu...
Padarīts
nomainiju siksnu un 2 roljikus; pieskruveju klat reduktora buksi ,jo uzdodot gāzi veidojas mistiski sitieni; nomainiju stikla tiritāj trubinjas..
Nu ta beidzot arī es uzdrošināšos parādīt jums savu Bumeriiti!
Bet sākuma pastāstīsu , ka nonaacu pie pirmās žurkas,,, Skolas laikos biju nopircis sev pirmo motorolleri , kuram biju krājis labu laicinu, tad par vasaras sapelnitam naudinjam to tuneeju un ko tik nedariju , lai tik ratu celtu augša! Protams nakot 18 gadiem( domājot par tiesibam un masinu) tas rolleris z...l , to pārdevu par 500 eur... Zinot savu mega lielo budžetu zināju , ka nekada man diža mašina nesanaaks, nu ko tad ziemai naakot sapratu audi jau nepirkšu tas ručnika padarīšanas nepatiik, vjg BEMBI!!!.. Sedeeju dienu un nakti pie ss.lv jo lidz 500 eur sakarigu bembi atrast nevarēju , tad izleeca tads variks žurka -2.0 , sedans , korpus daudz maz dziivs , salonaA nepievemts var ŅEMT! Pēc skolas nākamja dienā ar Senci laidām uz madonu.. (protams Sencis mani neatbalstija , jo daudz maz juta kādam mērkim es to žurku gribu! )
protams es to žurku nopirku ,jo izbraucu pa apsnigusu placiti..bembis bļauj,sniegs škiist?1$%# ...sapratu atpakal tukša braukt negribu,kaut arii bildees vina 3reiz labak izskatijas...
Laikam ejot , ejot paspēju nomainit 6 žurkas!!
Šī ir 7tā , un pie viņas arī palikšu, jo redzu jēgu celt šo e36 augšā.
Nopirku 14.01.2016 , sev uz vārda dienu. Tika iegādāts Rīgā.
BMW 325I , 1998g, May Pēc papīriem 316.
M50B25 Vanos (chipots vadības bloks)
Par Auto.
Pilnā M-paka iznemot, moldingus.
Recaro pusādas salons.
Xenons
Klimats , 8 obc kompis
Priekšā sēdinajums.(atsperes)
Aizmugurē sēdinātas sarkanās atsperes, ar dzeltenajiem amīšiem.(visdrizāk vTechnik)
LSD Reduktors 3.91
Poly bukses.
M spogulji elekt regulejami.
Ādas Elkoņ balsts
Ādas apšivkas.
Parkošanas sensori.
Plānots
Likt koilus.
uzmočit zf kārbu
nomainīt ellju
pavasarim nopirkt diskus
uzlikt sajūgu.. 240mm
mainit motora iekšas uz 2.8 vai 3.0
likt melnos griestus
nopirkt maģiti
salikt m moldingus
sačinit apsildi uz benjkiem..
mainīt stūri
utt... tad jau redzēs kā būs ar naudiņu...
Padarīts
nomainiju siksnu un 2 roljikus; pieskruveju klat reduktora buksi ,jo uzdodot gāzi veidojas mistiski sitieni; nomainiju stikla tiritāj trubinjas..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tirgoju Jaunas rezerves daljas, ļoti labām cenām. (Elljas , filtri , akumulatori , piekare, amortizacija , dzinej daljas...) Raksti vai zvani 28322293!
Šo bijām skatīties kādu brīdi atpakaļ. Ja nav noslēpums, par cik Tev viņu atdeva? Vari rakstīt PM, neizpaudīšu. Kad pirki, aizdedze un arka bija sataisītas?
Lai labi ripo, autiņš iet neslikti.
Lai labi ripo, autiņš iet neslikti.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Pazistams e36. bundza ljoti laba. prieksh 2.5 iet ljoti labi. Lai labi slid ar vinju))
Baigi labais,kraasa zbis,lkm moči jau ari labi,labs pirkums,lai laibi ripo vecais,visas čikas tavas rajonā būs
Aizdedzi jau nopirku tik jauzliek , un arkai tur viss okk.
Juu iešanas ziņaa labs, paldies !
Juu iešanas ziņaa labs, paldies !
Tirgoju Jaunas rezerves daljas, ļoti labām cenām. (Elljas , filtri , akumulatori , piekare, amortizacija , dzinej daljas...) Raksti vai zvani 28322293!
Tieši tā, plaanu daudz , tgd tik jākjeras klāt!ikey07 rakstīja:Izskatās nenoguris, jāgaida vasara, huh ?
Ļoti patīk šī krāsa
Ieliec motortelpas un salona bildes ar
Ja ta ir peleka alkantara kresliem pa vidu tad tas ir mans vecais salons
ar kompatu pa brugji
Laukam tāpēc tik labi iet, ne?cipruss18 rakstīja:Ja ta ir peleka alkantara kresliem pa vidu tad tas ir mans vecais salons
Vasali vasali
Lai izdodas sasniegt iecerēto ! :) Un lai labi šķērē!
Lai izdodas sasniegt iecerēto ! :) Un lai labi šķērē!
tak rakstīts, ka iekšas mainīs nevis dzinēju..un kapēc nevarētu mainīt m50b25 uz m52b28?
A kur rakstīts ka viņš grasās likt m52b28? Viņš grasās iekš m50 likt 2.8 vai 3.0 iekšas jeb taisit strokeriEmteks rakstīja:Kāda jēga ir mainīt M50B25 uz M52B28 ?
salīdzināt pat nevar b25 ar b28, pirmkārt jau ikdienā viņš točna ēd mazāk, otrkārt spiežot jūtami labāk iet. itsevišķi pārdodot b25 swapu nemaz baigi daudz nevajag piemaksāt lai sanāktu b28, toties ir to vērts.
Jaa taisos mainit tikai iekšas.. jo +- 200 eur un sanaks tas pats 2.8 tikai ar bosch vadiibu.Garaisss rakstīja:A kur rakstīts ka viņš grasās likt m52b28? Viņš grasās iekš m50 likt 2.8 vai 3.0 iekšas jeb taisit strokeriEmteks rakstīja:Kāda jēga ir mainīt M50B25 uz M52B28 ?
Es jau teiktu, ka kādi 500 eur vismaz.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Paldies pašam kraasa ari loti patiik, oke buus bildes !Ercix rakstīja:Ļoti patīk šī krāsa
Skaista kupeja! Cerams būs vel labāka, sezona nav aiz kalniem.
Beņķi ļoti netīri vai vienkārši baigi atspīd gaisma?
Beņķi ļoti netīri vai vienkārši baigi atspīd gaisma?
Strokeris pa 200 eur tādā gadījumā tas būs no sērijas lol nau vercRaitoss rakstīja:Jaa taisos mainit tikai iekšas.. jo +- 200 eur un sanaks tas pats 2.8 tikai ar bosch vadiibu.Garaisss rakstīja:A kur rakstīts ka viņš grasās likt m52b28? Viņš grasās iekš m50 likt 2.8 vai 3.0 iekšas jeb taisit strokeriEmteks rakstīja:Kāda jēga ir mainīt M50B25 uz M52B28 ?