E36-Halava-Morea Grun
Kas par auto:BMW e36 1994.gada 2.5 TDS
Kad tika iegādāts:Auto tika iegādāts 2016.gada 13.janvārī.
Automašīnas komplektācija: Recaro pusādas zaļš salons, klimata kontrole, airbagi, elektriskie spoguļi apsildāmi,logu smidzinātāji apsildāmi, lūka, tonēti logi, 18 pogu OBC, sakarīga audiosistēma,utt.
Papildus apraksts: Tākā nesen nokārtoju tiesības, iegādājos pirmo auto bmw e36 un dīzeli
Plānotās auto izmaiņas: Pārkrāsot bamperus un sliekšņus auto krāsā, citus disku(laikam style44), miglas lukturus salikt atpakaļ.
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes: Veikta dzinēja apkope, mainīta elektriskā sprausla, regulēts sūknis
Bildes:
Varbūt kādam kaut kas ir zināms par šo auto?
Kad tika iegādāts:Auto tika iegādāts 2016.gada 13.janvārī.
Automašīnas komplektācija: Recaro pusādas zaļš salons, klimata kontrole, airbagi, elektriskie spoguļi apsildāmi,logu smidzinātāji apsildāmi, lūka, tonēti logi, 18 pogu OBC, sakarīga audiosistēma,utt.
Papildus apraksts: Tākā nesen nokārtoju tiesības, iegādājos pirmo auto bmw e36 un dīzeli
Plānotās auto izmaiņas: Pārkrāsot bamperus un sliekšņus auto krāsā, citus disku(laikam style44), miglas lukturus salikt atpakaļ.
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes: Veikta dzinēja apkope, mainīta elektriskā sprausla, regulēts sūknis
Bildes:
Varbūt kādam kaut kas ir zināms par šo auto?
Pēdējais labojis Halava - 29 Feb 2016, 00:25, kopā labots 2 reizes.
Nu ko lai saka-Veiksmi darbos. Tā jau izskatās labi. :) Cerams ka nebūs problēmu ar diesel power.
Beņķi izskatās tādi netīri un pas''edēti, bet gan jau sakopsi. Liekas gan pārāk zils man šis salons, bet nu-gaume katram sava.
Beņķi izskatās tādi netīri un pas''edēti, bet gan jau sakopsi. Liekas gan pārāk zils man šis salons, bet nu-gaume katram sava.
Nepatik tas pedo salons. Parejais daudz maz labi.
Pēdējais labojis bestbmw - 29 Feb 2016, 00:00, kopā labots 1 reizi.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Izskatās ok, tik salons tāds baigi kodīgs, izskatās pēc kkāda individual.
- ikey07
Ko es tavā vietā darītu ar salonu, ja negribētu visu mainīt.. P.S kolēģa bmw salons senāk izskatījās tā pat, kā tev, bet tad viņš sakrāsoja šādu!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Beņķi ir samazgāti un sakopti cik varēju jau Pašam arī likās pārāk zilizaļš, bet pieradu jau
Viņiem tā drēbe ir tīra, bet āda ir palietojusies abiem priekšējiem beņķiem.. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt? Kādu līdzekli ar ko atjaunot vai piekrāsot to ādu?
Viņiem tā drēbe ir tīra, bet āda ir palietojusies abiem priekšējiem beņķiem.. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt? Kādu līdzekli ar ko atjaunot vai piekrāsot to ādu?
Edzy, viņš pats krāsoja to salonu un cik izmaksāja?
Jap pats! Es uz sitienu nepateikšu, bet varu painteresēties, tik zinu to, ka ēbajā sūtīja krāsu! Arī domā par kko šādu?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Nu bet ar to krāsošanu ir tā, ka tas nav uz ilgu. Gads, maybe pusotrs. Nesen pats par šito interesējos. Cik atceros man paprasīja lkm 150 Eiro par visa krēsla atjaunošanu, bet tas bija pilnas ādas krēslam. Rekaro vajadzetu but mazak, bet anyway padārgi, manuprāt.
Jā, bija doma līdzīga jau
Ja vari, tad painteresējies par to krāsošanu un cik izmaksāja un cik noturīgs tas viss, būtu ideāls variants šādā veidā atjaunot to salonu
Ja ne melnu, tad vismaz zaļu lai nav tik sadilis
Ja vari, tad painteresējies par to krāsošanu un cik izmaksāja un cik noturīgs tas viss, būtu ideāls variants šādā veidā atjaunot to salonu
Ja ne melnu, tad vismaz zaļu lai nav tik sadilis
Pēdējais labojis Halava - 29 Feb 2016, 00:08, kopā labots 1 reizi.
Krāsots apmēram divus gadus atpakaļ, bilde uzņemta nesen!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Tad šis variants ir tiešām labs
Tagad tik jāuzzin cik tas izmaksāja
Tagad tik jāuzzin cik tas izmaksāja
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... ov_id=6589
Reku tirgo šo salonu pa 200 eināriem
Reku tirgo šo salonu pa 200 eināriem
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Laikam ka maina tomēr. bet nu moš ka tirgo arī, nezinu!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Paldies par info, būs jāpainteresējas, varbūt ar manu piemaksu samainīs pret manu zaļo
Tikai neprasi šim, ar ko krāsoja, jo tas vairs nav kolēģa auto, viņš viņu notirgoja, un tapēc šis diez vai zinās..
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Ā, okei Es jau rīt būtu paprasījis ar ko krāsoja
tā jau iedomājos, es rīt uzjautāšu un tad padošu ziņu! apmēram cik daudz krāsu vajag, cik viņa maksā, un kas ražo!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
lai jau veicās ar jauno auto.
Par salonu runājot, tiko ieliku kupejā tādas krasas recaro, man personīgi ļoti apmierina gala rezultāts gan krāsā gan tas kā krēsli ir saglabajusies.
Par salonu runājot, tiko ieliku kupejā tādas krasas recaro, man personīgi ļoti apmierina gala rezultāts gan krāsā gan tas kā krēsli ir saglabajusies.
Šo laikam zinu.... Vairs neslāpst pats no sevis braucot?