AC S50B30 Sportish sedans
Hameleonu rotaļas beigušās un apaļa dīla rezultātā esmu ticis pie sedana. Uzsvēršu ka šis bija 540i sedans un lielākais spriedums tika pieņemts tieši dzinēja dēļ. Nomērot kompresiju parādījās pozitīvs smaidiņš
Iekšā ir arī pārs ekstras. Klima sporta beņķi, glāžu atsaites, bla bla bla... Skatā no apakšās jāpaskrāpē nost rūsa, un jāizdara plānotais saraksts.
Ja godīgi vēl projām ar auto neesmu izbraucis jo man viņu atvilka ar notrūkušu gāzes trosīti.
Amīši kas stāv uz sedana jau savu ir nokalpojuši. Sadarbībā ar 70cc Driftworks iegādāti HSD monopro. Cena Jaunus amīšus neliks uz netīras piekares. Blast.lv nokrāsoja kosmiskā krāsā
Iekšā ir arī pārs ekstras. Klima sporta beņķi, glāžu atsaites, bla bla bla... Skatā no apakšās jāpaskrāpē nost rūsa, un jāizdara plānotais saraksts.
Ja godīgi vēl projām ar auto neesmu izbraucis jo man viņu atvilka ar notrūkušu gāzes trosīti.
Amīši kas stāv uz sedana jau savu ir nokalpojuši. Sadarbībā ar 70cc Driftworks iegādāti HSD monopro. Cena Jaunus amīšus neliks uz netīras piekares. Blast.lv nokrāsoja kosmiskā krāsā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Opāāā Izskatās, ka darbi rit raiti
Pēdējais labojis Kristapseduards - 17 Mar 2016, 17:49, kopā labots 1 reizi.
Te jau pa gabalu var just cik te viss būs labi.
Izskatās interesanti! Piesekoju topikam.
Sekojam līdzi topikam! Veiksmi turpmākos darbos un gaidi ciemos mani, kad būšu Rīgā
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Ar šādiem auto un pareizo attieksmi pret tiem forums paliek ar vien interesantāks Veiksmi un lai labi ripos
Kas viņam par bremzēm ka kalpaki iet virsū?
Kad veetra beigusies tad beigaas kursh ir uzvereetaajs shinii visaaa Dom2 realitātes šovā?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Grūti teikt vai ir kāds zaudētājs. Auto kuri tika mainīti ir pilnīgi dažādi un katrs savam mērķim paradzēts. Tādēļ teikšu ka viss bija līdzvērtīgi.Ramyrez rakstīja:Kad veetra beigusies tad beigaas kursh ir uzvereetaajs shinii visaaa Dom2 realitātes šovā?
Priekšā stock diametra APE ja pareizi atceros nosaukumu. Respektīvi kā bija uz mana cabrio un tur viss apmierinaaja. Aizmugurē patestēs un tad domās vai vajag upgrade.kars rakstīja:Kas viņam par bremzēm ka kalpaki iet virsū?
Turat Liepāju!Trusis92 rakstīja:Sekojam līdzi topikam! Veiksmi turpmākos darbos un gaidi ciemos mani, kad būšu Rīgā
Paldies par labiem vārdiem.
Aizmirsu ka kulītē kaut kas bija paslēpies atkal dubult D bija darbiņš. Uztapa vienmasas keramika ar jaudīgāku kurvi. Un paldies edzim par ZF kardānu. Getrags dosies pensijā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jānovēl pacietību un protams visu pārējo ,lai padarītu šo auto vēl labāku un baudāmāku ,kādu to vēlies ! Būs interesanti pasekot līdzi ,kas šeit notiksies turpmāk. :)
Bremži priekša brembo max, aizmugurē viss zimerman, viss tiri svaigs. Lai izdodas labi kupunāt gumiju!
e36
Super!
Man identisks sedana projekts tik koilas BCracing.
Man identisks sedana projekts tik koilas BCracing.
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
No kurienes jūs tos S50 motorus izrokat? Cik esmu meklējis, neko neesmu atradis.
Buus labs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Cik apmeram izmaksa tada piekares daļu krasošana?