Dynamite's daily kutiņa
Tatad, iepriekšejo ikdienas auto palika žēl, tas kļūva par garažas princesi, bet ikdienai nolemu iepirkt otru auto.
Sakuma gribēju ko citu, kadu jaunaku auto, bet beigu beigas izlemu par labu e36 kutiņai.
Neko daudz nemekleju, un ap 20.02.16 paņemu pirmo avus blau, kas pagadijas.
Auto paņemu tikai smukas krasas, labas komplektacijas, ražojuma gada un "no vacijas" dēļ!
Sakuma jau likas, ka vien durvis bus janomaina, bet velak izradijas, ka ar piekari tur viss ir slikti!
Par auto:
Avus Blau
i316 manualis
Digitala klima
M pack
Pusadas boaboa rekaro ar apsildi
ASC
Melnie griesti
Pašaptumšojošs spogulis
Stures lifts
1999.gads
Laiku gaitā priekšejais M buferis jau kaut kad tika pazaudets, ASC nestrada. Priece tas, ka aizmugure ir disku bremzes un bundža no apakšas izskatas diezgan svaigi!
Kopš pirkšanas briža tika izdarīts:
* Nomainitas sistas durvis
* Samekleti trukstošie M moldingi
* Satirīts salons
* Nomainīta saluzusi aizdedzes sledzene
* Style 5 r16 195/50
* M Tech 3 sture
* M atsperes
* Filtri, sveces, blives, šķidrumi, amiši, atbalsti, sajugs, siksnas, savirze
* Nomainits viens dzineja spilvens
* Priekšejo glažu pastiprinošas plaksnes
* Uz spoguļa pakarta smaržiga eglīte
Protams vel ir kur pielikt roku, piemeram, ir jaiznide rusu uz arkam, durvim un baguža vaka, kaut kad janomaina nedaudz nolocitu brilli un vaditaja sparnu, ka ari jadabu elkoņbalsts.
Mest iekšā 6cyl, vai sedināt līdz zemes, es gan neplanoju
Tas pagaidam viss, lai parejo izsaka bildes.
Kopuma auto man patik, ideals variants ikdienai.
Jau paspeju pielietot lielo baguzi!
Sakuma gribēju ko citu, kadu jaunaku auto, bet beigu beigas izlemu par labu e36 kutiņai.
Neko daudz nemekleju, un ap 20.02.16 paņemu pirmo avus blau, kas pagadijas.
Auto paņemu tikai smukas krasas, labas komplektacijas, ražojuma gada un "no vacijas" dēļ!
Sakuma jau likas, ka vien durvis bus janomaina, bet velak izradijas, ka ar piekari tur viss ir slikti!
Par auto:
Avus Blau
i316 manualis
Digitala klima
M pack
Pusadas boaboa rekaro ar apsildi
ASC
Melnie griesti
Pašaptumšojošs spogulis
Stures lifts
1999.gads
Laiku gaitā priekšejais M buferis jau kaut kad tika pazaudets, ASC nestrada. Priece tas, ka aizmugure ir disku bremzes un bundža no apakšas izskatas diezgan svaigi!
Kopš pirkšanas briža tika izdarīts:
* Nomainitas sistas durvis
* Samekleti trukstošie M moldingi
* Satirīts salons
* Nomainīta saluzusi aizdedzes sledzene
* Style 5 r16 195/50
* M Tech 3 sture
* M atsperes
* Filtri, sveces, blives, šķidrumi, amiši, atbalsti, sajugs, siksnas, savirze
* Nomainits viens dzineja spilvens
* Priekšejo glažu pastiprinošas plaksnes
* Uz spoguļa pakarta smaržiga eglīte
Protams vel ir kur pielikt roku, piemeram, ir jaiznide rusu uz arkam, durvim un baguža vaka, kaut kad janomaina nedaudz nolocitu brilli un vaditaja sparnu, ka ari jadabu elkoņbalsts.
Mest iekšā 6cyl, vai sedināt līdz zemes, es gan neplanoju
Tas pagaidam viss, lai parejo izsaka bildes.
Kopuma auto man patik, ideals variants ikdienai.
Jau paspeju pielietot lielo baguzi!
Slēpts saturs: Parādīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis denn - 23 Jūl 2016, 18:16, kopā labots 10 reizes.
Smuka kūtiņa,metu arī aci uz viņu kad tirgojās ss.lv
Smuks touring, kas zem sliekšņu uzlikām darās? Un kas bija jāpametina?
Zem uzlikām viss ok, maz bia ko metināt 5x5cmRob rakstīja:Smuks touring, kas zem sliekšņu uzlikām darās? Un kas bija jāpametina?
šis gadījumā nebija ar vācu numuriem?
Bija gan, šo vel nacas reģistret, kas izmaksaja vel pusi no auto cenas , bet, manuprat, bija ta verts, jo beidzot varu mebeles un kartupeļu maisus pa visu Rigu vadatLawwr rakstīja:šis gadījumā nebija ar vācu numuriem?
Pēdējais labojis denn - 22 Mar 2016, 22:31, kopā labots 1 reizi.
Lidz tam vel ir jaizaug!Agnis rakstīja:Bandīti taču brauc ar semakiem, nevis kūtīm
Izskatās labi!
Atstāsi akvāriju?
Pilnīgi sāku domāt, ka man boston green kūtiņai arī prasās akvāriju, nevis oriģinālo zaļo tonējumu
Atstāsi akvāriju?
Pilnīgi sāku domāt, ka man boston green kūtiņai arī prasās akvāriju, nevis oriģinālo zaļo tonējumu
Atstašu, tonejums kaut ka nepiesesaista.ValtersD rakstīja:Izskatās labi!
Atstāsi akvāriju?
normāla kūtiņa
Kad pirms, gandrīz gada, liku savu topiku ar touring, kas bija nesen no Vācijas un tiešām labā stāvoklī ar nesliktu komplektāciju ( un tāds ir joprojām ), lūdzu administrācijai slēgt topiku , jo kakāja uz galvas visi, un nevarēja saprast kas pie vainas, varbūt mēnešreizes vai mēnesfāze. Un šī publika panāca to, ka auto neatrādīšu, jocīgi, kā viss mainās, tagad liek pat sliktākus variantus, un visi starā.RENIO rakstīja:normāla kūtiņa
Rob,Tavam vnk nebija tik kļovā krāsa
Drīzāk tpc ka jams aktīvi pļūtija citu topikos, you get what you give.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nepareizi, to es darīju pēc tam, kad heiteri izheitoja topiku Un kur Tavs topiks, nav, jo patīk pļūtītFinks rakstīja:Drīzāk tpc ka jams aktīvi pļūtija citu topikos, you get what you give.
Sent from my shitPhone using stick
Vasara klaat. Ta krasa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Krāsa bomba
Sēdināt nedomā?-
Sēdināt nedomā?-
Gribetos jau dabut nedaudz zemak, bet ar šo gribas ari uz kādu ezeru aizbraukt, tapec pagaidam būs tā.Booogdans rakstīja:Krāsa bomba
Sēdināt nedomā?-