E36-janisss Kupeja
Patīk nesapuvuši auto, veiksmi darbos, izskatās jau forši!
darāmā ļoti daudz, lai viss iecerētais izdodas!
drīzākais ka ūdens tek caur lukturi, vēl var būt, ka caur gumiju.Kaut kur bagāžniekā nāk iekšā ūdens
Es savējam nomainiju bagāžnieka gumiju un pašu luktura gumijas. Un problēma tika atrisināta. Bet pirms tam ar bija tāda problēma ka visu laiku pie zapaskas ir ūdens.
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
Cik ~ maksā tās mantiņas? Pašam arī tāda pati problēma bij ziemā.gosha23 rakstīja:Es savējam nomainiju bagāžnieka gumiju un pašu luktura gumijas. Un problēma tika atrisināta. Bet pirms tam ar bija tāda problēma ka visu laiku pie zapaskas ir ūdens.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Biju pie elektriķa, problēma ar akumulatora nelādēšanu turpinās, tad lādē, tad nē. Aizsūtīs ģenerātoru uz diagnostiku un skatīsies ko tālāk.
Nākamnedēļ jāsamaina ģenerātora siksna, gaisa filtrs un sveces, jāskatās vai būs uzlabojumi.
Nākamnedēļ jāsamaina ģenerātora siksna, gaisa filtrs un sveces, jāskatās vai būs uzlabojumi.
Darba izskatās daudz, pat ļoti daudz, jāsāk domāt, kāpēc pirkt tādu, laikam lai būtu ko darīt.
Milzīgs paldies Kneiks & co par elektrības problēmu atrisināšanu. Elektriķis teica, ka jārestaurē ģenerators, jo visi vadi ir čotka, lai gan ģenerators jau bija mainīts, bet izrādās, ka divi vadi bija loose. Iesaku Kneiks, ja ir problēmas ar E36, lodē, skrūvē, metina un visu citu.
janisss rakstīja:Milzīgs paldies Kneiks & co par elektrības problēmu atrisināšanu. Elektriķis teica, ka jārestaurē ģenerators, jo visi vadi ir čotka, lai gan ģenerators jau bija mainīts, bet izrādās, ka divi vadi bija loose. Iesaku Kneiks, ja ir problēmas ar E36, lodē, skrūvē, metina un visu citu.
Prieks, ka beidzot nedienas ar elektrību ir beigušās lai labi ripo
labs pamats no kā izveidot ko labu (tikai to spidometru ar steigu samaini )
Lielais paldies Dogma, palīdzēja novērst problēmas ar dzinēja raustīšanos, droseles sensoram bija atnācis viens kontakts vaļā, tādēļ motors visu laiku random raustijās!
Nu re, viss kustās ar maziem soļiem uz priekšu!
veiksmi.
veiksmi.
Paldies, nedaudz sanāk iespringt, jo 21. skate :PLawwr rakstīja:Nu re, viss kustās ar maziem soļiem uz priekšu!
veiksmi.
Tagad jātiek galā ar priekšējiem lukturiem, varbūt kādam ir piedāvājums?
Šodien laimes feja stāvēja līdzās, un skati izgāju ar vienu vieninieku par neprecīzi noregulētu lukturi.
domāji ka būs sliktāk?
Jap, likas, ka bus pilns ar divniekiem, bet beigas nebija tik traki. Uz bremzu stenda vareja redzet, ka aizmugureja piekare kkas nav cotka, prasija vai ar diakiem viss ok, jo neiet ligani. Mos tas del aizmugurejiem gultniem, tos man servisa teica, ka jamaina.RENIO rakstīja:domāji ka būs sliktāk?
Paterins isti nav uzlabojies, ir samainits gaisa, degvielas filtrs, gaisa masas sensors strada, kludas nemet, nebraucu ar gazi grida, pie nakama servisa apmeklejuma bus japarbauda zonde
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Man liekas ka kopā sanāca 55e varbūt ka kļūdos . lukturu gumijas bija 19e bet bagāžnieka neatceros.TomSkarsts rakstīja:Cik ~ maksā tās mantiņas? Pašam arī tāda pati problēma bij ziemā.gosha23 rakstīja:Es savējam nomainiju bagāžnieka gumiju un pašu luktura gumijas. Un problēma tika atrisināta. Bet pirms tam ar bija tāda problēma ka visu laiku pie zapaskas ir ūdens.