Daavis-Jaunais verķis Coupe 323i M52B25
Čau visiem tātad mazs info par manu jauno aparātu kam pagaidām vel ir vienritenis cerams šonedēļ paspēšu to novērst lai griež abi rati .
Tātad pavisam nesen, 2016. gada 13. Maijā iegādājos šo kupeju. Galvenais nosacijums bij lai bundža nav pārūsējusi , lai ir vismaz 2.5 motoriņš un manuālā kārba lai var reiz pa reizei samest sāniski tā lai prieks. Izrakņāju visus portālus un sapratu ka diži lielas izvēles nav. VAinu pilnīgas miskastes piedāvāja, vainu cipars kosmoss bij, arī bij tā ka liekas ir okey tā hop un jaa automāts .
Tā nu sāku meklēt caur draugiem. Teicu lai padod tālāk ka es meklēju kupeju un riktīgi nospīdēja . Drauga paziņa nekur nebij licis tirgošanā bet uz jautājumu vai vēlas pārdot pateicā īstenībā jau varētu ko jaunāku paņemt. Pats atdzinis šo auto pirms 4 gadiem no Vācijas un LV vienīgais īpašnieks plus čalis strādā servisā un mani visi pazīstamie teica ka auto ļoti kopts un tehniski nebūtu jābūt nekam trakam, kāvis viņš arī nēsot . Tā nu es devos skatīt aizrunāto auto un tajā pat dienā viņš tika nopirkts.
Sākumcena bij 2000 eiro bet pēc mazas kaulēšanās es ieguvu šo auto pa 1700 eiro un vel klāt nāca ziemenes ar lietajiem un M sliekšņi.
Tātad auto BMW e36 coupe 1995. gada decembra izlaidums, 323i , 2.5 benzīns , 125 kw un 168 HP,
Auto ar svaigu skati, rūsas praktiski nav kas mani ļoti iepriecināja. Virsū originālie M diski ar dažādu plauktu iznesumu priekšā un aizmugurē
Melns ādas recaro salons ar apsildi, elektro spoguļi, Dalītā klima, kondicionieris ( saldē tā nepajokam). visi četri elektro logi, kā arī sēdinātās atsperes.
No tā ko pats esmu izdarijis, esmu nomainijis divus priekšējos stabilizatorus un eļļu jau bij laiks maiņai. Tad esmu iegādājies otro reduktoru kas šonedēļ tiks metināts un uzstādīts, vecais paliks skates iziešanai uz nākamo gadu . Un pateicoties ElvijsR ticis pie aizmugurējās kreisās lampas un nomainijis to, vecā bij ar plaisu un jau nokalpojusi savu :)
Plānos ir vel uzlikt M bamperus, līdzi iedotos sliekšņus , eņģeļacis, Short sifter un sporta stūri kā arī jaunu aizmugures bunduli ar dubulto izplūdi. Tas tā iesākumam plānā , tad jau noteikti nāks ar laiku kas klāt :).
Tātad pavisam nesen, 2016. gada 13. Maijā iegādājos šo kupeju. Galvenais nosacijums bij lai bundža nav pārūsējusi , lai ir vismaz 2.5 motoriņš un manuālā kārba lai var reiz pa reizei samest sāniski tā lai prieks. Izrakņāju visus portālus un sapratu ka diži lielas izvēles nav. VAinu pilnīgas miskastes piedāvāja, vainu cipars kosmoss bij, arī bij tā ka liekas ir okey tā hop un jaa automāts .
Tā nu sāku meklēt caur draugiem. Teicu lai padod tālāk ka es meklēju kupeju un riktīgi nospīdēja . Drauga paziņa nekur nebij licis tirgošanā bet uz jautājumu vai vēlas pārdot pateicā īstenībā jau varētu ko jaunāku paņemt. Pats atdzinis šo auto pirms 4 gadiem no Vācijas un LV vienīgais īpašnieks plus čalis strādā servisā un mani visi pazīstamie teica ka auto ļoti kopts un tehniski nebūtu jābūt nekam trakam, kāvis viņš arī nēsot . Tā nu es devos skatīt aizrunāto auto un tajā pat dienā viņš tika nopirkts.
Sākumcena bij 2000 eiro bet pēc mazas kaulēšanās es ieguvu šo auto pa 1700 eiro un vel klāt nāca ziemenes ar lietajiem un M sliekšņi.
Tātad auto BMW e36 coupe 1995. gada decembra izlaidums, 323i , 2.5 benzīns , 125 kw un 168 HP,
Auto ar svaigu skati, rūsas praktiski nav kas mani ļoti iepriecināja. Virsū originālie M diski ar dažādu plauktu iznesumu priekšā un aizmugurē
Melns ādas recaro salons ar apsildi, elektro spoguļi, Dalītā klima, kondicionieris ( saldē tā nepajokam). visi četri elektro logi, kā arī sēdinātās atsperes.
No tā ko pats esmu izdarijis, esmu nomainijis divus priekšējos stabilizatorus un eļļu jau bij laiks maiņai. Tad esmu iegādājies otro reduktoru kas šonedēļ tiks metināts un uzstādīts, vecais paliks skates iziešanai uz nākamo gadu . Un pateicoties ElvijsR ticis pie aizmugurējās kreisās lampas un nomainijis to, vecā bij ar plaisu un jau nokalpojusi savu :)
Plānos ir vel uzlikt M bamperus, līdzi iedotos sliekšņus , eņģeļacis, Short sifter un sporta stūri kā arī jaunu aizmugures bunduli ar dubulto izplūdi. Tas tā iesākumam plānā , tad jau noteikti nāks ar laiku kas klāt :).
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis davisliepins - 24 Mai 2016, 15:59, kopā labots 4 reizes.
Izskatās labi, lai veicas ar mašīnu
Nevajag tev tos eņģeļus
Laba , pilna kuppeja!!
Mans lukturs derēja?
Mans lukturs derēja?
Nevajag tos mbamperus, jo tāpat noteikti aprobežotos tikai ar priekšējā bampera uzstādīšanu un aizmugurē uzliktu pod m difuzoru Ja liek paku, tad visu, tai skaitā arī moldingus. Tagad te pilnībā pietiku ar taisnajām sliekšņu uzlikām un bamperu apakšām virsbūves krāsā
Jā lukturis jau uzlikts taka kalpo godamElvijsR rakstīja:Laba , pilna kuppeja!!
Mans lukturs derēja?
Gaumes jautājums, bet man piem stock priekšējais bamperis E36 liekas tik pretīgs, ka tur vietā pilnīgi jebko, ka tik stock nav jāatstāj. Tajā pašā laikā moldingi tik ļoti nekrīt acīs un pakaļējais arī.GatisB. rakstīja:Nevajag tos mbamperus, jo tāpat noteikti aprobežotos tikai ar priekšējā bampera uzstādīšanu un aizmugurē uzliktu pod m difuzoru Ja liek paku, tad visu, tai skaitā arī moldingus. Tagad te pilnībā pietiku ar taisnajām sliekšņu uzlikām un bamperu apakšām virsbūves krāsā
Mašīna gan izskatās ļoti labā stāvoklī, lai veicas.
p.s. nereāli uzvelk, ka cilvēki raksta 'caupe', 'koupe', 'kupee' utt brīnumus.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
pre facelifta priekšejais bamperis man sķiet ir tīri ok, bet facelifta toč ir kaut kāds neizdevies.TomSkarsts rakstīja:Gaumes jautājums, bet man piem stock priekšējais bamperis E36 liekas tik pretīgs, ka tur vietā pilnīgi jebko, ka tik stock nav jāatstāj. Tajā pašā laikā moldingi tik ļoti nekrīt acīs un pakaļējais arī.GatisB. rakstīja:Nevajag tos mbamperus, jo tāpat noteikti aprobežotos tikai ar priekšējā bampera uzstādīšanu un aizmugurē uzliktu pod m difuzoru Ja liek paku, tad visu, tai skaitā arī moldingus. Tagad te pilnībā pietiku ar taisnajām sliekšņu uzlikām un bamperu apakšām virsbūves krāsā
Mašīna gan izskatās ļoti labā stāvoklī, lai veicas.
p.s. nereāli uzvelk, ka cilvēki raksta 'caupe', 'koupe', 'kupee' utt brīnumus.
Piekrītu, un daži kad sludinājumus skaties raksta ka kr Mpaka, bet virsū ir tikai priekšējais bamperisGatisB. rakstīja:Nevajag tos mbamperus, jo tāpat noteikti aprobežotos tikai ar priekšējā bampera uzstādīšanu un aizmugurē uzliktu pod m difuzoru Ja liek paku, tad visu, tai skaitā arī moldingus. Tagad te pilnībā pietiku ar taisnajām sliekšņu uzlikām un bamperu apakšām virsbūves krāsā
Blolķis ready
Vakardien visu dienu noņēmos ap reduktoru jo protams ka tur neviens neko ļoti ilgi nebij aizticis un visas skrūves negribīgi nāca vaļā, bet nu viss ir gatavs un metinātais bloķis ir virsū. Arī uzspēju nomainīt priekšējo reduktora buksi un pārslēdzot robus arī sitiens ir pazudis taka īsto vainu forumas čaļi bij ieteikuši .
Jauno bloķi arī uzspēju notestēt Rumbulā , pavisam cita lieta kad abi rati griež un vairs nav vienritenis
Vakardien visu dienu noņēmos ap reduktoru jo protams ka tur neviens neko ļoti ilgi nebij aizticis un visas skrūves negribīgi nāca vaļā, bet nu viss ir gatavs un metinātais bloķis ir virsū. Arī uzspēju nomainīt priekšējo reduktora buksi un pārslēdzot robus arī sitiens ir pazudis taka īsto vainu forumas čaļi bij ieteikuši .
Jauno bloķi arī uzspēju notestēt Rumbulā , pavisam cita lieta kad abi rati griež un vairs nav vienritenis
Kreisajā pusē grīda izskatās bëdīgi... tādai virsū grubuli pirms apstrādes nepūt virsū
Bet tā jau malacis, ka vismaz pats arì kko dari
Bet tā jau malacis, ka vismaz pats arì kko dari
Nu un kā ir ar metināto braukt ikdienā?
Kāpēc normālu bloķi neliki?
Baigi sterila izskatas!!
Tikai vot nevajag nekadus M pakus, tapat ir pa smuko, biš piesedinat un bus zbs!
Tikai vot nevajag nekadus M pakus, tapat ir pa smuko, biš piesedinat un bus zbs!
Nu jūtas ikdienā ka metināts jau . Tā taisnajos un mazajos līkumos just vispār nevar bet kad kautkur jāparkojas tad gan ir kā ir jo abi stumj uz priekšu reizē. Nu LSD neņēmu pagaidām jo īsti nebij piedāvujumu nekur un ja bij tad riktīgi dārgi bet nu noteikti ar laiku meklēšu un likšu virsū normālu LSD lai var gan braukt normāli gan pašķērēt Bet nu kā pagaidu variants derēs metinātais lai var pamācīties šķērēt un rastos izpratne kā ar tādu braukt ir .Lawwr rakstīja:Nu un kā ir ar metināto braukt ikdienā?
Runājot par sēdinājumu, man stāv virsū sēdinātās atsperes bet nu priekšu varētu zemāk vel un aizmuguri arī vel mazliet nolaist. Bet tā kā es tās atsperes neliku bet jau bij būs jānoņem un jāpaskatās cik viņām ir sēdinājums un tad jau jāliek vai vel zemākas vai jānopērk koilasdynamite rakstīja:Baigi sterila izskatas!!
Nu pamazām vel kautko esmu uzspējis izdarīt. Salīmētas dzeltenās miglas un no 7 pogu OBC kas bij tagad ielikts pilnais 18 pogu OBC .
Vel uzspēju ielikt sabi, bet sapratu ka tomēr mazliet par mazu esmu nopircis taka projektā ir pārdot to kas ir tagad un nopirkt ko niknāku
Vel uzspēju ielikt sabi, bet sapratu ka tomēr mazliet par mazu esmu nopircis taka projektā ir pārdot to kas ir tagad un nopirkt ko niknāku
Kurš obc vilka?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
OBc paņēmu no foruma čaļa Inferno, bet savilka viņa draugs. Kā viņu forumā atrast nezinu bet ir numurs janukādam vajag. Savilka visu pāris stundu laikā un pa zolīdo, kā arī cena bij pa draudzīgo. Viss strādā ideāli visu kā vajag saslēdzamaartyd rakstīja:Kurš obc vilka?
Ja piečurātas miglas ,tad arī vajag orange pavarotus ja nē tad nevajag čurāt Zinu , zinu, pats biju nomīzis visu auto ,bet laiks iet un cilvēki mainās