E36-Biznesmenis

Profila bilde
Biznesmenis
Ziņojumi: 95
Pievienojies: 25 Aug 2014, 18:06
Braucu ar: Cabrio

09 Jūn 2016, 19:47

Čau visiem!

Čoms pierunāja beidzot uztaisīt topiku un nu esmu arī saņēmies atrādīt savu kabri :hahaha:
Bijušas pirms tam arī citas žurkas, bet nu topiks šis būs man pirmais.

Par auto: 1996. gada 318 Cabrio cosmo melnajā krāsā
Iegādājos pavisam nejauši vienas dienas laikā pagājušā gada aprīlī. Sanāca tā, ka džeks bija atvedis sev no Vācijas, taču mainījās plāni un dienas laikā bij jāpārdod un tad es biju pirmais, kas pie viņa tika par diezgan saldu ciparu. Pie manis kabris atnāca uz treilera bez reģistrācijas un pavisam pliks - viss stock, izņemot kkādas sēdinātās atsperes priekšā, auduma salons utt.
Kopš tā laika ļoti ļoti daudz, kas izdarīts, samainīts, sataisīts sapirkts un salikts. Uz sitiemu atceros:
- Priekšējais M bamperis pilnā kompletā, tikko pirms nedēļas pat atradu bremžu lūkas, tagad tās arī ir + miglās ieliku vēl led`us
- Atsevišķi atradu aizmuguri ādas salonam kabrim ar abšivām (kas manuprāt ir ļoti liels retums :lol: ) un tad priekšai piepirku e46 beņķus ar abšivām un tagad viss salikts, salons pašam ļoti patīk. Beņķiem vēl vadus savilkām zem paklāja pie piepīpētāja un līdz ar to elektriski regulējami, arī ekstra :hahaha:
- Mtech 3 stūre, kkāds M spidometrs, maģis + tumbas aizmugurē,
- Vēja siets, kkāds jauns ķīnietis bet der un pilda savu funkciju ideāli
- Uz šo sezonu pāršūts aizm. stikls, tonēts melns + arī nomainīts jauns priekšējais stikls, jo kad nopirku bija plaisa
- Aizmugurē Jauni TA amartizatori + regulējamās atsperes, priekšā ar tām, kas bija, sēdinājums pilnīgi pietiek, vismaz man :hahaha:
- Tad vēl tikko nomainījām eļļas vārstu, blīvi + jauna siksna un pati eļļa

Noteikti ir vēl kaut kas, bet nu visu nevaru atcerēties :lol:
No defektiem +- viss ir sataisīts bet:

- Jumtam viens mazs caurumiņš, ar kuru tuvākajās dienās tikšu galā, bet no iekšas jumts nav pārāk labā stāvoklī. Bet tā kā es uzskatu, ka šai mašīnai jumtu vajag tikai ārkārtas gadījumos + ūdens iekšā vispār netek nekur, no iekšas arī neplānoju viņu taisīt, vismaz ne tuvākajā laikā + tur jau abas vietas aizņem vēja siets :hahaha:
- Neatceros precīzi cik, bet apmēram 5 mazi rūsas kasjaki bija, kuri jau ir apstrādāti un noklāti ar grunti (bildēs varēs redzēt). tuvākajā laikā arī viss tiks sakrāsots.

No plāniem uz nākotni:
Pirmais noteikti ir sakrāsot, lai nav tie kasjaki un tad būs super, bet vēl, lai pilnīgi visas kaprīzes apmierinātu:

- Pēc krāsošanas pilna virsbūves pulēšana
- Nopirkt kaut kādus gaumīgus jaunus paklājus
- Gribēju, lai priekšā visa optika balta, miglās jau led`i ir, varbūt nopirkšu arī baltās LED, kvalitatīvas eņģeļacis, nevis tās lētās

Tālāk lai runā bildes :hahaha:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Biznesmenis - 25 Okt 2016, 01:46, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
KasparsG
Ziņojumi: 569
Pievienojies: 27 Jūn 2014, 23:39

09 Jūn 2016, 20:14

Smuks. Diski vispár pa skaisto. Tikai ja nelaid tik zemu, tad varbūt riepas vajadzēja augstākas.
Profila bilde
KristapsA
Ziņojumi: 118
Pievienojies: 07 Feb 2014, 19:08
Braucu ar: divsimto

09 Jūn 2016, 20:21

:super:
Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana

Insta - wheelworks_lv
Profila bilde
Archizlv